Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Yine şahane diyeceğim,Nil eminim sen çok güzel resimde yapıyorsundur yerimseniben

çok tşk ederim.opuyorumnanaktanfena değil ehh işteyerimseniben

yine harika:asigim:

yesil tonlarini zaten cok seviyorum bide senin elinden
yapilinca dahada hos olmus
ben kendime çok yakıştıramıyorum yeşil tonlarını mermaid ama seviyorum o rengi ,seninde beğendiğine sevindim canım:içelim:

hayır canım hiç bir eğitimim yok ,makyaj üzerine yerimseniben
çok tşk ederim ..

yerimseniben

yine gelsin makyaj denemeleri aklinialirimsmile

karmaşık duygularsempatiksalakcinni

nilll süper dyorumm gercektenn allahnazardan saklasınn cokda yakısmıssssüprizzzzzŞeniz

valla süpersin nil, allahım kem gözlerden sakınsın seni :nazar: , özellikle yarışma makyajını çoooooooook beğendim.. bir de videolu anlatımlar yapsan süüppeeeeeeeeer olacak yaa..

offf offffffffffffffffffffffffffffffffffff bu ne yahuuuuuu ikisi birbirinden şahane maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh süper yahuuuuuuu:teytey::enbuyukkk:

nilll süper dyorumm gercektenn allahnazardan saklasınn cokda yakısmıssssüprizzzzzŞeniz
:kedi:

çok güzel olmuş her zamanki gibi Nil'cim...boshayallersmile

opuyorumnanaktan

valla süpersin nil, allahım kem gözlerden sakınsın seni :nazar: , özellikle yarışma makyajını çoooooooook beğendim.. bir de videolu anlatımlar yapsan süüppeeeeeeeeer olacak yaa..

hepimizi sakınsın canım amin .:Saruboceq:
video ise belki daha ileride henüz bilmiyorum bile video yükleme düzenleme vs..kaydirigubbakcemile5

offf offffffffffffffffffffffffffffffffffff bu ne yahuuuuuu ikisi birbirinden şahane maşallah maşallahhhhhhhhhhhhhh süper yahuuuuuuu:teytey::enbuyukkk:

yerimseniben
hepinize çok tşk ederim Şeniz

evet haklısın..yerimsenibeneşim olmamış deyince bende olmmaış varsaydım,eşimin zevkine güvenirim gerçekten ,öyle deyince üzülmüştüm..ama anladım ki bu işten çok anlamıyorboshayallersmile1.liğe şaşırmadı ilginçtir..ama yorumları ilk etapta bana okutmadı pc yi kaçırdı vs:sm_confused:tabii en çok o hadiye kısmını merak etti:roflol::roflol:

canım kendi göz rengim siyahboshayallersmilelens kullanıyorum..
çok tşk ederimkaydirigubbakcemile5

canım ıfbrıs belirtmiş,kullandığım lensleri..çok memnunum,eğer düşünürsen almalısın kesinlikle bu markadanolumunekankayizsmile

a.s.çok naziksin canım
:roflol::roflol::roflol: okutmaz tabi kendisi begenmemisya, herkes begenince okumani istememistir :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: bende cok merak ediyorum acaba ne gelcek aklinialirimsmile

çok tşk ederim ..

yerimseniben

offffffffff offff offfffffffff Nil bunlar ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:asigim:
:nazar:

çok tşk ederim ..

yerimseniben

canım makyaja çok müsait bi göz yapın var.ne yapsan yakışıyo ve iyi yapıyosun zaten.hayran kalıyorum her seferinde vala yaopuyorumnanaktan.bana hiç yakışmaz mesela far,eyeliner vs vs.:gitme:

ıfbrls cok tşkler canım...)))) sen aldınmı kullanabildin mi bide yakışıp yakışmaması var nile çok yakışmıs ben beyaz tenliyim koyu kestane olucak saçlarım sizce gidermi
nilcim tşkler canım tekrar fikir beklıyorum:)))

:roflol::roflol::roflol: okutmaz tabi kendisi begenmemisya, herkes begenince okumani istememistir :roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol: bende cok merak ediyorum acaba ne gelcek

offffffffff offff offfffffffff Nil bunlar ne yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:asigim:
:nazar:

aklinialirimsmiletşk ederim bebeğim

Dibim düştüdelikafadulden hükümsüzdürkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
çok sevdim bunu çalıyorum izninlekaydirigubbakcemile5
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ıfbrls cok tşkler canım...)))) sen aldınmı kullanabildin mi bide yakışıp yakışmaması var nile çok yakışmıs ben beyaz tenliyim koyu kestane olucak saçlarım sizce gidermi
nilcim tşkler canım tekrar fikir beklıyorum:)))

canım ben açık buğday tenliyim,saçlarım koyu ..
göz rengim siyah ,bende duruşlarını seviyorum ..
solotıca lens topiği var ,resimli solotıca topiği de var ,mutlaka göz gezdir onlara..fikir al ..
satıcı olan bir arakadş var oda resimini görderdiğin de sana yardımcı oluyor msn de de topikten de...
önce renge karar ver..çok memnunum solotıcadan tavsiye ederim .ıfbrıs de kullanıyor leydi canım oda muptelası ,kendisi banlı mafoldumben
opak yarı opak az opak serileri var ..sen bakın solotıca topiklerine yine görüşelim olur mu?a.s

Son düzenleme:
daha dün okudum bi topikte senin msjını....seni gözüme orda kestirmiştim zaten...ne kadar güzel bi hatunmuşsun seni zilli seni?allah kocana bağışlasın..burayıda tesadüf buldum ama dün o msjı okuduğumda seni bulursam saçının son halini soracaktım..denk geldi soruyorum saçının son durumu nedir?kaydirigubbakcemile3

daha dün okudum bi topikte senin msjını....seni gözüme orda kestirmiştim zaten...ne kadar güzel bi hatunmuşsun seni zilli seni?allah kocana bağışlasın..burayıda tesadüf buldum ama dün o msjı okuduğumda seni bulursam saçının son halini soracaktım..denk geldi soruyorum saçının son durumu nedir?kaydirigubbakcemile3
:roflol:zilli mi delikafaduldenoyyyy...

elbette sorabilirsin ...hangi topik ? saç kesimi topiği sanırım ..a.s
saçlarım uzama aşamasında oldukça biçimsiz şuan ne yazıkki ,uzatmaya çalışıyorum ,boyamıyorum saçlarımı .
.arada yarım ay çıtçıtlarım ile uzun saçlarıma kavuşuyorum sevgili12..
sempatik yorumun için de çok tşk ederimopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
başta yaprak dökümü, mor lale ve yarışmadaki makyajın olmak üzere tüm yaptığın çalışmalar çok güzel
eline sağlık
ben makyajdan anlamıyorum. pek yapmıyorumda ama konunu zevkle takip ediyorum canım.

başta yaprak dökümü, mor lale ve yarışmadaki makyajın olmak üzere tüm yaptığın çalışmalar çok güzel
eline sağlık
ben makyajdan anlamıyorum. pek yapmıyorumda ama konunu zevkle takip ediyorum canım.

çok tşk ederim gnydn64opuyorumnanaktançok mutlu oldum ...

bu karmasik duygular (alttaki koyu olanlar)
koyu kahverengi gozde nasil durur ?
ben yapmak istiyorumda
aslinda cok koyu renkler bana yakismiyo ama denemk istiyorum
inatla:KK70:
cok begendim naapiimsositososito

bu karmasik duygular (alttaki koyu olanlar)
koyu kahverengi gozde nasil durur ?
ben yapmak istiyorumda
aslinda cok koyu renkler bana yakismiyo ama denemk istiyorum
inatla:KK70:
cok begendim naapiimsositososito
mermaid canım sende aynı stil ile daha açık tonlarla deneyebilirsin istersen ...
ki kullandğım yeşil orta tonlarda ben siyah ile kullnadığım için belki de daha karanlık bir görüntü açığa çıktı .
daha açık yeşil ve füme yada gri ile kombine edebilirsin aynı stil makyajı ...
istediğin renkleri kullanabilir ve harmanlayabilirsin..
koyu kahve göze yakışmayacak diye düşünme,daha çok ten rengine göre seç tonları..makyaj bütünde kendini tamamlayıp ,vurgular... yerimseniben

Son düzenleme:
:roflol:zilli mi delikafaduldenoyyyy...

elbette sorabilirsin ...hangi topik ? saç kesimi topiği sanırım ..a.s
saçlarım uzama aşamasında oldukça biçimsiz şuan ne yazıkki ,uzatmaya çalışıyorum ,boyamıyorum saçlarımı .
.arada yarım ay çıtçıtlarım ile uzun saçlarıma kavuşuyorum sevgili12..
sempatik yorumun için de çok tşk ederimopuyorumnanaktan

hayır hayır hani eşine boyatmıştında sonra sakııııııın sakııııııın ben ettim siz etmeyin rengarenk olduuuummmmm demiştin yaaaaaa!!!...onu diyorum...dün geç satte okudum, hiç öyle birşey beklemediğimden güldürdün beni...canım benim çok güzelsin yaptığın her makyajda sana çok yakışmış iltifat değil inan kalben diyorum...gözümü gönlümü açtın...bu kabiliyetini değerlendirmeni ümid ederim...zilli kelimeside sana duyduğum o anki samimiyetimden ibaret yanlış anlaşılmak istemem..seni öpüyorum canım benim...opuyorumnanaktan

yeni makyajlar ne zaman gelicek aklinialirimsmile

günaydın,baklava suratlılarım :nazar:

aşığım kralima,canım şimdi koyacağım resimli anlatım da çok işine yarar bebeğim:1hug:

samantha,canım o stikler ışıltılı ,çok yoğun bir ışıltısı vermese de:smiley-cool:

magrenta,deneyeceğim canım ,bakalım sonuç ne çıkacak ,paylaşırım sizinle ,olumlu olursa :sm_cool:

ADIM ADIM RESİMLİ MAKYAJ ANLATIMI ;

arkadaşlar size adım adım br makyaj denemesi daha ...umarım faydası olur..
pes etmek yok ..1 ve 2 de istediğiniz hali alamasa bile elbet deneyerek daha iyi sonuçlar alacaksınız...:hooray:

resme bakıp resim numaralarına göre aşağıdaki notları ve açıklmalarıda okuyun olur mu yerimseniben

teknik.jpg

mutlaka kusurlarım olacaktır... yardımcı olabilirsem ne ala:)
1-kapatıcımızı sürüp,üzerine far bazı geçip ,bildiğimiz selebantı,gözümün bitiminden kaş bitimine paralel yapıştırıyoruz..
2-3 ton far seçiyoruz kendimize..seçtiğiniz birini resimdeki gibi alt göz kapağımıza ve alt -üst göz kapağı birleşme noktasına kadar hafifçe yayıyoruz..ardından diğer 2.seçeceğimiz farımız ki, bu far diğer kullandıklarımızdan koyu ton olmalı..onu yine bu birleşme dediğimiz noktaya uygulayıp,tonlama yapacağımız yerimizi belirliyoruz..
3-onun üzerinden yoğun olarak geçiyoruz
4- fırçamızla yoğun olan yeri dağıtıyoruz,iyice yayıyoruz..
5- sonrasında kaş altımıza (beyaz yada krem siz seçin rengini)farı uygulayoruz ve yine o yoğun olarak uyguladığımız birleşme noktasına doğru çok hafif hareketlerle bu farımızı da yayıyoruz.bu şekilde gölgeleme -tonlama tamamlanmış olmalı..
6-alt göz kapağımıza uyguladığımız farı bu kez de,gözümüzün altına,6 nolu resimdeki gibi kalem çeker gibi sürüyoruz.
7- ister bandı çıkarıp linerı yada kalemi çekiniz, size kalmış
8- son olarakta alt kirpik diplerinizie haifçe siyah göz kalemi geçip ,rimelinizi sürün..kaşlarınızı boyuyorsanız onu da yapın .hiç birşeyiniz yoksa uygun mat renkli bir kahve far işinizi görecektir kaşlarınızda ben far kullanıyorum boyarken :) aynada son rötuşları yapmak üzere inceleyin ... ve işte bu kadarrrrrrrrrr makyajımız bitti... :) umarım az da olsa faydam olmuştur... hepinize sevgiler...
dip not; uygulayan olursa burada resimli olarak paylaşmanızı dilerim,çok sevinerek

bu da makyajın sonlanmış ve aydınlatılmış ,renkleri düzenlemiş hali ile malum gece çekimi idiaklinialirimsmile​

tek.jpg

şahane anlatmışsın canım ya daha ne olacakki süper yakışmış hemde bayıldım nazar değmesin o güzel yüzüne:nazar::nazar: yarın deniycem bende böyle bantla tabi yapamıycam orası kesin:eek:klava:

X