kuzum nasılsın özledım seni
ben tşk ederim ,çok sevindimnil makyaj konusunda çoook yardımın oldu çook sağol cnmmm
bitanem bide o kendı güzel kömür karası gözlerine makkaj yapsana
nillllllllayyy siyah gözlere bayılıyorum yaa sanada cok yaksııyoo kuzum benımmmm cok tatlısın 38:
böylesine yardımcı olup detaylı anlattığın için ve vakit ayırdığın için teşekkür ederim çok çok saolyarın evdeyim ve boş vaktim var heyecan yaptım hemen deneyeceim
bencede nil siyah gözlerin çok güzel yaşimdi dikkat ettim de göz bebeğin görünmüyor nerdeyse öyle siyah ki maaşallah etrafta renkli gözlü çok var ama kapkara göz ben pek görmedim canım çok koyu kahve oluyor genellikle.bence göz renginin kıy*****i bil ve bazen lenssiz takıl tatlım
hadi nil bu gecede yap bişeyler seni bekliyorum.walla nasıl oturup dizilerin yeni bölümlerini beklyrsk bende seni öyle takip ediyorum eşim bile fark etti hep aynı sayfalara bakıyon ne war burda dyr:)))
ohhhhhhhhh ilk yorumu ben yapıyorum...
ama yorum yapmayı unuttum nil üsttekine bayıldım yaa çook güzel sen ne zamandır bu kadar ustaaaa ca yapyn makyajı ? hiç öyle mütewazilik yapma ustasın sen:))
gri lıner flormarın ... yap -yap - yapwallaa siyah liner yanımda gri ewde bende denerdm kız üsttekini hazır gaza gelmişim
ay nil cnm ya sabırsızlıkla bekliyorum bir düğün olsada senin arşivinden faydalanıp süper bir makyaj yapmak istiyorum
(bu arada avatarımda geçen senden özendim dedim bende deneyeyim yaptım ama pek güzel olmadı hem fotoda cansız çıkmış resim aslında yeşil ve siyah kullanmıştım)
sence nasıl cnm
nil sen hepimize ilham kaynağı oldun:)) ebrutanıis çok güzel olmuş cnm
nilllllll ben geldim bennn ddooggaa.. valla sadece senin emegine saygıdan tekrar kayıt yenilemekle ugrastım.. yoksa bana hiçbir kuvvet bunu yaptıramazdı..
Videoları izlediiim
Kafamda canlandırdığım gibi çok cool :82:
olmadı mı ,daha ne olsun,bence çok çok hoş olmuşkendine haksızlık etme ,gördüğüm kadarı ile uygulama çok başarılı ve net ..
ellerine sağlık,az daha uğraşsan senden neler çıkacak demek ki
nil im günaydın canımmmm
begendiğine çok sevindim cnm keşke senin gibi yapabilsemsenin üstüne yapanı görmedim valla.