• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nike air max kullanan var mı ?

norwegian

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2014
10.254
7.406
248
merhaba arkadaşlar sanırım baya popüler oldu bu ayakkabı ama ben renklerini çok seviyorum baya pahalı.ama bir sitede gördüm daha ucuz sanırım çinden geliyor orjinal değildir ama modelleri güzel
bu ayakkabıdan kullanan var mı?
rahat mı nasıldır ?

Eklentiler

• HTB1aIipFVXXXXbKaXXXq6xXFXXXt.webp
    HTB1aIipFVXXXXbKaXXXq6xXFXXXt.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 5.831
  • HTB1bOeyFVXXXXbpXVXXq6xXFXXXd.webp
    HTB1bOeyFVXXXXbpXVXXq6xXFXXXd.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 10.256
  • HTB1NlmIFVXXXXX3XXXXq6xXFXXXt.webp
    HTB1NlmIFVXXXXX3XXXXq6xXFXXXt.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 2.734
Norwecim hangi sitede gördün? Bu arada Nike ürünlerini Çin'de üretiyor zaten, sadece o değil pek çok marka orda üretim yapıyor daha az parayla daha çok işçi çalıştırabildikleri için..

Norwecim hangi sitede gördün? Bu arada Nike ürünlerini Çin'de üretiyor zaten, sadece o değil pek çok marka orda üretim yapıyor daha az parayla daha çok işçi çalıştırabildikleri için..
canım evet çinde üretiliyor da bunlar çakma gibi duruyor fiyatı ucuz baya :) normalde 290 larda bu sitede 38 uus yaklaşık 80 tl ye var. aliexpress site ismi

canım evet çinde üretiliyor da bunlar çakma gibi duruyor fiyatı ucuz baya :) normalde 290 larda bu sitede 38 uus yaklaşık 80 tl ye var. aliexpress site ismi

Ben de sürekli oraya bakıyorum ama cesaret edip de daha bir şey alamadım. Acaba gelir mi gelmez mi korkusu var bir de kredi kartıyla alışveriş tehlikeli olur mu acaba..

Ben de sürekli oraya bakıyorum ama cesaret edip de daha bir şey alamadım. Acaba gelir mi gelmez mi korkusu var bir de kredi kartıyla alışveriş tehlikeli olur mu acaba..
işyerimden bir arkadaş yapıyor alışveriş canım 70 dolar a kadar oluyor dedi daha yükseği takılıyo sanırım. arkadaşın aldığı herşey geldi beğendi de :) daha çok ipad kılıfı saat vs aldı

işyerimden bir arkadaş yapıyor alışveriş canım 70 dolar a kadar oluyor dedi daha yükseği takılıyo sanırım. arkadaşın aldığı herşey geldi beğendi de :) daha çok ipad kılıfı saat vs aldı

Aa iyiymiş o zaman, ben de şöyle düşük fiyatlı bir ürün alıp deneyeyim bakalım, memnun kalırsam alacak çok şey var, fiyatlar bir harika.. :KK76:

kendime bir sipariş verdim bakalım kaç güne gelecek ona göre sizi de bilgilendiririm çok tatlı bir rengi var tam olarak şu :=

Eklentiler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 2.838
kendime bir sipariş verdim bakalım kaç güne gelecek ona göre sizi de bilgilendiririm çok tatlı bir rengi var tam olarak şu :=
Konuyu hortlatmış gibi olacağım canım ama sormak istedim ürünü aldın sanırım, nasıl geldi memnun kaldın mı acaba ben de almak istiyorum da tereddütte kaldım :(

Yani çakma falan değildi dimi, ben aldım o kadar para verdim ve çalındı ayakkabılar artık akkıllandım burdan alayım dedim.. :KK70:
hee o konuda birşey diyemem bence çakmadır :)
anlaşılmadığı ve kaliyteli göründüğü sürece sorun yok gibi 400 tl vermekten iyidir ya yazık

ayyy 1 yil olmus ama yazayim icimde kalmasin kizlar ben orjinal aldim 349 tlye ve ayagim hic rahat degil nedense cok begendigim icin iade etmedim giyiyim acilir dedim cunku numara tam yanlardn rahatsz etti sag sola gore daha rahat dun giydim ama rahatsz etti beni:( giymiste bulundum ki ayaklarm tarakli felanda degil umutla esnemesini bekliorumm

Back
X