günaydın,baklava suratlılarım
aşığım kralima,canım şimdi koyacağım resimli anlatım da çok işine yarar bebeğim:1hug:
samantha,canım o stikler ışıltılı ,çok yoğun bir ışıltısı vermese de:smiley-cool:
magrenta,deneyeceğim canım ,bakalım sonuç ne çıkacak ,paylaşırım sizinle ,olumlu olursa :sm_cool:
ADIM ADIM RESİMLİ MAKYAJ ANLATIMI ;
arkadaşlar size adım adım br makyaj denemesi daha ...umarım faydası olur..
pes etmek yok ..1 ve 2 de istediğiniz hali alamasa bile elbet deneyerek daha iyi sonuçlar alacaksınız...:hooray:
resme bakıp resim numaralarına göre aşağıdaki notları ve açıklmalarıda okuyun olur mu yerimseniben
mutlaka kusurlarım olacaktır... yardımcı olabilirsem ne ala:)
1-kapatıcımızı sürüp,üzerine far bazı geçip ,bildiğimiz selebantı,gözümün bitiminden kaş bitimine paralel yapıştırıyoruz..
2-3 ton far seçiyoruz kendimize..seçtiğiniz birini resimdeki gibi alt göz kapağımıza ve alt -üst göz kapağı birleşme noktasına kadar hafifçe yayıyoruz..ardından diğer 2.seçeceğimiz farımız ki, bu far diğer kullandıklarımızdan koyu ton olmalı..onu yine bu birleşme dediğimiz noktaya uygulayıp,tonlama yapacağımız yerimizi belirliyoruz..
3-onun üzerinden yoğun olarak geçiyoruz
4- fırçamızla yoğun olan yeri dağıtıyoruz,iyice yayıyoruz..
5- sonrasında kaş altımıza (beyaz yada krem siz seçin rengini)farı uygulayoruz ve yine o yoğun olarak uyguladığımız birleşme noktasına doğru çok hafif hareketlerle bu farımızı da yayıyoruz.bu şekilde gölgeleme -tonlama tamamlanmış olmalı..
6-alt göz kapağımıza uyguladığımız farı bu kez de,gözümüzün altına,6 nolu resimdeki gibi kalem çeker gibi sürüyoruz.
7- ister bandı çıkarıp linerı yada kalemi çekiniz, size kalmış
8- son olarakta alt kirpik diplerinizie haifçe siyah göz kalemi geçip ,rimelinizi sürün..kaşlarınızı boyuyorsanız onu da yapın .hiç birşeyiniz yoksa uygun mat renkli bir kahve far işinizi görecektir kaşlarınızda ben far kullanıyorum boyarken :) aynada son rötuşları yapmak üzere inceleyin ... ve işte bu kadarrrrrrrrrr makyajımız bitti... :) umarım az da olsa faydam olmuştur... hepinize sevgiler...
dip not; uygulayan olursa burada resimli olarak paylaşmanızı dilerim,çok sevinerek
bu da makyajın sonlanmış ve aydınlatılmış ,renkleri düzenlemiş hali ile malum gece çekimi idiaklinialirimsmile