maşallahhh Allahkorusunnn
kendi gözlerinin rengi çokkk güzellll
bir gün lens alırsam mutlaka siyah olacaktır çünkü siah ve kahverengi gözü seviyorumm
al isteinsan hep kendinde olanin tam tersini istiyo :86:bakiniz abla kankam
istemiyosan bana ver gözlerini abla :89: yok demem allama
nil immm doğal haline bayıldımbalımmmmm bende 8 senedir,mecburi lens kullanıyorum,
genelde hep yeşil kullandım ama şimdi şeffaf lens alıyorum sanada tavsiye ediyorum o zeytin gözleri esirgeme kimseden
bu arada bende kendi göz renginle bir makkaj istiyorum sendennn n :78::78:
waşşşşşşş çok süper olmuş be makyajınn ışıl ışıl olmuş
anacım diyom ben sana aştın sen bunları yap profesyonelce bu işi
takma kirpik gibi duruyo mas.
oyyyyyyhhhhhsu fotoya bak:98: asik oluyorum galiba ROUGE'm PANDORA'm Nil'm sexi hatunum cok sapik gördüm kendimi ayolll :86:
kendi göz renginde cok güzel ama insan renkli gözlere özeniyo hep yaabende dahil
helede mavis esin olcak ve renkli göz istemicen
neden mavi lenslerini günlüktede kullanmiyosun:97: cok yakisiyo sana, cokta dogal duruyo
aynen cnm ya sayfanın çevirisini yapıyorum sadece kredi kartı ile mi ödeme onu kargo ücreti nedir vs. gibi sorularıma bir cevap bulamadım.ürünler çok güzel ve ucuz açık arttırma ve hemen satın al varya açık arttırma bölümüne iptal işareti koyuyorum acaba dogrumu yapıyorum ödeme kapıda olmaz mı acep.
nilcim makyajı evet çok güzel yapıyorsun ama herşeyden önce bakışlar önemli sen bakmayı çok iyi biliyorsun bakışların çok güzel yani
nil fotoğraftaki halin çok hoş ama sana benzetemedim hiçşimdiki yüzün daha zayıf ten rengin daha koyu sanki dimi:44:bu foto eskimi canım.ama çoook şekeeeeer ya birde kara gözlüyken makyaj yapsana nasıl duracak bakallım
Tahmin ettiğim gibi çok daha güzel ve anlammlı bakan gözler işte. Ama vazgeçemiyorsan yapacak bir şey yok tabi. Belki lenslerden de sıkılırsın bir ara belli olmaz.
maaşallahpek güzel masum bir görüntün var cnm bakınca gülümsetiyor insanı çok hoş
cherry culture den gelen son siparişlerim ;
23 kasım gecesi verdiğim siparişlerim bu sabah elime geçti sorunsuz..seviyorum bu siteyi :)
gelenlere bayıldım ,henüz üzerimde denemedim ,2Gb lık hafıza kartı aldım bu arada uzun zamanlı videolar çekebilmek için ,bir video ile bu ürünleri kullandığım bir makyaj yapmayı planlıyorum ertelemezsem video olayını cesaret ederbilirsem:)
gelelim neler var bu foto da; milani marka kaş kiti cımpız aplikatör ve kaş boyama fırçası var içerisinde..3 ton, açık olan aydınlatma amacı ile kullanım için ..
L.A COLORS marka bronze allık bunu da sevdim :)parıltılı ve yapısı hoş elime denedim kadarı ile...
ve NYX concealer; 02 fair nosunu aldım ben ,bakalım nasıl duracak tenimde..ama elimde denediğim kadarı ile,dokusu -dağılımı gayet iyi görünüyor,sert sürülemeyecek gibi algılamadım ..
NYX glosslar true red ve dolly pink ,hep açık ve nude tonları seven ben,yeniliklere aşığım da aynı zamanda,bu renkler benim için çok iddialı aslında ama en azından blog makyajlarımda kullanabilirim ,yakışır ise tabii:))renkler çok hoş ,daha önceki siparişimde bunları sevip memnun kaldığım için aldım yine ..tavsiye edilir
nil canm güzel günlerde kullan..
bronz allıga bayıldım çok güzelmiş..hemen bi makkaj yapta bu allıgıda kullan emii görelim bi
al isteinsan hep kendinde olanin tam tersini istiyo :86:bakiniz abla kankam
istemiyosan bana ver gözlerini abla :89: yok demem allama
yettimm:90:
son aldığım NYX cream glıtter ve amuse paletin marifeti ile
nil cicilerini güle güle kullan, hepsi çok güzel görünyor
harika bi topik bayıldım bayıldım bayıldım. nazar değmesin nilcimbize de öğretiosun ne güzel benimde elim yatkındır bende böyle yapmak istiyorum kendimeee :)
öyledir zatenn kıvırcık saçlılar düz saç,düz saçlılar kıvırcık saç isterlerrr(genelleme yapmıyorum)
renkli gözlerde siyah ve kahve göz isterler(genelleme yapmıyorum)
canın sağolsun fıstıkcım.
nilcim kusura bakma birazcık konu dışı oldu
canımmmmm
yineee harikaaaa bu kadar mı güzel uygulanır makyaj
her makyajın havası farklı,yinede yaptığın bütün makyajlar seninle bütünleşiyorrr
nilcim yeni cicişlerini güle güle kullan o kaş kiti neyin nesi kisiyah gözlü halini çok beğendim ben siyah tonlarda siyah gözlerinle bi makyaj yaparmısın bebişim
niiiiiiil yeni cicislerini güle güle kullaaaann :87:
mesaj kutunu bosaltir misin cnm:92:hayat memat meselesi :86:
bugünü de makyajsız geçirmeyelim dedim ,ve işte bir gece makyajı örneği daha,nyx cream glitter far ile kaş altımdaki o etkiyi yarattım,
daha keskin hatlarla yaptım bu makyajı,karıştırma uygulamadım ...bant kullanmadım
kullandığım palet 88 li ultra shimmer paletim..takma irpik var -doğal etki yaratanlardan ..
tüm yüzde;
bugünü de makyajsız geçirmeyelim dedim ,ve işte bir gece makyajı örneği daha,nyx cream glitter far ile kaş altımdaki o etkiyi yarattım,
daha keskin hatlarla yaptım bu makyajı,karıştırma uygulamadım ...bant kullanmadım
kullandığım palet 88 li ultra shimmer paletim..takma irpik var -doğal etki yaratanlardan ..
tüm yüzde;
çok begendim çok güzel herzaman ki gibi yazmıyordum fakat sayfalara bakıyordum ellerine saglık
he birde seni podyum makyajındada görmüstüm cnm oyu sana vermiştim ama :)
çok beğendim bu tarz makyajlara bayılırım ve herkese yakıştırmam
fakat gözünün orasını beyaz sürmeseydin boş bırakıp sadece kaş altını aydınlatsaydın çok daha etkileyici olabilirdi.
bu benim fikrim tabikide umarım yanlış anlaşılmadım..
bu arada videolara devam diip yanakından öperim cnm
allah beni netmesintamam canım hemen ..tşk ederim
ya kızlar üstte kaldı yeni makyaj ekledim ..