göz pınarını aydınlatma evet hoş durur bazı makyajlardaebrutanis tşk ederim ,hem yorumun hemde oyun için ,çok sevindim ..yorum yazmanız beni mutlu eder,olumlu yada olumsuz açığım
haklsıısn aslında,olabilirde de evet
göz pınarını fazla aydınlatmışım sanırım ,ama bazı makyajlarda bu hal de çok iyi olur
bende seni öperim kayrucumvideo çekme gayreti içerisindeyim ama çok tırsıyorum ya:18:hayırlısı
slm nil yüz kontüürlemede koyu renk pudra yada toz bronzer yerine krem şeklindeki olanlarından yada stylo denilenlerden kullansak olurmu?avonun bu ayki kataloğunda dudak ve yanaklara uygulanan çok yönlü bronz stylosu var.acaba onu alsam kontürlemede kullanabilirmiyim?ama ışıltılı olmasından şüphe ediyorum( gerçi kullanan arkadaşlar bakma öyle yazdığına hiç parlamıyor diyolar ama bilemiyorum yinede.sence alayımmı olurmu ki?
Nilimmm artık resimler yetmio.. ben seni izlemek istiyorum yaparken
napalım alıştırmasaydın
sen, dingiltere kraliçesi bide İlarzumun videolarını izlemeye bayılıyorum çok içten, samimisiniz
Nil video çek kampanyası başlattırma bise:92:
göz pınarını aydınlatma evet hoş durur bazı makyajlarda
genelde koyu tondaki makyajla bütünleşmez 1 dikkat et :82:
videoda gayet iisin valla hiç tırsma biz senin yanındayız bebeto
nilim günyadın bebeğim hayırlı cumalar :))smiley bacılar yine gitmiş
nilim ellerine sağlık çok güzel olmuş dudak rengin harika bir de tırnakların süpermiş yawww
allah beni netmesincan havliyle mesaji yazip kostum ayni anda yazdik demek ki ekledigini daha yeni görüyorum
yine cok hos olmus pembenin rengi cok hos ojelerinle cok güzel uymus
bide o nxy seysini sevmedimbide ne etkisi o kiz :44:
yaa söylemesen anlamazdim takma kirpik oldugunu
Büyük bir Hayranlikla takipteyim seni canim.. videonuda izledim..
cok tatlisin..
Cirak ustayi geceli yil olmus, muhtesemsin
nil yine harikasın:) yine çok güzel yapmışsın makyajı bu arada sana ne kaa teşekkür etsem az sayende eye liner kullanıyorum:)) ohhh çatlapatlaçatlapatla arkidişlerim nassıl öğrendin diye sorup duruyorlar
canım çok sevinirim anlatırsanisim olarak ''shimmering bronze'' olarak geçiyor bu stylo.birde deep olanı var ama çok koyu o.yanardöner olarak geçtiğine göre parlarsa yüzde doğal durmaz diye düşünmüştüm onun için sana sorma gereği duydum canım.ama hafif bir parlaklık yanaklarda iyi durur dersen alayım o zaman
aşkitom hoşgeldinrica ederim ,sen benim ustam kalacaksın hep ,senin yerin orada bende...
muhteşem olana değil ,muhteşem olana örnek olabilene bak sen
bana bu hevesi 9 ay önce veren yetenek sensinseni çok seviyorumm
oy oy yerim ben senii, bende seni cok eviyorum ,, gülümseyerek izledim videonu :)
nilcim hoşbuldum arkadaşlar videondan bahsediyor.bende izlemek istiyorum yeniyim nerde ne var bulamıyorum
bugünü de makyajsız geçirmeyelim dedim ,ve işte bir gece makyajı örneği daha,nyx cream glitter far ile kaş altımdaki o etkiyi yarattım,
daha keskin hatlarla yaptım bu makyajı,karıştırma uygulamadım ...bant kullanmadım
kullandığım palet 88 li ultra shimmer paletim..takma irpik var -doğal etki yaratanlardan ..
tüm yüzde;
nilcim artık söylicek söz bulamıyorum ya süpersin çok güzel olmuş yine tırnaklarında çok hoş gerçekten:)
canımmmm
deminden beri seyrediyorummm evetttt resmenn seyrediyorumm
renk uyumluluğuuu kirpiklerr ruj,oje fevkaladenin fevkinde
rujunun numarasını ve markasını yazabilirmisin canımmm
ve bahsettiğim video sürecini tamamlandı ..ve işte linki :
http://pandorabazaar.blogspot.com/2010/12/kulaklar-dusuk-ben-video-sorunsalm-ve.html
bunlarda resimleri ,blogtakiler(linkte) mavi lenslerim ile ve bunlarda beklenen siyah gözlerim ile makyajın son hali ;