nikahın nasıl bir yerde yapıldığına bağlı.dans edilebilecek pist havasında bir yer olacaksa çokda hoş olur.sonrada takı merasimi başlar. ama ayrıca düğünde yapacaksan gerek yok bence..
cnm siz istedikten sonra herşey olur.. bende bi kere nikaha gitmiştim.. ilk girdiklerinde dans ettiler sonra oturdular.. nikah kıyıldı ,takı töreni oldu,fon müziği eşliğinde yemek yendi fln ..bi daha oynanmadı
teşekkürler arkadaslar
sadece nikah yapıcaz ama bende il girişte ortada şöyle bi dönmek istedim
düğün olmasını çok istedim ama olmadı malesef o yüzden kısa bişey olacak
Nikaha ayrılan süre normal nikah salonlarında 15 dk. yani bu sürede zaten ancak nikah kıyılabiliyor, dansetmek için vaktiniz kalmayacaktır.
Ama kadıköy evlendirme dairesinin özel nikah salonları var burada kokteyl de verebilirsin, yemek de dans da edebilirsin, herşey mümkün....
Ama normal bir evlendirme dairesinde normal bir nikah kıyacaksan dasetmeniz mümkün değil hayatım....
Belki araya tanıdık birilerini koyup extra ücret ödersen bir önceki yada bir sonraki nikahı boş bıraktırıp dans için ek süre kazanabilirsin...
canım eski nikah salonu çalışanı olrak cewap weryim tamamen aldığınız nikah saatine ve nikah saloınunun alternatif salon durumuna göre değişiklik gösterir..eğer sizden sonra nikah yoksa ewet olabilir..genellikle kokteyl tarzı nikahlarda böle yapılır sizin istediğiniz gb eğer kültür merkezinden birden fazla nikah kıyılacak salon warsa her saate mümkündür..
gelinlikle falan kıyılacak bir nikah mı bu?değilse,yani düğün öncesinde kıyılacaksa bence çok komik olur,yani takım elbiselerle falan dans...ama diğer türlü bişeyi de hiç görmedim,gelinlikle 15 dklığına nikah salonuna gidip ordan koştur koştur düğün yapılacak yere mi geçeceksiniz,pek anlayamadım.
Eğer düğün olmuycaksa gelinlikle nikahın kıyılacaksa şartları araştır uygunsa yap hiç düşünme bile içinde kalmasın hem çokkk değişik ve romantik bişey olurrrr.