hayır hayır hani eşine boyatmıştında sonra sakııııııın sakııııııın ben ettim siz etmeyin rengarenk olduuuummmmm demiştin yaaaaaa!!!...onu diyorum...dün geç satte okudum, hiç öyle birşey beklemediğimden güldürdün beni...canım benim çok güzelsin yaptığın her makyajda sana çok yakışmış iltifat değil inan kalben diyorum...gözümü gönlümü açtın...bu kabiliyetini değerlendirmeni ümid ederim...zilli kelimeside sana duyduğum o anki samimiyetimden ibaret yanlış anlaşılmak istemem..seni öpüyorum canım benim...opuyorumnanaktan
yeni makyajlar ne zaman gelicek aklinialirimsmile
şahane anlatmışsın canım ya daha ne olacakki süper yakışmış hemde bayıldım nazar değmesin o güzel yüzüneyarın deniycem bende böyle bantla tabi yapamıycam orası kesin klava:
mermaid canım sende aynı stil ile daha açık tonlarla deneyebilirsin istersen ...
ki kullandğım yeşil orta tonlarda ben siyah ile kullnadığım için belki de daha karanlık bir görüntü açığa çıktı .
daha açık yeşil ve füme yada gri ile kombine edebilirsin aynı stil makyajı ...
istediğin renkleri kullanabilir ve harmanlayabilirsin..
koyu kahve göze yakışmayacak diye düşünme,daha çok ten rengine göre seç tonları..makyaj bütünde kendini tamamlayıp ,vurgular... yerimseniben
günaydınnnn.....)
nilcim saol tatlım topiğe baktım dediğin gibi ordaki arkadaşa foto gönderdim saolsun bakıcak ilk önceliği senin renklere verdim çünkü bayıldım bakalım bana olucakmı fotodan belli olur olmazsa renk konusunda fikir istedim kendisinden benim de göz rengim koyu kahve inşlh yakışır...))
selam canım o bant yöntemini birkaç denedim yine beceremedim.:sinifsinif: tabiki seninki kadar düzgün ve hoş durmuyor.bilmiyorumkismile
Çookkkkkkk çalışmam lazım çokkkkkkkkkk mafoldumben
Benim hocam sensin ve Allah senden razı olsun canım , Herşeyin böyle güzel olsun
tmm canim cok tesekkur ederim
uygulicam bunuŞeniz
nilcim sana bişeycik daha sorcam canım şimdi farı gözümüze sürüyoruz iyi hoş ama seninkiler kadar parlak durmuyo benimkiler hani şu kremle sürüyorum demişsin ya onu parlak yapan krem mi yoksa senin farlarınmı öyle ışıl ışıl canım mesala morun rengi çok güzel yeşilde öyle,ben yeşil gözlüyüm kendime en çok yeşil tonları yakıştırıyorum aslında yada mavi kalem siyah kalem çekiyorum
günaydın,baklava suratlılarım
aşığım kralima,canım şimdi koyacağım resimli anlatım da çok işine yarar bebeğim:1hug:
samantha,canım o stikler ışıltılı ,çok yoğun bir ışıltısı vermese de:smiley-cool:
magrenta,deneyeceğim canım ,bakalım sonuç ne çıkacak ,paylaşırım sizinle ,olumlu olursa :sm_cool:
ADIM ADIM RESİMLİ MAKYAJ ANLATIMI ;
arkadaşlar size adım adım br makyaj denemesi daha ...umarım faydası olur..
pes etmek yok ..1 ve 2 de istediğiniz hali alamasa bile elbet deneyerek daha iyi sonuçlar alacaksınız...:hooray:
resme bakıp resim numaralarına göre aşağıdaki notları ve açıklmalarıda okuyun olur mu yerimseniben
mutlaka kusurlarım olacaktır... yardımcı olabilirsem ne ala:)
1-kapatıcımızı sürüp,üzerine far bazı geçip ,bildiğimiz selebantı,gözümün bitiminden kaş bitimine paralel yapıştırıyoruz..
2-3 ton far seçiyoruz kendimize..seçtiğiniz birini resimdeki gibi alt göz kapağımıza ve alt -üst göz kapağı birleşme noktasına kadar hafifçe yayıyoruz..ardından diğer 2.seçeceğimiz farımız ki, bu far diğer kullandıklarımızdan koyu ton olmalı..onu yine bu birleşme dediğimiz noktaya uygulayıp,tonlama yapacağımız yerimizi belirliyoruz..
3-onun üzerinden yoğun olarak geçiyoruz
4- fırçamızla yoğun olan yeri dağıtıyoruz,iyice yayıyoruz..
5- sonrasında kaş altımıza (beyaz yada krem siz seçin rengini)farı uygulayoruz ve yine o yoğun olarak uyguladığımız birleşme noktasına doğru çok hafif hareketlerle bu farımızı da yayıyoruz.bu şekilde gölgeleme -tonlama tamamlanmış olmalı..
6-alt göz kapağımıza uyguladığımız farı bu kez de,gözümüzün altına,6 nolu resimdeki gibi kalem çeker gibi sürüyoruz.
7- ister bandı çıkarıp linerı yada kalemi çekiniz, size kalmış
8- son olarakta alt kirpik diplerinizie haifçe siyah göz kalemi geçip ,rimelinizi sürün..kaşlarınızı boyuyorsanız onu da yapın .hiç birşeyiniz yoksa uygun mat renkli bir kahve far işinizi görecektir kaşlarınızda ben far kullanıyorum boyarken :) aynada son rötuşları yapmak üzere inceleyin ... ve işte bu kadarrrrrrrrrr makyajımız bitti... :) umarım az da olsa faydam olmuştur... hepinize sevgiler...
dip not; uygulayan olursa burada resimli olarak paylaşmanızı dilerim,çok sevinerek
bu da makyajın sonlanmış ve aydınlatılmış ,renkleri düzenlemiş hali ile malum gece çekimi idiaklinialirimsmile
tatlı gacı tşk ederim tatlım
ve renkli bir deneme ...
rengarekkkbayanssulusmile
ve renkli bir deneme ...
bende bendeenilllllll aklinialirimsmileyirim senii yafrım ben mürdum koyu renkleri sevıyomm bendeeesempatiksalakcinni
canım photoscape kullanıyorum ben .türkçe ve oldukça pratik yerimsenibençoook çirkin olmuşşş:dilcikar:
hep güzel olmuş dersem nasar değer güzel gözlümekaydirigubbakcemile3
bal bademim kullandığın programın adı ne? Resim düzenleyici program araştırıyorum seninki kolaymı?
ay yine güzel, yine güzel...gerçi insanın kaşı-gözü bu kadar güzel olunca herşey yakışıyor tabii....bu tarz renkli bi makyaj hiç denemedim, ayy bana ilham verdin bir gün deneyecem....a.s yerimseniben
Nil canım kaşlarına ayrıca hayranım opuyorumnanaktan
ve renkli bir deneme ...
canım bepanthen 'i ister baz olarak sürüp -yay,göz kapağına ,istersende azar azar alıp fırçana ve sonrasında far a batırıp uygula ..daha canlı ve kalıcı ,ıslak görünümde renk ler elde edersin .. durum budur...yerimsenibenbiri bana şu bepanten ile far olayını özetleyebilirmi lütfeeenn,sayfalarda gezindim ama denk gelmedim bi türlü bilmiyorumkismile
canım nemlendirme özelliği olan her türlü kremle olur ama bana kalırsa çok yağlı kremler olmamalı ..ben özellikle tüm kremleri kullanabilirsiniz diye yazmadım...nilcim denedim sonuç fiyasko hiç beğenmedim bide oğlum etrafımda doşaıyodu o ara acele acele olmadı galiba gece yine deniycem sakin kafa ilen arko kremle olurmu bu parlaklık yada nıveayla
ve renkli bir deneme ...