Nikah tarihi aldık ama...

kasımda ama hangi şehirde? şahsen şubat sonu mart başı gib kumsalda muhteşem düğün fotoları çektiren bir arkadaşım vardı ama kendisi antalyada yaptı düğününü
konyalıyım ben konya da evlendim konya daikinci düğünümde eskişehirde iç anadoludan çıkmadım yani ne denizi...mutlu olmayı bilmek lazım..pozitifsen her yeri cennet yaparsın sen hangi şehirdesin ona göre fikir verelim.

denizden ziyade o tarihlerde havanın müsait olması önemli canım. istanbuldayım, kasımda istanbul gayet serin oluyor mesela, yağıs ihtimali yüksek...

Bence atama gelince sizin tek basiniza yasayacgnz eve birlikte cikin birlikte kalin zamanla evinizi yapin sonra da dugununuzu yapin. Zaten nikahlisiniz

denizden ziyade o tarihlerde havanın müsait olması önemli canım. istanbuldayım, kasımda istanbul gayet serin oluyor mesela, yağıs ihtimali yüksek...
yahu sen yağışa ne bakıyorsun iki gram fazla para ver düğünden bir hafta önce çektir mekan çekimini..Ayasofya sultan Ahmet Eminönü ben mi öğretecem sana istanbulu..her yeri dış mekan şehrin
dediğim gibi düğünden bir hafta önce git hem prova olur ya da düğünden bir hafta sonra seçim senin..misal kasımda mı evlencen ben balayına Kocaeli yuvacığa gitmiştim mükemmeldi bungalowlarda kalmıştık bir hafta ama sıkılmıştım ideali 3 gün

hava durumu nisan olsa da fark etmiyor ki. bir kaç gün önce her yer bembeyazdı. mayısta da kar yağmışlığı varmış... nasip işi... kış düğün fotoğrafları diye bir arat, güzel fotolar var...

eşya vs. almak sorun olmayacaksa yazın yapın. eşya değil mi para olduktan sonra halloluyor. eksiksiz evlenmek mümkün değil zaten....

atama ısınız kesınlesene kadar yavas yavas dugun mekanları damatlık gelınlık vs bakınmaya baslayın. buyuk ev esyalarını da alın magazada dursun atanma yerınız bellı olunca ev tutar, bır temızlık sonrası eve esyaları yerlestırırsınız. herseyı son ana bırakmak yerıne yavas yavas hazırlıklara baslayın tarıh netlesınce para sıkıntınız yoksa bır mekan tutar ve dugunu yaparsınız..

eşyaları alın hazırlanmaları ıkı ayı bıle buluyor evı tutamazsınız zaten kı bence bu yazı atlamayın ev düzme kolay genel demırbasları alırsanız zaten ufak tefek seyler hep çıkıyor ılk 5 6 ay evın eksıklerı hıc bıtmıyor halı ve perde konusunu ev tutulduktan sonraya bırakın kı fazla da vaktınızı almaz ılk gün otelde kalır sonrada balayına çıkarsınız bence bunlar buyuk sorun degıl hersey halloluyor yeter kı mutlu olun ama bı sene daha uzatmayın derım

hmm bu aklıma gelmemişti iyi fikirmiş =) gerçi ben standart 36-38 beden dışındayım, bütün gelinlik modellerinde tadilat gerekecek bir günlük kiralamanın astarı yüzünden pahalıya gelecek ama...
O zaman gosterisli beyaz bir elbise giy tatlim gayet hos olursun bence kuyruklu falan olsun bir de isiltili etek duvak bir arada oldu mu tamamsin demektir

Yerin belli olsun da o zamana kadar ailende kal ne olacak ki? Belli olur olmaz evi tutarsınız, eşya almak da çok mu zor sanki? Bence en mantıklısı bu..

valla istanbulda koç müzesi var böyle eski arabalar falan. Kışında olsa gayet güzel fotolar olabiliyor hatta keşke orda fotolarım olsaydı:-D yani ille kırda bayırda olmak zorunda değil fotolar güzel müzeler, güzel mekanlar, ne bilim hoş bir yalı,iyi bir fotoğrafçı ve sizin gülümsenizle gayette güzel olur fotoların. Yani nişanlın haklı atan gel bşr kaç ayda hazırlkları yapın ve evlenin:-D

Ben anlayamadım

Atananazsanız bu yaz evlenmeyecek misiniz

Aileniz hangi şehirde

Yanlış mu okudum diye baktım doğru imiş öğretmenmişsiniz 1 Temmuz da tatil başlıyor

Eylül 1 de okul açılıp 15 de ders başlayacak

Temmuz Ağustos seçin eşyayı atanınca tutun evi başka şehre tayini çıkana verilen 15 gün size de yeter

Düğünü de Temmuz ta da Ağustos başı yapar balayına da gidersiniz

Ev tutuluncaya kadarki kısa sürede de idare edilir gibi geldi

Sizin anneniz istanbul da ise sıkıntı hiç olmaz değilse Kv de de kalmak gerekebilir tabi bu hoş olmayabilir

Kolaylıklar ama tüm memurlar 15 gün içinde hiç bilmedikleri bir şehre gidiyor sizin zaten nişanlınız orda işler daha kolay olur

Bir de naçizane tavsiyem herşeyi de ayrıntısı ile düşünüp kendinizi ve nişanlınızı germeyin

Aileleri mümkün mertebe karıştırmayın ille destek olacaklarsa herkes katabileceği parayı versin nereye harcanacağına siz karar verşn

Canım benim, Tarih Öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim senin yaşadıklarını yaşamamak için atanmadan önce evleneceğim. Hemde beklemeyi çok gereksiz buluyorum.. Bu yaz isteme ve nişan, mayıs 2016 da da düğünüm var Rabbim nasip ederse. Evlendikten sonra kpss'ye girip birkaç sene içinde atanırım. Çünkü önce atanmayı beklesem senin sıkıntılarını çekeceğimden emindim. Ekim- kasım düğünü fikri bana cazip gelmedi. Hem kış düğünü çok hoş olmaz hem eliniz ayağınıza fazlasıyla dolaşır. Bana kalırsa benim gibi bahar düğünü yapın hem herşeyin erken rezervasyonundan yararlanıp daha uygun fiyatlı bir düğün yaparsınız, hemde stresiniz daha az olur. Şimdiden bir ömür mutluluklar diliyorum size

bekleyın ne acelenoz war kı sıkış tepıs yapacağınıza borçsuz harçsız esylarınızı alın odeyın evlenın hersey ıcınuze sınsın parasız bısey olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…