Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
nilim ellerine sağlık çok güzel olmuş dudak rengin harika bir de tırnakların süpermiş yawww

göz pınarını aydınlatma evet hoş durur bazı makyajlarda
genelde koyu tondaki makyajla bütünleşmez 1 dikkat et :82:
videoda gayet iisin valla hiç tırsma biz senin yanındayız bebeto

Nilimmm artık resimler yetmio.. ben seni izlemek istiyorum yaparken
napalım alıştırmasaydın
sen, dingiltere kraliçesi bide İlarzumun videolarını izlemeye bayılıyorum çok içten, samimisiniz
Nil video çek kampanyası başlattırma bise:92:

slm nil yüz kontüürlemede koyu renk pudra yada toz bronzer yerine krem şeklindeki olanlarından yada stylo denilenlerden kullansak olurmu?avonun bu ayki kataloğunda dudak ve yanaklara uygulanan çok yönlü bronz stylosu var.acaba onu alsam kontürlemede kullanabilirmiyim?ama ışıltılı olmasından şüphe ediyorum( gerçi kullanan arkadaşlar bakma öyle yazdığına hiç parlamıyor diyolar ama bilemiyorum yinede.sence alayımmı olurmu ki?

elbette olur,bahsettiğin ürünü görmedim,ama hani şu elf in çok amaçlı cover stickleri tarzı bişi ise onlarda kontürleme de aydınlatma da kullanılır,bu tarz ürünler de genellikle aydınlık katabilmek amacı ile parıltılı oluyorlar..kontürlemeyi videolu anlatım yapacağım mavişim dün yapmıştım ama kapalı kalmış cihaz,ürünleri tanıtacağım bu akşam yayınlacağım video da...

ya sorma lettam dün bir gece makyajı çektim ama kapalı kalmış video ,dolayısyla bitmiş olarak çekip ,kullandığım ürünleri tanıttım,kontürlema yapmıştım vs vs ..ama en yakın zaman da yapılış aşamasında çekeceğim yine ..akşama kulakları düşük nil videosunu yayınlayacağım ,şuan vimeo ya yüklüyorum ,3 saatini buluyor yüklenmesi
çok tşk ederim ama bu son video biraz hüzünlü nili yaşatacak :))

göz pınarını aydınlatma evet hoş durur bazı makyajlarda
genelde koyu tondaki makyajla bütünleşmez 1 dikkat et :82:
videoda gayet iisin valla hiç tırsma biz senin yanındayız bebeto

tşk ederim kayru:))

nilim günyadın bebeğim hayırlı cumalar :))smiley bacılar yine gitmiş

ya sorma nasıl üzüldüm ,gelişmişe gidicen de smiley ekleyecen de ,zor iş
hayırlı cumalar canım benim :)mucuxx

nilim ellerine sağlık çok güzel olmuş dudak rengin harika bir de tırnakların süpermiş yawww

tşk ederim canım:)

canım çok sevinirim anlatırsan isim olarak ''shimmering bronze'' olarak geçiyor bu stylo.birde deep olanı var ama çok koyu o.yanardöner olarak geçtiğine göre parlarsa yüzde doğal durmaz diye düşünmüştüm onun için sana sorma gereği duydum canım.ama hafif bir parlaklık yanaklarda iyi durur dersen alayım o zaman

yoğun kremsi parlaklık etkisi kıs..takma kirpik var canım ,ama fazla doğal dimi
tşk ederim

Büyük bir Hayranlikla takipteyim seni canim.. videonuda izledim..
cok tatlisin..
Cirak ustayi geceli yil olmus, muhtesemsin

aşkitom hoşgeldinrica ederim ,sen benim ustam kalacaksın hep ,senin yerin orada bende...
muhteşem olana değil ,muhteşem olana örnek olabilene bak sen
bana bu hevesi 9 ay önce veren yetenek sensin seni çok seviyorumm

nasıl sevindim ohh-ohh yandan yandan ...bu ikimizinde başarısı ,yalnız benim değil dermet çim

kızlar akşama ürün tanıtım videosu geliyor,şuan pc ye yüklüyorum ...

parıltılı bronze yani..çok parıltılı olması ,hele ki günlük hayatta kullanacaksan doğallığı bozar ,parıltılı olmalı ama çok hafif,yoğun parıltılı ise tercih etme,swatchını görme şansın var sa bak ...olmazsa yoğun parıltısı bile olsa üzerinden hafif bir pudra geçeince yoğunluğunu alır...ben genelde kontürlmem de aydınlatıcı ve haif parıltılı revlon bare itt al ın şeftali tonunu kullanıyorum açık renk olarak ,koyu kontürleme kısmında ise,flormarIn 2 li pretty compact allığının mat kahve tonu ile yapıyorum ..bugün ki video da o ürünleri gösterdim...bu arada kremsi ürünlerde cildin sivilce vs yapmıyorsa edinebilirsin ..bende arada elf in altın cover stiği ile aydınlatma yapıyorum, kremsi o da... sonuç olarak kremsi ürünlerin etkisi daha belirgin , doğru ve yeteri kadar kullanıldığın da çok şık ürünler aslında...

Son düzenleme:
tamam canım teşekkürlerönerilerine uyacağım ve videonu sabırsızlıkla bekliyorum

aşkitom hoşgeldinrica ederim ,sen benim ustam kalacaksın hep ,senin yerin orada bende...
muhteşem olana değil ,muhteşem olana örnek olabilene bak sen
bana bu hevesi 9 ay önce veren yetenek sensin seni çok seviyorumm

oy oy yerim ben senii, bende seni cok eviyorum ,, gülümseyerek izledim videonu :)

nilcim hoşbuldum arkadaşlar videondan bahsediyor.bende izlemek istiyorum yeniyim nerde ne var bulamıyorum

Son düzenleme:
nilcim artık söylicek söz bulamıyorum ya süpersin çok güzel olmuş yine tırnaklarında çok hoş gerçekten:)

canımmmm
deminden beri seyrediyorummm evetttt resmenn seyrediyorumm
renk uyumluluğuuu kirpiklerr ruj,oje fevkaladenin fevkinde
rujunun numarasını ve markasını yazabilirmisin canımmm

nilcim artık söylicek söz bulamıyorum ya süpersin çok güzel olmuş yine tırnaklarında çok hoş gerçekten:)

çok tşk ederim leydim :13:
canımmmm
deminden beri seyrediyorummm evetttt resmenn seyrediyorumm
renk uyumluluğuuu kirpiklerr ruj,oje fevkaladenin fevkinde
rujunun numarasını ve markasını yazabilirmisin canımmm

ablacım çok sevindim ...çok tşk ederim ..glossum NYX 05sparkle bir kat ve hafif sürülmüş hali,normalde daha canlı ve parıltılı,ama ben hafif geçtim ..

çok teşekkür ederim yaklaşık 2 saattir topiği inceliyorum.herkes çok pozitif okurken bile keyif alıyor insan sen yaparken nasıl mutlu oluyosundur kim bilir.ellerin kolların dert görmesin bu bi sanat ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…