- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
halkın bağrından kopup gelmiş yetenekli şahsiyetvideon çok güzel olmuş emeğine sağlık , ellerinde çok güzel senin yaw
nil video için teşkkrler cnm ellerine.
ya sen ne cicisin ne şekersin öylee
ay hatirlamam miii
tşk ederim snuwila:13:
sevdiğin tonlarda bir makyak yaptım uygulamalı ,onun videosunu yayınlayacağım sanırım yarın,izlersin umarım az da olsa fayda sağlar sana
vıstık 'ım sağol birtanem ,benim 3 lıner stili reelde de çok beğenildi,görenler kapat bakim gözünü nasıl yaptın diyordeğişik ve farklı geldi tabii, bende ift,harla kendi yaratıcılığım ve tasarımım didim
yeşil olan fantastik makyajın orjinalini aradı ama bulamadım canım ,bir daha bakmam gerek,bulabilseydim çok ta iyi olurdu haklısıno makyaj şans oldu benim için ,hatırlarsın acemilik günlerimde yapmıştım,hatta''ayy ben bunu nasıl yaptım diye diye pc ye bakıp bakıp sırıtıyordum o geldi aklıma bak şimdi
ay hatirlamam miiieyeliner cekemiyodun ama fantastik makyaji hemide tipkisinn aynisini yapmistin cidden ta o zamandan belliymis böyle harikalar yaraticagin
videon mikemmellllll ötesi harikulade züpper olmus züppeeerrrrrr
konusmanla hareketlerinle tavirlarinla hakikaten süpersinabartmiyorum valla gercekleri söylüyorum :97:
makyaj perfect :129:hele eyeliner sürüsüne asik oldum :98:
kontürlemenin fotosu zaten sahaneydi :81:videosu apayri sahanelikte
ayrica videoyu cabuk ekleme seysini ögrendigine cok sevindimuzun süre beklemek adami hasta eder bilirim topige eklemende süper olmus hayirli olsun yeni kameran canimm yeni video ne zaman geliyo enistemizin dedigi cümleyede öldüm vay garibim du sana kamera alayim
bu arada videodann ilk benim haberim oldu :82:ama en son ben izledimzalakligima ver nilim
ayhhh :89:kücük mankenimizide öp benim icinicimden geldi gii
ah o güzellik benim elime bi gecse varyaaaa
ne şeker olmuşsun kızzz sen öyle pembiş pembiş.resimlere bakıyorm heves ediyorumama seninki gibi olmuyor çok çalışmam gerekiyor nil çooooook
ya ama ben izleyemiyorum videoyu dailymotion sitesinde oldugu için youtube da ve orda olanlarıda açmıyo benim pc nasıl izlicem ben nil nolur yardım izleyemezsem çatlarım:84:
nilcim eline sağlık bende seyrettim videoyu çok hoş olmuş
ışıktan sanırım kahverengi gibi geldi makyajın başta resimde daha net çok güzel
bende diyodum nilim pembe makyaj yapsa ne ii olur diye
üstüne bu video kaymak olmuş teşekkürler
leydicim google youtube nasıl açılır gibi bişeyler yazarsan açıklamalı anlatımlar bulabilirsin
benimde açılmıyordu yasak aklkınca ayarları yaptım açıldı canım