Nikah mı düğün mü ?

Valla bende ne hayaller ne sadelikler hayal ediyordum ama olaylar kontrolüm dışına çıkıp kendimi davul zurnanın ortasında sakkidi sakkidi oynarken bulmuştum. Yani çevrenin isteklerini bastirabiliyorsaniz düşünceniz güzel mutluluklar

Nikâh yaptım hiçte pisman olmadım valla 😂 düğün çok saçma geliyor bana heyecandan bidakkasini bile hatirlayamacagim şeye okdr para vermek aslında milletin parasıyla milleti eğlendirmek yerine nikah yapıp sonra eğlence yaptık arkadaş arasında deli gibi icip dans ettim 😂 sonra bi balayı oh mis
Teşekkür ederim:)

Valla bende ne hayaller ne sadelikler hayal ediyordum ama olaylar kontrolüm dışına çıkıp kendimi davul zurnanın ortasında sakkidi sakkidi oynarken bulmuştum. Yani çevrenin isteklerini bastirabiliyorsaniz düşünceniz güzel mutluluklar
sonuçta biz evleniyoruz iki birey olarak :) Teşekkür ederim

Düğün yaptık aşırı pişman olduk.
Bir de biz evlenmiş 5 aydır aynı vde yaşıyorduk normal.
Bir anda aileler illede düğün dediler.
Ay o stres...
Koştur koştur gelinlik diktir düğün salonu vs. Saçmalıktı
Düğün hayalim hiç olmadı benim ya :) ama gelinlik hayalim hep olmuştur gelinlik giymenin çok özel bir his olduğunu düşünüyorum

Ben de bir süre aynı dilemmayla yaşayıp hiç düğünsever bir insan olmayarak düğün yapmaya karar kıldım. Sanırım aynı dönemlerde evleneceğiz. Hayırlı uğurlu olsun öncelikle. Peki ben neden hiç düşünmezken böyle bir karar aldım derseniz de giyeceğim gelinliği 5 dk giymek istemedim. Çok özenerek seçtim gelinliğimi o nedenle de aşırı kalabalık olmayacak şekilde bir düğün yapacağız. Siz de başkasının değil de kendinizin tam ne istediğinizi bulmak için + /- lerini yazın bir kağıda bence, öyle daha doğru karar verirsiniz. Bu kadar düşünmezken ve düğün fikrine uzakken şu an düğün yapacağım fikrinden hiç pişman değilim ben mesela 🤗
Teşekkür ederim hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Bende sanırım hayalimdeki gelinlik olursa çıkarmak istemezdim ama zaman su misali

Yaklasik 20 bine mâl olan bir dugunum oldu. 25 bin liralik bir takim geldi. Bileziklerle. Krediyle beraber 3 sene 30 bin kredi odedik yaklasik. Dugunum bitti milletin diline destan oldu. Herkes eglendi. Ben hala diyorunki keske yapmasaydim. Kinada yapmadim ben dugun satavatli olacak diye. Suanki kinalar o kadar moda organizasyon oldugu halde bir kere gipte etmedim. Dugunu bile yaptim diye icime oturdu.borclardan insan mutlulugunu yasayamiyor. Bir daha evlenirsem direk ya kacarim ya sade nikah😆

Açıkçası nişanlıma düğün için kimse yardım etmiyor ayrıca birde ailesine yardım ediyor bu yüzden biraz borcumuz olucak :) takı da bizim için önemli
Bencede düğün yapmak bana da hiç mantıklı gelmiyor.2 saat için o kadar masrafa giriliyor maalesef ama ödemesi yılları alıyor.ve bu borç yüzünden eşler birbirine bile düşüyor kavgalara sebep oluyor.onemli olan sizin eşinizle mutlu olmanız siz kimsenin sözüne bakmayın nasıl yapmak istiyorsanız öyle yapın :KK54:
Bende evlenmek nasıp olursa bende düğün yapmak istemiyorum bakalım hayırlısı 😉

Ben hep derim: elalemin lafına bakıp iş yapsan batman garantili. Siz binbir borc içine girip evlenseniz acaba o boş konuşanlar gelip bir kuruş yardım eder mi? Kimseyi bulamazsiniz. Onun icin sizin icin en uygunu ve güzeli neyise onu yapın.
Bu cümleleri okurken bende ki ifade
Aynen ya kesinlikle ne güzel dedin :KK70:
Cidden kesinlikle katılıyorum 👍

Bence nikah, ardından sevdiklerinizle ailenizle birlikte güzel bir yemek en güzeli.. şimdiki aklım olsaydı düğün yapmazdım cidden yaptık noldu ki pişmanım açkçası; onu yapasıya balayına giderdik gitmedik içimde kalmadı da değil.. bence öyle yapın balayı da yaparsınız böylece.

X