Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ilk etapta eliniz alışına kadar bant yöntemini uygulayın ,sonraları kendi beceriniz ile devam edicek zaten ,el yordamınız ile :)
bu düz ,simetrik daha özenli çizgileri yapmak için selebant,cetvel tarzı herhangi bişi belirlediğiniz kuyruk kısmına yerleştirin ve
uygun fırça yardımı ile geçin önce gölgeleme işlemi daha sonra yapılmalı ,önce taslak hazır hale gelmeli :)
fırçalrım bunlar kesik uçlu olanlar çok işinizi görecek bu anlamda da ideal ..
ince uçlu olanlardan da yararlanmanız mümkün ..
yada benim gibi çok sevdiğiniz ve elinizin alıştığı, eski bir lıner fırçasını yıkayıp yine kullananabilirsiniz
far,ıslatma, krem far formda ise benim kullandığım bepanthen yada
kendi göz kremim,bunun dışında krem kulanmıyorum ,çok yağlı da olmamalı,
yağ bezecikleri ile boğuşmayalım bu kez de :) aman dikkat!!! ..
ama ben altına sürüp sürmüyorum ,bu biraz sorun olabiliyor bazı far ve markalarda,direk resimlerdeki gibi ,
fırçanın üzerine çok hafifçe alıyorum,farıma batırıyor fazlasını üflüyor ve uygulamaya geçiyorum ..
nasıl canlı ,nasıl parlak renkler bakın resimlerde bile, keza makyada da (aşağı da)
stiliize uygun kuyruğunuzu belirleyip ,o şekilde yapıştırın bantı,işte küçük bir örnek:)
çok yararlı bi topik takip ediyorum sürekli
harika çok güzel olmuş ne güzel beceriyosun ya çok istiyorum ya böyle yapabilmeyi ama beceri yok (
bebek kafa tşk ederim canım olumunekankayizsmile
ne oldu yine:sinifsinif:
canım gözenekli ciltlere çok fazla ağır makyaj uygulaması yapılmamalı ,bu gözenekleri tıkar ve akne -sivilce oluşumuna neden olur...iyisimi haif,yağsız ve mat ürünleri tercih et..
bir de bir şişe içme sodası ile ,bir kahve fincanı elma sirkesini bir kapta karıştırıp,buz kalıblarına koy ve buzluğa at,donunca temiz bir kaba çıkarıp koy - açıkta kalmasın... onu mümkünse sabah akşam yüzünde gezdir,değilse sadece akşamları yap ..bu gözenekleri sıkılaştırıp ,cildi sıkılaştırır-canlılık katar ve sivilce oluşumunu kısmen engeller...kaydirigubbakcemile5
sende milli oldun yaniaklinialirimsmilebende mapısa girdim çıktım,artık sicilim kirli benimdesempatiksalakcinni
hımmmm...bu güzel bilgi için teşekkürler canımcım,deniycem...çok fazla gözenek olayım yok ama alın kısmında iki kaş arası yani var biraz ve sinir ediyor beniii:çok üzgünüm:
bu arada özür dilerim canım valla ne zamandır bakmamışım topiğine baya ilerlemiş sayfalar,hepsini inceliycem tek tek...emeklerine sağlıkkŞeniz
tşk ederim çörek otum ,kaydirigubbakcemile5nerelerdesin yoksun bayadırboshayallersmiletopiğin hayrlı olsun canım a.s. olumunekankayizsmile
bugün yaptığım dumanlı mavi -fümeve 3 stilli lınerlı makyajımı, fırçayı nemlendirerek (ıslak mendilin arasına sıkıştırıp alarak) ve farıma batırarak yaptım ...
gözkapağımdaki 2 syah lıner arasında,nemli fırça ile
yapılan yöntemi algılayabilirsiniz kolayca gölge kısmında harmanlandığı için çok belli değil resimlerden ...
bunu yaparken daha çok toz farları tercih etmeniz daha iyi sonuç almanızı sağlar ,
ama kalıp farınızı da hafif üzerinden tırnağınız ile kanırtarak tozunu,
nemlendirdiğiniz fırçalaya alıp yapabilirsinizyerimseniben
flaşlı
flaşsız
nilcim aslında asigimkralime arkadaşımızın sorduğunu bende sorucaktım.. resimle çok güzel anlatmış onada teşekkür ederim tercüman oldu banada... a.s. o makyajı bende beceremiyorum.resimli anlatıcam bekle demişsin. 4 gözle bekliyorum bitanem...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ilk etapta eliniz alışına kadar bant yöntemini uygulayın ,sonraları kendi beceriniz ile devam edicek zaten ,el yordamınız ile :)
bu düz ,simetrik daha özenli çizgileri yapmak için selebant,cetvel tarzı herhangi bişi belirlediğiniz kuyruk kısmına yerleştirin ve
uygun fırça yardımı ile geçin önce gölgeleme işlemi daha sonra yapılmalı ,önce taslak hazır hale gelmeli :)
fırçalrım bunlar kesik uçlu olanlar çok işinizi görecek bu anlamda da ideal ..
ince uçlu olanlardan da yararlanmanız mümkün ..
yada benim gibi çok sevdiğiniz ve elinizin alıştığı, eski bir lıner fırçasını yıkayıp yine kullananabilirsiniz
far,ıslatma, krem far formda ise benim kullandığım bepanthen yada
kendi göz kremim,bunun dışında krem kulanmıyorum ,çok yağlı da olmamalı,
yağ bezecikleri ile boğuşmayalım bu kez de :) aman dikkat!!! ..
ama ben altına sürüp sürmüyorum ,bu biraz sorun olabiliyor bazı far ve markalarda,direk resimlerdeki gibi ,
fırçanın üzerine çok hafifçe alıyorum,farıma batırıyor fazlasını üflüyor ve uygulamaya geçiyorum ..
nasıl canlı ,nasıl parlak renkler bakın resimlerde bile, keza makyada da (aşağı da)
stiliize uygun kuyruğunuzu belirleyip ,o şekilde yapıştırın bantı,işte küçük bir örnek:)
nilcim denemeye değer canım bu meraki gidermen lazım şahsen bende sonuçları bekliyorummm :)))delikafaduldenbayanssulusmilekızlar az evvel magrenta nın makyaj swatcları ,paylaşımları topiğinde ,sevgili donut'umun aldığı dior marka mavi mascaray yı çok beğendim ..aklıma şu geldi ne dersiniz,denemeye değer mi ? olabilir mi ki ?
bu mascara
twetty ,zevkti benim içinm
:dance:hihoyyyt:sm_cool:delikafadulden
akannehir
şimdi bitmiş rimelimize, gece mavisi bir toz far ile göz damlasını ,kıvam açısından da 3-5 damlada zeytinnyağı yada badem yağını damlatsak nasıl olur?,
denemem lazım bunu şimdi aklıma düştü benim benim iyi mi
bhem badem yağıda gürleştirir belkim
göz damlası da göze zarar vermior nasıl olsa:jeyyar:
acaba ?