Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nilcim ben burayı ve arşivini yeni keşfettim çok sevindim

bişeyler
sorucaktım burda hangi aydınlatıcıyı kullandın çok güzel kapatmış ve aydınlatmış.

MAKYAJ ARŞİVİM: mor- siyah.. ve 3 kuyruklu lıner...

bir de kaşların nasıl böyle kusursuz, kalem falan bişeyler sürüyor musun hepsin de, kaş kitinin etkisi mi, yoksa doğal mı, ben ne yapsam kaşlarım bişeye benzemiyor rengi de çok güzel senin kaşlarının.

bir de yüzü inceltmek için bronz pudra kullanın demişsin ya, onun üzerine pembe allık sürülür mü kafam karıştı:S

ayy yazik cnm, cok üzüldüm, yazik olmus o kadar emege.. (
evet ya bende üzüldüm ama geçti

çok teşekkür ederim yaklaşık 2 saattir topiği inceliyorum.herkes çok pozitif okurken bile keyif alıyor insan sen yaparken nasıl mutlu oluyosundur kim bilir.ellerin kolların dert görmesin bu bi sanat ya

canımm çok tşk ederim ,keyif alıyorum haklısın ,aynı keyfi sizlerde yaşayabiliyorsanız ne mutlu ...

tek kelimeylee waowwwwwwwwwww
Allah nazarlardannnn korusunnnnnn
videon içinde üzüldüm canımmm benimmmm onca emek heba olmuşş

tşk ederim ablam ,neyse,allah bir sonraki videoya zeval vermesin dilerim

öyle mi ,her zaman beklerim canım
o makyaj da inan net hatırlamıyorum ama muhtemelen ,maybelline köpük kapatıcı 02 no ,flormar tekli mat far kaş altına öyle hatırlıyorum ama:26:
bu arada o resim gece çekimi idi ve düzenleme yapıp aydınlatmıştım,o da yanıltmasın ..
kalşarım içinde kaş farı kullanıyorum canım ,milano kit tarzı daha belirgin ve hoş bir görünüm veriyor,diğer türlü silik duruyor kaşlarda..
bir de yüzü inceltmek için bronz pudra kullanın demişsin ya, onun üzerine pembe allık sürülür mü kafam karıştı:S
üzerine sürüyorum bazen ,bazı makyajlarım var o şekilde ama her ikiside parıltılı olmamalı,yoksa feci olur..:13:

Son düzenleme:
ben normalde çok açık bir renk pudra kullanıyorum. bronzerı da sadece dediğin bölgelere sürsem o açık renk pudrayla olur mu acaba?

ben normalde çok açık bir renk pudra kullanıyorum. bronzerı da sadece dediğin bölgelere sürsem o açık renk pudrayla olur mu acaba?

zeminin açık ton olduğu için ,üzerine koyu tonlamayı geçebilirsin,ama koyu tonun parıltılı olmasın,mat kullan ...çünkü ö plana çıkarmak istediğimiz yerler açık tonun kullanıldığı bölgeler,koyu ton ise,yumuşatmaya çalıştığımız bölgeler..
resimli göstermiştim önceki sayfalarda,oradan yardım al canım

çok sağol canım resimlere baktımç peki bu koyu ton için ne kullanmamı önerirsin?

çok sağol canım resimlere baktımç peki bu koyu ton için ne kullanmamı önerirsin?

ben daha çok bunu kullanıyorum mat bu ton,kahve tonunu ..yada koyu ton pudra kullanıyorum ...
açık ton ise revlon bare ğitt all şeftali tonlu toz aydınlatıcısını kullanıyorum
flormar marka... yada benzeri ürünler olabilir canım ...

çok sağol canım, ne güzel ürünmüş öyle, yarısı pudra yarısı allık galiba:)

2 li allık bu canım :)
mesela bazen açık toz pempe bir allık kullanmak istediğimde de o tonda br farı allık olarakta kullanıyorum

2 li allık bu canım :)
mesela bazen açık toz pempe bir allık kullanmak istediğimde de o tonda br farı allık olarakta kullanıyorum

hehe onu ben de yapıyorum, çok güzel pembe bir farım var gözümde hiç hoş durmadı ama allık olarak iyi oldu:)

çok sağol canım tavsiyelerin için

hehe onu ben de yapıyorum, çok güzel pembe bir farım var gözümde hiç hoş durmadı ama allık olarak iyi oldu:)

çok sağol canım tavsiyelerin için

aynen ,birçok ürüne farklı kullanım alanları yaratabiliyorum

aslında kontürleme ve kusur kapama işlemlerinde bu ve bu tarz setler uygun krem kıvamında kamuflaj -kapatıcı setler...
ama kısmende olsa pudra ile de haif etki yaratılabiliyor...

ocelerinin irengini yesinler..ne güzel uyum öyle,fıstıkk..
bişi diyim mi?banu alkanı pek sempatik bulmam, ama ruju ile ojesinin renk uyumunu beğenirim..birden onun ojelerini hatırladım..(yanlış anlamazsın umarım:26:)pamuk şekeri gibi olmuşsun canım..

böyle birşey ben de istiyorum ama hangi markalarda var bilemiyorum? flormar mı bu resimdeki canım.

nil merabaa izledim videolarını teşekkür ederim. elin süper derecede pratik :)ben burdaki örneklere bakarak far geçişlerini deneyeceim. ya tonlar arası geçişi sağlayamıyorum.mesela zıt renkleri bile gölgeli yapabiliolar diyelim ki ben pembeden maviye ya da yeşile doğru uzanan bi gölgelendirme yapmak istesem tüyo alabilirmiyim acık

tşk ederim canımm,banu alkan'ı severim ,en iyi aptal rolünü oynayan akıllı o bence
tabiki yanlış anladımaşk olsun

böyle birşey ben de istiyorum ama hangi markalarda var bilemiyorum? flormar mı bu resimdeki canım.

canım bu kryolan marka,coastal scents te var bu ürün birde ebayda karşılaştım bu tip ürünlerle..yerli markalrda kamuflaj set hiç görmedim henüz

alena'cım çook tşk ederim canım ,senin için resimli olarak göstermye çabaladım ,umarım işine yarar ..diğer arkadaşlarımızda faydalanır..
bu şekilde başarıya ulaşan arkadaşlarım oldular,umarım sanada fayda sağlaraklına takılan olursa sor canım ..
ren k arası geçişlerde,,mesela göz kapağımıza pempe sürdük ve onu kaş kemiğine kadar yayarak sürüyoruz,
üzerine tonlama yapacağımız farımızı da,kaş kemiğinden başlayarak,kapaktakini mesela,(pempeyide)kaş kemiğimize kadar uzatmıştık yaa,ne oldu 2.far onun üzerinden geçti..ve böylece geçiş sağlandı,farlar iç-içe geçti yani..onu fırça ile harmanladığımızda ise buğu yansıma etkisi verecektir...

bu arada dün gece bu makyaja benzer bir video çektim yapılışı vs ve yüzüme kontüleme -burun inceltme uyguladığım videoyu en yakın zamanda yayınlacağım ..henüz pc ye yüklemedim ...

Son düzenleme:
nil makyaj konusunda çoook yardımın oldu çook sağol cnmmm

böylesine yardımcı olup detaylı anlattığın için ve vakit ayırdığın için teşekkür ederim çok çok saol yarın evdeyim ve boş vaktim var heyecan yaptım hemen deneyeceim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…