- Konu Sahibi asksinsencansinsen
-
güzelim nikah kiyfetinde süper en kisa zamanda ordayim bunlari üstünde görmem lazimyerimseniben
bir yastikta kocayin insallah:Saruboceq:
evinde huzur yüzünden gülücük bedeninden saglik eksik olmasin bütün güzellikler seninle olsun canim:asigimpuyorumnanaktan
kizlar nisan olucakdi dügün seneye olsaydi eger :)
ama genclerimizin acelesi varmis dügün bu yila alininca nisan ertelendi büyük bi kina ve dügünü olucak kizkardesimin
ama buraya yazarken bile tüylerim diken diken oluyo gözlerim yasla dolup tasti inanin benim prensesim büyümüsde gelin olucakmis icim burkuldu ya sanki uzaga gidicek ama olsun ona annelik yaptigim zamanlar aklima geldide elimde büyütüm ben cicegimi
normal sartta bunu kinasinda giyicekdi ama biz dedik nikahinda giysin diye üstünün bolerosuda uzun kollu nikahi ramazan ayina denk geliyo ve burdaki isvicreliler bu tarz seyler giyiyolar nikahlarinda oda fikrimizi begendi nikahinda giyicegi elbisesinide kinasinda giyicek hem fildir fildir kapi gicirtisina oynamayi seviyo o ince askili kadinlar arasi onu öyle giyebilcek daha ratat eder
ablam benim melegim bitanem göz bebegim yüzünden gülücük hayatinda mutluluk huzur hic eksik olmasin insallah
Bencede güzel tatlım üle gülekullan..
Daha sonrada giyebilmen için yaptığın seçim hoşş..
bence de çok yakışmış..
önemli olan sizin bu özel gününüzde içinize sinmesi kıyafetinizin..
madem hayaliniz bu idi,
ki bence gayet güzel,
ömür boyu mutluluklar diliyorum..
ayy canım maşallah çook güzel kıyafet de sende güle güle giyersin inşallah hep güzel bir şekilde hatırlarsın :Saruboceq: :teytey:
canım ne güzel olmuşsun.eminim nikahında diğer aksesuarlarla daha da güzel olacaksın.herşey gölünce olsun.her zaman mutluğun sürsün.gülen o güzel yüzün solmasın.sevdiğinle bir ömür boyu sevgiyle kal.
senin içine sindiyse güle güle giy tatlım ....
Allah ağız tadıyla giymeyi nasip etsin asıl önemli olan bu tatlım...
gözükmiyor
bence hoss,sanada cok yakismis canim..
hersey gönlüne göre olmus ne güzel
bundan sonrada hersey gönlünce olur insallah canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?