Makyaj Ürünleri Nil ile makyaja ve kadına dair her şey

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Mor laleeeeee delikafadulden Kirpik detayı günlükte bile kullanılabilir bence :lepi: Yaaa nasıl bu kadar muntazam yapıyorsun canım yaaa :))) :nazar:

Mor laleeeeee delikafadulden Kirpik detayı günlükte bile kullanılabilir bence :lepi: Yaaa nasıl bu kadar muntazam yapıyorsun canım yaaa :))) :nazar:
kullanılabilir mi sence ? fazla radikal bulunabilir:KK1:
ama gerçekten çok hoş bir detayboshayallersmile
canım herhangi bir şey kullanmıyorum,bant-cetvel yada herhangi bir şablo n,oturuyorum ve doğaçlama çıkıor bişiler..el yordamı ile tamamen...:eek:
çok sevindim beğendiğinize :1hug:

Nil'cim topiğine yeni bakma fırsatı buldum, geçmiş sayfaları da inceledim, yaptığın her makyajı kendine çok yakıştırmışsın canım, çok başarılısın...ellerine emeğine sağlık
a.s. :1hug:

mory.jpg

Nefiss..sanat eseri gibi,göz ve kaş yapın mükemmel canım her renk yakışıyor sana :))

canım sen nasıl birşeysin yaaa... kız nazar değicek vallahi... bu kadar gösterme kendini :nazar::nazar::nazar: çok yeteneklisin... mor lale süper olmuş.

bide yakıştırmak lazım tabi... ben kendimde böle bir makyaj düşünemiyorum... seninki gibi asla durmaz.

Hatun makyajı taşıyor.... boshayallersmile
Ben yapsam şebeğe dönerim kesin kaydirigubbakcemile3

saol canım bir de mac e bakıyım. köpük allık istemiyorum top top oluyor

Köpük allık ben de hiç sevmiyorum :1no2: Mac'in renk skalası çok geniş, allıkları da beğeniliyor. Bence illa ki kendine göresini bulursun canım...

Son düzenleme:
Köpük allık ben de hiç sevmiyorum :1no2: Mac'in renk skalası çok geniş, allıkları da beğeniliyor. Bence illa ki kendine göresini bulursun canım...

kızlar bazen kadın olmamdan şüphe ediyorum yaaa.... yada makyaj özürlünün biriyim...:kedi::kedi: güleceksiniz ama :roflol:KÖPÜK ALLIK nasıl bişey hiç duymadım :) yada dikkatimi çekmedi... benimki golden rose bilinen toz allık işte..a.s.

kızlar bazen kadın olmamdan şüphe ediyorum yaaa.... yada makyaj özürlünün biriyim...:kedi::kedi: güleceksiniz ama :roflol:KÖPÜK ALLIK nasıl bişey hiç duymadım :) yada dikkatimi çekmedi... benimki golden rose bilinen toz allık işte..a.s.

MAYBELLINE-DREAM-MOUSSE-ALLIK__30742040_0.jpg

bunun gibi canım:hulya:

:roflol: :1shok::1shok:canım yanlış anlama kutusunu görmek istemedim... teşekkür ederim ama ... nasıl derken KULLANIŞLIMI?? TOZDAN FARKI NE?? YADA KALICILIĞI MESELA....

:roflol: :1shok::1shok:canım yanlış anlama kutusunu görmek istemedim... teşekkür ederim ama ... nasıl derken KULLANIŞLIMI?? TOZDAN FARKI NE?? YADA KALICILIĞI MESELA....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende neye benzediğini sordun sandımkaydirigubbakcemile3
tatlım köpük allık yumuşak yapıda olduğundan uygulaması daha kolay hani genelde allıkları yayarken yada sürerken bikaç defa üstünden geçeriz ya köpük allıklar zaten yoğunlar buyüzden rengi hemen veriyorlar
saten yumuşaklığında bi görüntü elde ediliyor ama cildin yağlıysa problem olabilir neticede diğer allıklar yağlı ciltte daha olumlu sonuç verirler

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende neye benzediğini sordun sandımkaydirigubbakcemile3
tatlım köpük allık yumuşak yapıda olduğundan uygulaması daha kolay hani genelde allıkları yayarken yada sürerken bikaç defa üstünden geçeriz ya köpük allıklar zaten yoğunlar buyüzden rengi hemen veriyorlar
saten yumuşaklığında bi görüntü elde ediliyor ama cildin yağlıysa problem olabilir neticede diğer allıklar yağlı ciltte daha olumlu sonuç verirler

canım benim... sağol... söylediklerinden gayet güzel bişey gibi geldi ama sonunda cildin yağlıysa demişsinya... o düşündürdü yaa.. yanaklar kuru ama T yağlı ...

hayır burnumun üzerine değil sadece yanlarına( burun kanatlarına) kullanıyorum ama ... riske gerek yok şimdikinden memnunum...

çok teşekkür ederim olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilea.s.a.s.

bide köpük allığı süngerle kullanıyosnuz değilmi???

:))) Canım olsun, dikkatini çekmemiş olabilir, zaten piyasada çok az markada var... Bilmemen gayet doğal... Cafelattecim gayet güzel açıklamış. Ben de soruna cevap vermeye çalışayım. Bildiğim kadarıyla parmak uçları yeterli oluyor sürümü için, ekstra süngere ihtiyaç duyulmuyor sanırım... Ben nedense hiç hoşlanamadım bu köpük allıklardan...

:))) Canım olsun, dikkatini çekmemiş olabilir, zaten piyasada çok az markada var... Bilmemen gayet doğal... Cafelattecim gayet güzel açıklamış. Ben de soruna cevap vermeye çalışayım. Bildiğim kadarıyla parmak uçları yeterli oluyor sürümü için, ekstra süngere ihtiyaç duyulmuyor sanırım... Ben nedense hiç hoşlanamadım bu köpük allıklardan...

bende bu topiğe zaten bilmediklerimi öğrenmek ... en doğal yoluyla , makyajın hangi ürünlerle nasıl yapıldığını bir bakıma bilmediğim taraflarını öğrenmek için katıldım...

yeni ürünler görmek aslında hoşuma gidiyo... yıllardır kullandığım ürünler kimler tarafından kullanılıyo daha iyileri neler?? bu köpük allıkta değişik geldi bana..

birde makyajı gerekmedikçe parmaklarımla yapmayı sevmiyorum... -sürekli bi sürbi parmak temizle- ile geçiyo bence her ürün için bir fırça ,aplikatör yada işte ne bilim sünger falan olmalı...

nil kadar güzel yada becerikli değilimdir ben... makyajın en kolay yapımı lazım bana... bunun içinde rahat kullanılan ürünleri tercih ediyorum ben canım.

o yüzden burda gördüğüm duyduğum her ürünü arkadaşlara sorucam... inşallah kimseyide sıkmadan cevap alıcam... çok mutlu olucammmm:lepi::lepi:

herkezi öpüyorummmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3a.s.a.s.a.s.

Canım seni çok iyi anlıyorum :) Emin ol kimseyi sıkmazsın burada... Herkes bildiği ölçüde seni gocunmadan cevaplayacaktır. Bizim başka bir makyaj - sohbet vb topiğimiz de var, oraya da takılabilirsin ara sıra. Ben orada da çok şey öğreniyorum... Özelden sana topiğin linkini atayım...

canım sen nasıl birşeysin yaaa... kız nazar değicek vallahi... bu kadar gösterme kendini :nazar::nazar::nazar: çok yeteneklisin... mor lale süper olmuş.

bide yakıştırmak lazım tabi... ben kendimde böle bir makyaj düşünemiyorum... seninki gibi asla durmaz.

canımm çok tşk ederim ,mutlaka gidecek tarz ve stiller vardır her yüz tipine göre illakiboshayallersmile
bir de şu varki bu tip makyajlarda sadece göz fotosu ile makyajı yansıtmak güç,tüm yüzde makyajın kendisi çıkarıyor apaçık..
iyi bakan gözlerin nazarı değer mi hiç gülşen'cim...
sizlerin nazarı değmez bana,ben sizlerden çok iyi elektrik alıyorum ve sizlere onu geri yansıtmaya çalışıyorum ..çok tşk ederim :1hug:

Hatun makyajı taşıyor.... boshayallersmile
Ben yapsam şebeğe dönerim kesin kaydirigubbakcemile3

yok artık kendinize haksızlık ediyorsunuz..
bende il zamanlar çok maymuna benzedim ama o da bir gerçekkaydirigubbakcemile3

canım mac bu anlamda çok iyi ,eğer gücün var ise ona bakman daha iyi ,70-80 civarı değil bahsettiklerim 30 lu rakamlarda ,strawberry de vardı hatta en son ..
yada elfin şu çok amaçlı cover stikleri varyerimseniben

ay sen çok tatlısın ya...opuyorumnanaktan
niye gülelim ,benim hala bilmediklerim var biliyormusun ,o ne behh diyorum senin gibi..
dolayısıyla çok normal ...cafelettam ve ıfbrısım çok güzel anlatmışlar ,hatta benim bildiklerimden de ötesi ..ağızlarına sağlık a.s.

cafelatta -ıfbrıs :1hug:

samantha elf in bahsettiğim cover stikleri bunlar canım hem aydınlatıcı ,hem allık hatta ruj olarak bile kullanan var..

Son düzenleme:
MAC inki de bu ..bendeki fresh morning,emanuel ungaro serisinden çıkmıştı..
ben bu tarz krem formdaki ürünleri çok tercih etmiyorum ,sanki yüzümde ağırlık hissi yapıyor gibi geliyor..
bu da çok amaçlı bir ürün...baz aydınlatıcı ,kontürleme,allık vs olarak ...
bununda farklı tonları var..allık için uygun olanı seçebilirsin de istersen .
fiatı 30-35 tl civarındaolumunekankayizsmile

030.JPG

Son düzenleme:
Canım seni çok iyi anlıyorum :) Emin ol kimseyi sıkmazsın burada... Herkes bildiği ölçüde seni gocunmadan cevaplayacaktır. Bizim başka bir makyaj - sohbet vb topiğimiz de var, oraya da takılabilirsin ara sıra. Ben orada da çok şey öğreniyorum... Özelden sana topiğin linkini atayım...

teşekkür ederim canım yaa.. hemen bakıyorum.... :1hug::1hug:

X