- Konu Sahibi asksinsencansinsen
-
ıcındekının rengı daha baska olsaymıs keske
gulegule gıy ama guzeelmıs
çok şekersin canım kayafende çok güzel güle güle giy.alkisalkisalkis
çok güzel olmuş çok beğendim
nişan yapmıyosun heralde nişan kıyafeti gibi çok güzel olmuş canım
o gün saçla makyajla herşeyle süper olur eminim ee inci yapıcakmış zaten makyajıda şimdiden süper oldun bile :))
kizlar nisan olucakdi dügün seneye olsaydi eger :)
ama genclerimizin acelesi varmis dügün bu yila alininca nisan ertelendi büyük bi kina ve dügünü olucak kizkardesimin
ama buraya yazarken bile tüylerim diken diken oluyo gözlerim yasla dolup tasti inanin benim prensesim büyümüsde gelin olucakmis icim burkuldu ya sanki uzaga gidicek ama olsun ona annelik yaptigim zamanlar aklima geldide elimde büyütüm ben cicegimi
normal sartta bunu kinasinda giyicekdi ama biz dedik nikahinda giysin diye üstünün bolerosuda uzun kollu nikahi ramazan ayina denk geliyo ve burdaki isvicreliler bu tarz seyler giyiyolar nikahlarinda oda fikrimizi begendi nikahinda giyicegi elbisesinide kinasinda giyicek hem fildir fildir kapi gicirtisina oynamayi seviyo o ince askili kadinlar arasi onu öyle giyebilcek daha ratat eder
ablam benim melegim bitanem göz bebegim yüzünden gülücük hayatinda mutluluk huzur hic eksik olmasin insallah
ben cok hos buldum için rahat olsun sanada cok yakısmıs
çok begendim ben.......acaip yakışmışşş..asil bi gelin olcaksın cnm bnm..
bencede güzel beğendim
şuan makyajsız sağlar yapılı değil tabi
bunun üzerine topuz bir saç modeli harika olur cnm
güle güle giy hakkında hayırlısını diliyorum cnm :)
allah mesut etsin a.s.
coook yakısmıs hayırlısı olsun canımm :))
çok güzel olmuş mutluluklar dilerim
aynı modelin kırmızısı benim kınalığımdı canım çok hoş oluyo güzel seçim ...mutluluklar :)
bende beyendım acıkcası çok zarif durmus a.s.
hayırlı olsun , Allah tamamına erdırsın :Saruboceq:
:Saruboceq:aminnnnnn:Saruboceq:
evvet benim gördügümünde ici kirmizi dis bolerosu bordoydu ama ben öyle istemedim benim buda kinaligim oluAKDI AMA NIKAHIM RAMAZAN AYINA DENK GELDIGI ICIN BOLEROSUDA UZUN KOLLU ABLAM FIKIR VERDI BENDE OKEYLEDIMopuyorumnanaktan
ay güzelim yapma Allah aşkına..tamam ramazan ayı kendimize dikkat edelim falan filan da bu biraz abartı olmuyormu..alt tarafı dirseklerine kadar olacak..sanki ayıp bi yerin açıkta olacak:) ne alakası var ramazan ayı ile uzun kollu olmasının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?