- 2 Haziran 2010
- 1.986
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa bu son yarışmadaki makyaj var yaa... Benim dibimi yerlerde süründürdü... Tabi ki bunda en büyük etken Nilin cazibesi... Allah aşkına soruyorum, bu kadar iddialı bir makyaj kaç tane kadını bu kadar cazibeli kılar, kaç tane kadına yakışır... Birçoğu (ben de dahil olmak üzere) maymuna döner... NİL OLAYSIN CANIM :)))))))))))))))
Yaaaaa bu son yarışmadaki makyaj var yaa... Benim dibimi yerlerde süründürdü... Tabi ki bunda en büyük etken Nilin cazibesi... Allah aşkına soruyorum, bu kadar iddialı bir makyaj kaç tane kadını bu kadar cazibeli kılar, kaç tane kadına yakışır... Birçoğu (ben de dahil olmak üzere) maymuna döner... NİL OLAYSIN CANIM :)))))))))))))))
nillll yafrım benımmmm maaşallahhhaklinialirimsmile
ağzım açık bakıyorum hepsi çoooook güzel değmesin sana opuyorumnanaktan
maşallah canım allah saklasın yine süpersin
aynen canım, Nil'in yarışma makyajı süper ötesiydi....dediğin gibi her yüz taşıyamaz bu makyajı! Nil'cim süpersin sana yazacak kelime bulamadım yahu...seksi fıstık seni... aklinialirimsmile
anammm delikafadulden anammm delikafadulden anammmmmm:asigim: öldümmm geberdim bittiiimmm resmeeeeeennnn:asigim: harikasin harikaaaaa :asigim: masallah sanaaa
makyajların çok güzel avatarında bi makyaj resmi vardı onuda sen yaptın mutlaka çok başarılısın
asalet fışkırıyor nilcim.gerçekten çok başarılısın kendine çok yakıştırıyorsun peri kızı gibi olmuşsun..eee insanın bu kadar güzel yüz hatları olunca sonuçta böyle oluyor işte.bütün makyaj yarışmalarında seni görmek istiyoruz huriia.s.
aaaa o niyeeeeeee:dilcikar:ben yaptım bebeğim ,çok tşk ederimopuyorumnanaktan
canım sağolasın...:asigim:
ama eşim hiç beğenmedim demişti gördüğünde...:dilcikar:
bilmem ...aaaa o niyeeeeeee:dilcikar:
:roflol: yaaa bende senden kötü bisiler bekliyodum begenmedim fln demistin sırnaşık şey fotoyu görünce ahanda böyle :1shok:şutarafagitti oldum :roflol:bunada kötü diyosaniz artik :roflol: bilemicem yani :roflol::roflol:bilmem ...
o sevmedi herhalde....bilmiyorumkismile
bende burkulmuştum hatta,hevesim kalmamıştı,
yarışmaya girmicektim bile...
ama sonra yarışmayı o benden önce takip etti:roflol::roflol:
nil canım bende lenslerine taktım renkleri çok güzel hangi marka ve ne die geçiyor acaba isimleri yazman mümkünmü..))
:roflol: yaaa bende senden kötü bisiler bekliyodum begenmedim fln demistin sırnaşık şey fotoyu görünce ahanda böyle :1shok:şutarafagitti oldum :roflol:bunada kötü diyosaniz artik :roflol: bilemicem yani :roflol::roflol:
hahahahh birinciligi alinca ne dedi sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
canım bu avatarındaki göz rengi senin mi yahu gözlerinin şeklide çok güzel
nil canım bende lenslerine taktım renkleri çok güzel hangi marka ve ne die geçiyor acaba isimleri yazman mümkünmü..))
Valla sazan gibi atlamayayım dedim ama ben de bu hatunda duruşuna hayran kalıp lensime karar vermiştim. O yüzden cevaplamadan geçemeyeceğim kaydirigubbakcemile3
Yeşil olan; Solotica Natural Colour Mel,
Mavi olan; Solotica Charm Graphite :))
canım bende sorun olmuyor ama sen öncesinde bantı eline birkeç yapıştırıp çek ki,yapışaşkanlığını azaltolumunekankayizsmile
nilcim topiğine bayıldıma.s.
hele de kontürleme yaptığın fotolarakannehir
eğitim aldın mı? çok prpfosyonel gözüküyo makyajların.
yerimsenibenTamam canım öyle deniyima.s.