Nikah nikahimda giyicegim kiyafetim

yengecigim beni mest ettin inanki
cok cok tsk ederim o güzel yorumun ve dileklerin icin opuyorumnanaktan
sen gel yyeterki defile yaparim senin icinkaydirigubbakcemile3
:Saruboceq:amin insallah yengosum insallah hersey hepimizin gönlünce olur:Saruboceq:
a.s.seni cok seviyorum biliyosun dimia.s.
incitanemtuana yani ablam en gözde yegenin bile olsa :jeyyar:bende seni cok cok seviyorumopuyorumnanaktan

çok güzel olmuş çok beğendim
nişan yapmıyosun heralde nişan kıyafeti gibi çok güzel olmuş canım
o gün saçla makyajla herşeyle süper olur eminim ee inci yapıcakmış zaten makyajıda şimdiden süper oldun bile :))

kizlar nisan olucakdi dügün seneye olsaydi eger :)
ama genclerimizin acelesi varmis dügün bu yila alininca nisan ertelendi büyük bi kina ve dügünü olucak kizkardesimin
ama buraya yazarken bile tüylerim diken diken oluyo gözlerim yasla dolup tasti inanin benim prensesim büyümüsde gelin olucakmis icim burkuldu ya sanki uzaga gidicek ama olsun ona annelik yaptigim zamanlar aklima geldide elimde büyütüm ben cicegimi

normal sartta bunu kinasinda giyicekdi ama biz dedik nikahinda giysin diye üstünün bolerosuda uzun kollu nikahi ramazan ayina denk geliyo ve burdaki isvicreliler bu tarz seyler giyiyolar nikahlarinda oda fikrimizi begendi nikahinda giyicegi elbisesinide kinasinda giyicek hem fildir fildir kapi gicirtisina oynamayi seviyo o ince askili kadinlar arasi onu öyle giyebilcek daha ratat eder

ablam benim melegim bitanem göz bebegim yüzünden gülücük hayatinda mutluluk huzur hic eksik olmasin insallah

canım ne güzel dileklerde bulunmuşsun kardeşine
benim ablamlarda böyleydiler hep iki göz iki çeşme ağladılar hala çocukmuşum gözlerinde hele bi bebiş doğursam ozaman ne yapıcaklar acaba ablası olanlar çok şanslı valla iyki varsınız a.s.

bencede güzel beğendim
şuan makyajsız sağlar yapılı değil tabi
bunun üzerine topuz bir saç modeli harika olur cnm
güle güle giy hakkında hayırlısını diliyorum cnm :)

:Saruboceq:amin canim ablacigim insallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktancok tsk ederim bu güzel yorumun icin beni cok mutlu ettin inankiopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…