Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanılabilir mi sence ? fazla radikal bulunabilirMor laleeeeee delikafadulden Kirpik detayı günlükte bile kullanılabilir bence :lepi: Yaaa nasıl bu kadar muntazam yapıyorsun canım yaaa :)))
Nil'cim topiğine yeni bakma fırsatı buldum, geçmiş sayfaları da inceledim, yaptığın her makyajı kendine çok yakıştırmışsın canım, çok başarılısın...ellerine emeğine sağlık
a.s. :1hug:
Nefiss..sanat eseri gibi,göz ve kaş yapın mükemmel canım her renk yakışıyor sana :))
saol canım bir de mac e bakıyım. köpük allık istemiyorum top top oluyor
Köpük allık ben de hiç sevmiyorum :1no2: Mac'in renk skalası çok geniş, allıkları da beğeniliyor. Bence illa ki kendine göresini bulursun canım...
kızlar bazen kadın olmamdan şüphe ediyorum yaaa.... yada makyaj özürlünün biriyim...:kedi::kedi: güleceksiniz ama :roflol:KÖPÜK ALLIK nasıl bişey hiç duymadım :) yada dikkatimi çekmedi... benimki golden rose bilinen toz allık işte..a.s.
:roflol: :1shok::1shok:canım yanlış anlama kutusunu görmek istemedim... teşekkür ederim ama ... nasıl derken KULLANIŞLIMI?? TOZDAN FARKI NE?? YADA KALICILIĞI MESELA....
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende neye benzediğini sordun sandımkaydirigubbakcemile3
tatlım köpük allık yumuşak yapıda olduğundan uygulaması daha kolay hani genelde allıkları yayarken yada sürerken bikaç defa üstünden geçeriz ya köpük allıklar zaten yoğunlar buyüzden rengi hemen veriyorlar
saten yumuşaklığında bi görüntü elde ediliyor ama cildin yağlıysa problem olabilir neticede diğer allıklar yağlı ciltte daha olumlu sonuç verirler
:))) Canım olsun, dikkatini çekmemiş olabilir, zaten piyasada çok az markada var... Bilmemen gayet doğal... Cafelattecim gayet güzel açıklamış. Ben de soruna cevap vermeye çalışayım. Bildiğim kadarıyla parmak uçları yeterli oluyor sürümü için, ekstra süngere ihtiyaç duyulmuyor sanırım... Ben nedense hiç hoşlanamadım bu köpük allıklardan...
canım sen nasıl birşeysin yaaa... kız nazar değicek vallahi... bu kadar gösterme kendini çok yeteneklisin... mor lale süper olmuş.
bide yakıştırmak lazım tabi... ben kendimde böle bir makyaj düşünemiyorum... seninki gibi asla durmaz.
Hatun makyajı taşıyor.... boshayallersmile
Ben yapsam şebeğe dönerim kesin kaydirigubbakcemile3
canım mac bu anlamda çok iyi ,eğer gücün var ise ona bakman daha iyi ,70-80 civarı değil bahsettiklerim 30 lu rakamlarda ,strawberry de vardı hatta en son ..saol canım bir de mac e bakıyım. köpük allık istemiyorum top top oluyor
kızlar bazen kadın olmamdan şüphe ediyorum yaaa.... yada makyaj özürlünün biriyim...:kedi::kedi: güleceksiniz ama :roflol:KÖPÜK ALLIK nasıl bişey hiç duymadım :) yada dikkatimi çekmedi... benimki golden rose bilinen toz allık işte..a.s.
cafelatta -ıfbrıs :1hug::))) Canım olsun, dikkatini çekmemiş olabilir, zaten piyasada çok az markada var... Bilmemen gayet doğal... Cafelattecim gayet güzel açıklamış. Ben de soruna cevap vermeye çalışayım. Bildiğim kadarıyla parmak uçları yeterli oluyor sürümü için, ekstra süngere ihtiyaç duyulmuyor sanırım... Ben nedense hiç hoşlanamadım bu köpük allıklardan...
Canım seni çok iyi anlıyorum :) Emin ol kimseyi sıkmazsın burada... Herkes bildiği ölçüde seni gocunmadan cevaplayacaktır. Bizim başka bir makyaj - sohbet vb topiğimiz de var, oraya da takılabilirsin ara sıra. Ben orada da çok şey öğreniyorum... Özelden sana topiğin linkini atayım...