Nikah Nikah elbisemmm :)

Fatoşşş seni dinledim kızz, pudra stiletto bir ayakkabı aldm sade, işe de giyerm sonra dedm; kayınvalideyle bayramlık alıyorduk ayakkabı falan dedi ben de hem nikaha hem bayrama işe falan giyerm diye düşündm bu tarz sade bi ayakkabı aldım:

Bi de minik bi portföyü var aynı deriden pek şirin

hehe Hiloşumm çok güsel olcak canm iyi yapmışsın çok yakışcak elbisenede rengine bayıldımmmsade olması da çok mantıklı zaten canm elbisende detay var gül gibi şapkan hareketli ayakkabın sade oldumu fıstık çok yakışcak ohhh günlükte giyilir :128:

naptınız kayınvalideciğinle bakalm antalyadamısın yarın mı gidiyonuz haberlerni bekliyom bak he nikahla ilgili çoook az kaldııı

naptınız kayınvalideciğinle bakalm antalyadamısın yarın mı gidiyonuz haberlerni bekliyom bak he nikahla ilgili çoook az kaldııı

Sağol canmmm

Valla napalım baya gezdk canım ya, ıvır zıvır alışverişlerim bitti tamamen; kınadan tut düğündeki aksesuarlarıma kadr yani.. artk ev kaldı, bir de damatlık evin de duşakabini dolapları falan yapıldı boyası yapıldı şimdi yarından itibaren de eve çalışyoz

Bu arada canm nikah elbisesinde de küçük bi sökük falan bir şeyler gördü annemler, onu da bir götürebilirim bugn belki, değişme ihtimali var yani ama ben sana foto koyarm sonra zaten

Bu arada canm nikah elbisesinde de küçük bi sökük falan bir şeyler gördü annemler, onu da bir götürebilirim bugn belki, değişme ihtimali var yani ama ben sana foto koyarm sonra zaten
zor kısmı bitti canm işte ıvır zvırlar oyalıo zaten bi taç için bile bi gün harcayabiliyon mesela düğünde detay kınada detay çok hallettin artık ohh düğer büyük eşyalar kaldı artık evnde hazır olduğuna göre bşeycik kalmadı he gidincede onu hallettin mi kafan rahat olur

hayda iyiki farkettiniz canm git baklm olmassa değiştirirsin ya her türlü güsel olcağın için sıkıntı olmaz

tabisi canm resim bekliyorum

Aynen canm oyalıyo cidden ama daha düğüne kadr bitmez iş cidden daha bi de taşınmam var benm aynen canm ya bi ayakkabı dert oluyo bazen, gelinlik kafada tamamdı mesela ama ayakkabısına kaç mağaza dolaştm

Öyle tatlım kısmet yani bakalm fotoda görürsn

çok seksi.

ama bence güzel bir korse giyin göğüs altından bacağa kadar inen. çünkü çamaşır izini fazlalıkları falan belli etmiş. korseyle güzel durur.

çok seksi.

ama bence güzel bir korse giyin göğüs altından bacağa kadar inen. çünkü çamaşır izini fazlalıkları falan belli etmiş. korseyle güzel durur.

Son halim ve aksesuarlarımm sağolun kızlarr şimdi tam odu :

Eklentiler

• $IMG_1568.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 121
Son düzenleme:
eveeeet şimdi tam oldu ve çook güsel oldu Hiloşum ya herşey çok uyumlu Allahım ya eldiveni de vaaa bende istiyoommmmmm

maşşallah canm Allah mesut bahtiyar mutlu musmutlu etsin inşallah

Evetttt ben de hepsini deneyince bayildm Fatosum cok sagolll :)) her animzda beraberz ))

Kiz ben de arastira arastira buluyorm valla :)) ama kesinlikle istesen yollardm ben de bilmiyodm ki eskiden :))

Amin canm sizi de etsn insallahhh :))

Evetttt ben de hepsini deneyince bayildm Fatosum cok sagolll :)) her animzda beraberz ))

Kiz ben de arastira arastira buluyorm valla :)) ama kesinlikle istesen yollardm ben de bilmiyodm ki eskiden :))

Amin canm sizi de etsn insallahhh :))

evet canm alıştık bişey olunca haber vermeye evlennce kopmayz inşallah ben zaten işten giriyom hep emekli olana kadr burdayım :)
biliyom canm şaka diom gerçekten çok güsel oldu herşeyin
amin canm amin

evet canm alıştık bişey olunca haber vermeye evlennce kopmayz inşallah ben zaten işten giriyom hep emekli olana kadr burdayım :)
biliyom canm şaka diom gerçekten çok güsel oldu herşeyin
amin canm amin

Çok sağol Fatoşum benmm Aynen takipteym seni paylaşcaz her şeyimizziii

sağol ablacım her zman beklerim danışmanlığa hazırım artıkk bence adın silinir sen de yavaştannn gelin olur gidersnn ben de oynarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…