Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bencede nil siyah gözlerin çok güzel ya:KK16:şimdi dikkat ettim de göz bebeğin görünmüyor nerdeyse öyle siyah ki maaşallah:nazar::nazar: etrafta renkli gözlü çok var ama kapkara göz ben pek görmedim canım çok koyu kahve oluyor genellikle.bence göz renginin kıy*****i bil ve bazen lenssiz takıl tatlım:KK34:

kuzum nasılsın özledım seni:KK48:
:KK69:

nil makyaj konusunda çoook yardımın oldu çook sağol cnmmm:KK9::KK9:
ben tşk ederim ,çok sevindim:KK34:

bitanem bide o kendı güzel kömür karası gözlerine makkaj yapsana:KK69::KK69:

nillllllll:KK69::KK69::KK69:ayyy siyah gözlere bayılıyorum yaa:nazar:sanada cok yaksııyoo kuzum benımmmm cok tatlısın:KK48:38::nazar:

tşk ederim aslı'm,sende öylesin:KK19:

böylesine yardımcı olup detaylı anlattığın için ve vakit ayırdığın için teşekkür ederim çok çok saol :KK69: yarın evdeyim ve boş vaktim var heyecan yaptım hemen deneyeceim :21:

rica ederim alena,umarım faydası olur:KK70:

bencede nil siyah gözlerin çok güzel ya:KK16:şimdi dikkat ettim de göz bebeğin görünmüyor nerdeyse öyle siyah ki maaşallah:nazar::nazar: etrafta renkli gözlü çok var ama kapkara göz ben pek görmedim canım çok koyu kahve oluyor genellikle.bence göz renginin kıy*****i bil ve bazen lenssiz takıl tatlım:KK34:

yurt dışında en çok satılan renk siyah imiş bu arada tr de de tam tersi:KK52:
arada eklerim tekrar elbette maviş'çim,çok tşk ederim :KK16:

hadi nil bu gecede yap bişeyler seni bekliyorum.walla nasıl oturup dizilerin yeni bölümlerini beklyrsk bende seni öyle takip ediyorum eşim bile fark etti hep aynı sayfalara bakıyon ne war burda dyr:))):KK1::KK1::KK1:

hadi nil bu gecede yap bişeyler seni bekliyorum.walla nasıl oturup dizilerin yeni bölümlerini beklyrsk bende seni öyle takip ediyorum eşim bile fark etti hep aynı sayfalara bakıyon ne war burda dyr:))):KK1::KK1::KK1:

ayyy canım benim :KK48:hemen koyayım senin için bebeğim :KK19:

:KK42:3 lıner stili gece makyajı örneği :KK34:

3linerl.jpg

bu da eski makyajlarımdan acemilik zamanımdan ,netten örneğine bakarak yapmıştım :)

63222929.jpg

Son düzenleme:
ama yorum yapmayı unuttum nil üsttekine bayıldım yaa çook güzel sen ne zamandır bu kadar ustaaaa ca yapyn makyajı ? hiç öyle mütewazilik yapma ustasın sen:))

wallaa siyah liner yanımda gri ewde bende denerdm kız üsttekini hazır gaza gelmişim:KK1::KK1::KK1:

ohhhhhhhhh ilk yorumu ben yapıyorum...:KK1::KK1::KK1:
:KK1:

ama yorum yapmayı unuttum nil üsttekine bayıldım yaa çook güzel sen ne zamandır bu kadar ustaaaa ca yapyn makyajı ? hiç öyle mütewazilik yapma ustasın sen:))

tşk ederim canım ,ama bu mütevazilik değil ,şahsi düşüncem :KK71:
wallaa siyah liner yanımda gri ewde bende denerdm kız üsttekini hazır gaza gelmişim:KK1::KK1::KK1:
gri lıner flormarın ... yap -yap - yap :KK9:

ay nil cnm ya sabırsızlıkla bekliyorum bir düğün olsada senin arşivinden faydalanıp süper bir makyaj yapmak istiyorum:nazar:

(bu arada avatarımda geçen senden özendim dedim bende deneyeyim yaptım ama pek güzel olmadı hem fotoda cansız çıkmış resim aslında yeşil ve siyah kullanmıştım)

sence nasıl cnm

Son düzenleme:
ay nil cnm ya sabırsızlıkla bekliyorum bir düğün olsada senin arşivinden faydalanıp süper bir makyaj yapmak istiyorum:nazar:

(bu arada avatarımda geçen senden özendim dedim bende deneyeyim yaptım ama pek güzel olmadı hem fotoda cansız çıkmış resim aslında yeşil ve siyah kullanmıştım)

sence nasıl cnm

olmadı mı ,daha ne olsun,bence çok çok hoş olmuş :nazar:kendine haksızlık etme ,gördüğüm kadarı ile uygulama çok başarılı ve net ..
ellerine sağlık,az daha uğraşsan senden neler çıkacak demek ki :KK19:

nil sen hepimize ilham kaynağı oldun:)) ebrutanıis çok güzel olmuş cnm :KK9::KK9:

nilllllll ben geldim bennn ddooggaa.. valla sadece senin emegine saygıdan tekrar kayıt yenilemekle ugrastım.. yoksa bana hiçbir kuvvet bunu yaptıramazdı..

nilllllll ben geldim bennn ddooggaa.. valla sadece senin emegine saygıdan tekrar kayıt yenilemekle ugrastım.. yoksa bana hiçbir kuvvet bunu yaptıramazdı..

doğaaa:KK53:a:KK52::KK52::KK66: :KK62:
canım ya nasıl sevindim bilemezsin ,çok tşk ederim ...aramızda bağı da seni de seviyorum :KK69:
hoşgeldin güzel yüzlüm arkadaşım benim :KK48:..

az işim var kızlar sonra yine gelicem ...:KK34:

olmadı mı ,daha ne olsun,bence çok çok hoş olmuş :nazar:kendine haksızlık etme ,gördüğüm kadarı ile uygulama çok başarılı ve net ..
ellerine sağlık,az daha uğraşsan senden neler çıkacak demek ki :KK19:

begendiğine çok sevindim cnm keşke senin gibi yapabilsem :KK69:senin üstüne yapanı görmedim valla.

nil im günaydın canımmmm :KK16::KK16:

günaydın birtanemm:KK39:

begendiğine çok sevindim cnm keşke senin gibi yapabilsem :KK69:senin üstüne yapanı görmedim valla.

yaparsın ,çünkü o makyaj bunu gösteriyor,o bir işaret:KK61: göz yapın ve şkeli de çok uygun görünen o :nazar:
cidden çok beğendim latife değil ..olmasaydı, olmamış derdim emin ol :KK34:
çok tşk ederim ebru'cum :KK17::KK48:

X