• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah nikahimda giyicegim kiyafetim

çok güzel olmuş çok beğendim
nişan yapmıyosun heralde nişan kıyafeti gibi çok güzel olmuş canım
o gün saçla makyajla herşeyle süper olur eminim ee inci yapıcakmış zaten makyajıda şimdiden süper oldun bile :))

:utangac:cok cok tskler:utangac:
kessinlikle dediginiz gibi sac makyas taki derken bambaska biri olur cikarim herhaldeyerimsenibeno hallerimide sizlerle paylasmak nasip olur insallah:Saruboceq:
ablam saolasun benden ilgisini asla esirgemiyoopuyorumnanaktan:asigim::nazar:

kizlar nisan olucakdi dügün seneye olsaydi eger :)
ama genclerimizin acelesi varmis dügün bu yila alininca nisan ertelendi büyük bi kina ve dügünü olucak kizkardesimin
ama buraya yazarken bile tüylerim diken diken oluyo gözlerim yasla dolup tasti inanin benim prensesim büyümüsde gelin olucakmis icim burkuldu ya sanki uzaga gidicek ama olsun ona annelik yaptigim zamanlar aklima geldide elimde büyütüm ben cicegimi :(

normal sartta bunu kinasinda giyicekdi ama biz dedik nikahinda giysin diye üstünün bolerosuda uzun kollu nikahi ramazan ayina denk geliyo ve burdaki isvicreliler bu tarz seyler giyiyolar nikahlarinda oda fikrimizi begendi nikahinda giyicegi elbisesinide kinasinda giyicek hem fildir fildir kapi gicirtisina oynamayi seviyo o ince askili kadinlar arasi onu öyle giyebilcek daha ratat eder

ablam benim melegim bitanem göz bebegim yüzünden gülücük hayatinda mutluluk huzur hic eksik olmasin insallah

opuyorumnanaktanablammmmmmmm ne dicemi bilemedim inansenağlama
yazamiyorum suansenağlama

:Saruboceq:allah senden razi olsun insallah hersey icin sonsuz tskler hep yanimda oldugun icin benden kendini esirgemedigin icin destegin varligin icin benle ilgilendigin icinopuyorumnanaktan

iyiki varsin iyiki ablamsinopuyorumnanaktan:asigim::nazar:

bencede güzel beğendim
şuan makyajsız sağlar yapılı değil tabi
bunun üzerine topuz bir saç modeli harika olur cnm
güle güle giy hakkında hayırlısını diliyorum cnm :)

:Saruboceq:amin cok tskler ablacim:Saruboceq:
evvet bende topuz düsünüyorum zaten insallah hersey güzel olur:Saruboceq:

aynı modelin kırmızısı benim kınalığımdı canım çok hoş oluyo güzel seçim ...mutluluklar :)

:Saruboceq:aminnnnnn:Saruboceq:
evvet benim gördügümünde ici kirmizi dis bolerosu bordoydu ama ben öyle istemedim benim buda kinaligim oluAKDI AMA NIKAHIM RAMAZAN AYINA DENK GELDIGI ICIN BOLEROSUDA UZUN KOLLU ABLAM FIKIR VERDI BENDE OKEYLEDIMopuyorumnanaktan

Benimde hoşuma gitti canım
Değişik ve hoş olmuş hem ramazan ayına denk geliyormuş çokta güzel olur bence
Yüzünde çok tatlı çok yakışmış makyaj ve saçla çok daha güzel olur
Herşeyden önemlisi senin içine sinmesi
Ömür boyu mutluluklar:)

:Saruboceq:aminnnnnn:Saruboceq:
evvet benim gördügümünde ici kirmizi dis bolerosu bordoydu ama ben öyle istemedim benim buda kinaligim oluAKDI AMA NIKAHIM RAMAZAN AYINA DENK GELDIGI ICIN BOLEROSUDA UZUN KOLLU ABLAM FIKIR VERDI BENDE OKEYLEDIMopuyorumnanaktan

ay güzelim yapma Allah aşkına..tamam ramazan ayı kendimize dikkat edelim falan filan da bu biraz abartı olmuyormu..alt tarafı dirseklerine kadar olacak..sanki ayıp bi yerin açıkta olacak:) ne alakası var ramazan ayı ile uzun kollu olmasının

ay güzelim yapma Allah aşkına..tamam ramazan ayı kendimize dikkat edelim falan filan da bu biraz abartı olmuyormu..alt tarafı dirseklerine kadar olacak..sanki ayıp bi yerin açıkta olacak:) ne alakası var ramazan ayı ile uzun kollu olmasının

normalde kina gecem icin istiyodum ben bu kiyafeti
ama herkez kinada fikir fikir hareketli olucaksin deyince
ablamda nasilsa nikah ramazan ayina denk geliyo bencede bunu o gün giy kinanda digeriyle daha rahat edersin diyince aklima yatti benimde
cünkü elbise sade ama üzerindeki uzun kollu gübürünü cok begendigim icin istemisdim

Back