Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
maşallahhh Allahkorusunnn
kendi gözlerinin rengi çokkk güzellll
bir gün lens alırsam mutlaka siyah olacaktır çünkü siah ve kahverengi gözü seviyorumm

al iste insan hep kendinde olanin tam tersini istiyo :86:bakiniz abla kankam
istemiyosan bana ver gözlerini abla :89: yok demem allama

waşşşşşşş çok süper olmuş be makyajınn ışıl ışıl olmuş
anacım diyom ben sana aştın sen bunları yap profesyonelce bu işi

tşk ederim güzel sözlerinize..
evet insanoğlu doyumsuz, hep olmayanı ister..
çakalım kendi gözümlede makyajlarım var eklerim elbette yine...

Son düzenleme:
canım sağoalsın ..günlük hayatta ne bilim aklıma gelmior elim elalara gidiyor,ama cidden çok doğal lensler fotolarda doğallıktan uzaklaşıyorlar flaştan dolayı..doğal olmayan lens takamam zaten tşk ederim vıstıkım

canım bende ing.bildiğimden değil,google çeviri kullanıyorum işimi görüyor o bu tür sitelerde..canım ben dediğini hiç yapmadım ..ben arttırmaya hiç bulaşmıyorum ,direk hemen al dan alıyorum ...zaten aynı ürünün aynı satıcı da hemen al ilanları mevcut olayır ,tüm ürünlerine bakınca göreceksin..kapıda ödeme olmaz canım ya yurt dışı ya...

bakışlarım hk. yorumuna sevindim ,,makyajı ve bütünü yansıtmak için gerekli de doğru bakabilmek ...

canım o foto da daha kiloluyum ondan sonrada hiö alamadım zaten..
2.5 yıl öceki fotom o ..birde yüz şeklim yuvalark çıkmış kilodan olasa gerek ..kara gözlü makyajlarım var aslında ama yine eklerim tabii..

Tahmin ettiğim gibi çok daha güzel ve anlammlı bakan gözler işte. Ama vazgeçemiyorsan yapacak bir şey yok tabi. Belki lenslerden de sıkılırsın bir ara belli olmaz.

mutlaka birgün sıkılıp ,özüme döneceğim canım,bunun sonu yok ..ama değişikliklere ve yeniliklere çok açığım bununda etkisi var ..rutin olanı sevmem kendimi çok fazla yenilerim herşeyimi hatta..benim evimin düzeni bile her ay değişir o denli
maaşallah pek güzel masum bir görüntün var cnm bakınca gülümsetiyor insanı çok hoş

ebrutanis tşk ederim ,tebessüm ettirebiliyorsa ne mutlu

cherry culture den gelen son siparişlerim ;

23 kasım gecesi verdiğim siparişlerim bu sabah elime geçti sorunsuz..seviyorum bu siteyi :)
gelenlere bayıldım ,henüz üzerimde denemedim ,2Gb lık hafıza kartı aldım bu arada uzun zamanlı videolar çekebilmek için ,bir video ile bu ürünleri kullandığım bir makyaj yapmayı planlıyorum ertelemezsem video olayını cesaret ederbilirsem:)
gelelim neler var bu foto da; milani marka kaş kiti cımpız aplikatör ve kaş boyama fırçası var içerisinde..3 ton, açık olan aydınlatma amacı ile kullanım için ..
L.A COLORS marka bronze allık bunu da sevdim :)parıltılı ve yapısı hoş elime denedim kadarı ile...
ve NYX concealer; 02 fair nosunu aldım ben ,bakalım nasıl duracak tenimde..ama elimde denediğim kadarı ile,dokusu -dağılımı gayet iyi görünüyor,sert sürülemeyecek gibi algılamadım ..
NYX glosslar true red ve dolly pink ,hep açık ve nude tonları seven ben,yeniliklere aşığım da aynı zamanda,bu renkler benim için çok iddialı aslında ama en azından blog makyajlarımda kullanabilirim ,yakışır ise tabii:))renkler çok hoş ,daha önceki siparişimde bunları sevip memnun kaldığım için aldım yine ..tavsiye edilir

Son düzenleme:

nil canm güzel günlerde kullan..
bronz allıga bayıldım çok güzelmiş..hemen bi makkaj yapta bu allıgıda kullan emii görelim bi

nil canm güzel günlerde kullan..
bronz allıga bayıldım çok güzelmiş..hemen bi makkaj yapta bu allıgıda kullan emii görelim bi

tşk ederim birtanem..daha iyileri senin olsun
ok canım yaparım tabii,resimli yayınlarımda

harika bi topik bayıldım bayıldım bayıldım. nazar değmesin nilcim bize de öğretiosun ne güzel benimde elim yatkındır bende böyle yapmak istiyorum kendimeee :)

al iste insan hep kendinde olanin tam tersini istiyo :86:bakiniz abla kankam
istemiyosan bana ver gözlerini abla
:89: yok demem allama

öyledir zatenn kıvırcık saçlılar düz saç,düz saçlılar kıvırcık saç isterlerrr(genelleme yapmıyorum)
renkli gözlerde siyah ve kahve göz isterler(genelleme yapmıyorum)
canın sağolsun fıstıkcım.

nilcim kusura bakma birazcık konu dışı oldu

yettimm:90:
son aldığım NYX cream glıtter ve amuse paletin marifeti ile

canımmmmm
yineee harikaaaa bu kadar mı güzel uygulanır makyaj
her makyajın havası farklı,yinede yaptığın bütün makyajlar seninle bütünleşiyorrr

nilcim yeni cicişlerini güle güle kullan o kaş kiti neyin nesi kisiyah gözlü halini çok beğendim ben siyah tonlarda siyah gözlerinle bi makyaj yaparmısın bebişim

bugünü de makyajsız geçirmeyelim dedim ,ve işte bir gece makyajı örneği daha,nyx cream glitter far ile kaş altımdaki o etkiyi yarattım,
daha keskin hatlarla yaptım bu makyajı,karıştırma uygulamadım ...bant kullanmadım
kullandığım palet 88 li ultra shimmer paletim..takma irpik var -doğal etki yaratanlardan ..

tüm yüzde;

nil cicilerini güle güle kullan, hepsi çok güzel görünyor

tşk ederim kahveci ,daha iyisi sizlerin olsun dilerim ..

harika bi topik bayıldım bayıldım bayıldım. nazar değmesin nilcim bize de öğretiosun ne güzel benimde elim yatkındır bende böyle yapmak istiyorum kendimeee :)

hoş geldin alenaistersen yapamayacağın yok ,elimden geleni yaparım

aynen ablam ,çok fenayız bizler

canımmmmm
yineee harikaaaa bu kadar mı güzel uygulanır makyaj
her makyajın havası farklı,yinede yaptığın bütün makyajlar seninle bütünleşiyorrr

nasıl güzel bir yorum bu ablacımçok tşk ederim

nilcim yeni cicişlerini güle güle kullan o kaş kiti neyin nesi kisiyah gözlü halini çok beğendim ben siyah tonlarda siyah gözlerinle bi makyaj yaparmısın bebişim

canım tşk ederim :13:yaparım canım ,lensliler daha hoş bir görsellik veriyor ama baştan söyleyeyim yada ben pis alıştım
tşk ederim

niiiiiiil yeni cicislerini güle güle kullaaaann :87:
mesaj kutunu bosaltir misin cnm:92: hayat memat meselesi :86:

çok begendim çok güzel herzaman ki gibi yazmıyordum fakat sayfalara bakıyordum ellerine saglık

he birde seni podyum makyajındada görmüstüm cnm oyu sana vermiştim ama :)

Son düzenleme:

çok beğendim bu tarz makyajlara bayılırım ve herkese yakıştırmam
fakat gözünün orasını beyaz sürmeseydin boş bırakıp sadece kaş altını aydınlatsaydın çok daha etkileyici olabilirdi.
bu benim fikrim tabikide umarım yanlış anlaşılmadım..
bu arada videolara devam diip yanakından öperim cnm

çok begendim çok güzel herzaman ki gibi yazmıyordum fakat sayfalara bakıyordum ellerine saglık

he birde seni podyum makyajındada görmüstüm cnm oyu sana vermiştim ama :)

ebrutanis tşk ederim ,hem yorumun hemde oyun için ,çok sevindim ..yorum yazmanız beni mutlu eder,olumlu yada olumsuz açığım

haklsıısn aslında,olabilirde de evet
göz pınarını fazla aydınlatmışım sanırım ,ama bazı makyajlarda bu hal de çok iyi olur

bende seni öperim kayrucum video çekme gayreti içerisindeyim ama çok tırsıyorum ya:18:hayırlısı

tamam canım hemen ..tşk ederim

ya kızlar üstte kaldı yeni makyaj ekledim ..
allah beni netmesin can havliyle mesaji yazip kostum ayni anda yazdik demek ki ekledigini daha yeni görüyorum

yine cok hos olmus pembenin rengi cok hos ojelerinle cok güzel uymus
bide o nxy seysini sevmedim bide ne etkisi o kiz :44:
yaa söylemesen anlamazdim takma kirpik oldugunu

Son düzenleme:
Büyük bir Hayranlikla takipteyim seni canim.. videonuda izledim..
cok tatlisin..
Cirak ustayi geceli yil olmus, muhtesemsin

nil yine harikasın:) yine çok güzel yapmışsın makyajı bu arada sana ne kaa teşekkür etsem az sayende eye liner kullanıyorum:)) ohhh çatlapatlaçatlapatla arkidişlerim nassıl öğrendin diye sorup duruyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…