Nikah nikahimda giyicegim kiyafetim

asksinsencansinsen

EVLIYIM MUTLUYUM
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.307
1
316
34
İsviçre
09.09.2009da nikahimiz kiyilacak insallah ve nikah kiyafetimde dikildi geldi türkiyeden kendim secdim elbisemin sade ama üstünün küpürünün olmasini istedim benim icime sindi sizlerlede paylasmak istedim

yorumlariniz icin simdiden tsklera.s.

canım yanlış anlamaz isen üzerindeki olmadan bence daha güzel olur gibi..
ama sadece bir fikir...
mutluluklar dilerim..

Bence siyah güpür zarif bir hava katmış,konteslere benzemişsin:)
Ayrıca renkler arası kontras da şık duruyor..
Ayakkabı ve saç aksesuarları,bir de makyaj off tamamdır..

Bence siyah güpür zarif bir hava katmış,konteslere benzemişsin:)
Ayrıca renkler arası kontras da şık duruyor..
Ayakkabı ve saç aksesuarları,bir de makyaj off tamamdır..

yorumlarinizla beni cok mutlu ettiniz inanin havalarda ucuyorum sayenizde
ablam yapicak makyajimi insallah opuyorumnanaktan
aksesuarlar ve ayakkabilari burdan alicaz zaten onlarida kendim bizzat secicemyerimseniben

kim ne soylerse soylesin canim onemli olan senin begenmen.
biz yurtdisindakiler icin durumlar cok farkli her istedigimiz zamanda turkiyeye gidemiyoruz bazi seylerin belki istemedigimiz gibi olmamasi hic olmamasindan iyidir.
yani herseye bir kusur bulursak elimizdekileride kaybederiz imkanlar neye el veriyorsa bizde ona kanaat etmeliyiz.

ayrica elbisende cok guzel .ben begendim senin su giydigin bindalliyi elbiseni gelinligini giymek icin kac insan can atar turkiyede cok sukur ki az olsada oz olsun. sevgiler.

icimi oksadiniz hatta su serptiniz inanin cok cok tskler bu icden ve samimi yorumunuz icin beni ne cok mutlu ettiniz bi bilseniza.s.

aza kanmayan cogu hic bulamaz derler ya sükürki dediginiz gibi az olsun ama öz olsun rabbim mutlulugumu hep daim etsin insallah:Saruboceq:

a.s.bu güzel yorumunuz icin cok ama cok tsk ederima.s.

güzelim nikah kiyfetinde süper en kisa zamanda ordayim bunlari üstünde görmem lazimyerimseniben
bir yastikta kocayin insallah:Saruboceq:
evinde huzur yüzünden gülücük bedeninden saglik eksik olmasin bütün güzellikler seninle olsun canim:asigimpuyorumnanaktan

bence de çok yakışmış..
önemli olan sizin bu özel gününüzde içinize sinmesi kıyafetinizin..
madem hayaliniz bu idi,
ki bence gayet güzel,
ömür boyu mutluluklar diliyorum..

ayy canım maşallah çook güzel kıyafet de sende güle güle giyersin inşallah hep güzel bir şekilde hatırlarsın :Saruboceq: :teytey:

canım ne güzel olmuşsun.eminim nikahında diğer aksesuarlarla daha da güzel olacaksın.herşey gölünce olsun.her zaman mutluğun sürsün.gülen o güzel yüzün solmasın.sevdiğinle bir ömür boyu sevgiyle kal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…