- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
- Konu Sahibi kelebek.hill
-
Forever newden beğendiğim modelleri deneyim diye çıkmıştım dışarı ama başka yerden kokoş bir elbise buldum bunu tercih ettmm
Eki Görüntüle 1175794 Eki Görüntüle 1175795
ooo Hiloşum nikah elbisesi de alınmış düğünde nikah yapmıcakmıydın canm ayrı mı yapcan sende.elbiseni beğendm canm bu arada baya zayıfladın mı sen yaw elbisene renk katmayı düşünüyon mu çok güsel olur renklendirirsen bu arada aramızda 2 gün yokmuydu
ooo Hiloşum nikah elbisesi de alınmış düğünde nikah yapmıcakmıydın canm ayrı mı yapcan sende.elbiseni beğendm canm bu arada baya zayıfladın mı sen yaw elbisene renk katmayı düşünüyon mu çok güsel olur renklendirirsen bu arada aramızda 2 gün yokmuydu
Hheheh sağol canım tam gaz devamAyrı yapalım istiyor Zafer ya, bir de benm de atanma ihtimalim var ya bir an önce kıyalım istedik ayrı güzel bir tören olsn dedk Bu ara biraz zayıfladm canm evet, çok değil gene de 61-62 falanım yani..bu ara kendiliğinden oluyor, birz da oruç vuruyo sanırım renk katmayı çok da düşünmüyorum canım ben ya bembeyaz olmak istiyorum :)
Canım önceden Antalya'daki düğünü yazmışım da sonra İstanbul'dakine çevirdm nasılsa telaş o günden başlayacak
Fatos bu arada yeni gelinligimi gormedn o ilk ekledigimi almadim, fazla pamuk prenses olmustum, biraz farkli olmak istedmm ilk begendigim modeli diktirmeye karar verdm daha degisik havali olduuuu digeri dikiliyor su an bakarsnnn basliklarda var))
anladım canm inşallah atanırsın da iş sorunu hallolur ohh kıyın canm kıyın nikahı gün aldınız mı buarada antalyda mı olcak iki düğünde olcak senin işinde zor be Hiloşum kilo falan gider zaten normal süreçte gidiyodur bide oruç durumu var bende ona güvenerekten gelinlği erteledm
sen bilirsin tabe bembeyaz bi gelin ol fotoları bekliyorum ona göre
wuuu havalı bi gelin bizleri bekliyo desene bakayım canm hemen
15 inde antalyaya gidiyorm gunu testleri filan oyle halledelm diyoruz. Canim siz de ayri sehirlerdeydiniz bulmusken soraym yahu :)) nasil yaptinz islemleri sen bulundugun sehirden bi sy goturdun mu, kac gun islemler surer kac gune gun verirler :)
Sorma canm ya ordan oraya hala yollardayz bi biraraya gelebilirsek hayrlisiylaaa.. Sorma zaten kosturmaca bi de oruc derken eriyorm :)) ben de gelinligimi britli (korsenin arkasi ipli) diktiriyorm zaten olur da kilo degisirse diye
Bak bakalm canm ins begenirsn :))cidden askerlikten nerelere geldk bee sen de iyi ki varsn canm her gunumuz beraberr :)) foto koyarm tabi kii)
anaam çok az kalmış yaa
canm biz ayrı şehrlerdeydik ama ikametgahımı bursaya aldırmamıştım nasılsa geri döncem die izmirde gözüküyodum yani:26:
sen en iyi bilgiyi antalyada kıycağğınız belediyeden öğrenebilrsin canm istanbuldaki aile hekmnden sağlık raporu isteyebilr yada antalyadaki belediyenn bağlı olduğu sağlık ocağından isteyebilr onu bi öğrenmen lazm bz beldiyenn bağlı olduğıu sağlk ocağına gittk kan verdik sonuçları 2 gün içnde çıktı yalnız sabahtan gidin beldiyeye sağlk ocağnnda saatleri oluo falan sonra tahll sonuçlarnı alıp beldiyeden gün alıon bir an önce belediyeyi arayın canm sıkıntı çıkmasın
Canm aslnda belediyeye biz de sordk ama siz de ayri sehirdesinz diye soraym dedm anladm canm, Ant daki beeldiye bize her seyinizi burda beraber yapacaksinz dedi zaten de ama ben sana da sormak istedm olmadi burdaki saglik ocaginda bi denerm yaparlarsa elimde bulunsun degilse orda halledecez hepsini bz de artk napalmm). Sagol canimm
Peki kac gun icinde kiydilar nikahi fistik
belediye öle dediyse bişey olmaz canm zaten bi kan alıolar muayene akciğer filmi faln olmadı bizde kan alıolar iki gün sonra sonuçları çıkıo gidiyon tamam bi sorun yok dio dktor biriniz bile gidip alabilrsinz ikinizin gitmesine gerek yok yani onur çalıltğı için ben gitmiştim nikah günüde belediyeye bağlı canm hangi tarih boşsa bizde en erken iki hafta sonra yer bulabilmiştik ki oda nikahı 5 dakkada bir veriliyodu bende önce belediyedeki boş günleri sorun ona göre gidin canm
Çok güzel çok cici pekte yakışmış güle güle giy Allah utandirmasin
Yakışıklı oğlum yakışıklı kocam yakışıklı kardeşim :)
Canm bu ara gorusemedimiz icn zaten bi gidecem gitmisken gerekirse gunu alip geri donerm cunku nikaha zaten babamlarla falan arabayla gider gelirz esya da gotururz biraz falan surekli gidis gelis olcak zaten artk mecbur :)) anladm canm sagol hayirlisi o zman en erken ne zmana verirlerse artkk)
iyi düşünmüşsün canm hem görürsin nikahıda halledersen iyi olur doğru senin eşyalar taşıncak daha antalyaya bz bi ilçeden diğerine nasıl taşıcaz die düşünüyoz sen ta nerlere götrcen Allah yardımcınız olsun canm herşeyn hayırlısı bu arada tercihler noldu sınavın nasıl geçti
Aynen canm biraz zor bir dönem olacak ama olsn tabi değerr
Tercihler olmadı canm ya çok küçük puanlarla kaçırdım, 81,7 ile açıkta kaldım son atamada kendm de şok oldum, sınav da fena değildi canm duydun mu bilmem tarih sorularında baya tarih sormamışlardıgerisi iyidir muhtemelen sağol canımm kız sen de gelinlik bak artk hee az kaldıı
tabisi değer canm ondan sonrası mutluluk
hayırlısı canm bnde 2010 son tecihlerinde 81.3 le en son atmalarda atanamamıştım az farkla 82 le kapatmıştı ama 2012de ilk atmada atandım çok şükür seninde öle olr inşallah ilk atamada kasımda atanırsın inşallah
duymam mı canm halaylara gel
valla canm dün Onurla onu konuşuyoz daha damatlık gelnlk var falan çok işimzi var dioz ama rahatız bilmiom neyin rahatlığı bu ağustosta acayip sıkışcaz eşyaları sipariş verdk onlar bi ayda gelcek elektrk su açılması lazm onla uğraşlcak onlar olmadan tadilat yapılmıo onurda yoğun kaldık bakalm
benm içimden de gelnlk bakmak gelmio ya bilmiom nden uğraşmk istemyomgiy çıkar pöff ama gerçekten çok az kaldı ya :103:
:98:------>>>>nerden nereye hehe :123:
Aynen canım bu kadar bekledik değer tabii, dediğin gibi nerdenn nereyee ne güzel her yolda beraberdik
İnşallah canım ya bakalım hayırlısı artık görecez bundan sonra neler olacak, iş olayı belli değil henüz benim yani Kasımı beklerim puanım iyi gelirse değilse özele bankalara iş bakarım hayırlısııı...
Aynen kızım yaa sorular bombastikti
İyi baya iş hallettiniz aslında ama tabi küçük küçük gelinlik de başla, belli olmuyor hazır stokta yoksa belki diktirmen gerekir yani onun için d ebence gene de süre bırak, damatlık hadi daha kolay da
Kız neden uğraşmak istemiyosun çok eğlenceli bi iş bence, ben giydiğim gelinliği çıkarmak istemedmyalnız omuzlu, düşük kollu istiyordum koldan soğutular resmen diyim sana da, straplezleri o kadar güzel yapmışlar ama kolluları hiç hayal ettiğim gibi yapmamışlar çok saçma yapmışlar geneldee..hayal kırıklığına uğradım ama tabi straplezlere kendin ekletebilirsn istersenn
evet canm eskilerden kmse kalmadı he askerini alan evlenen kaçtı
kasımda olur inşallah canm olmasada özel başlarsın atanana kadar artık hayırlısı birlikte olun da herşey hallolur
başlıcam artık canm evet beğenmessem falan dikim tadilat süre alabilir bide tam düğün sezonu sıkışık olabilir ben hazır alır çıkarım diodum ama içime sinmesse dikilr tabi ona da zamn azaldı
herkes straplez giydiği için pek istemiyom aslında ama hepte o modeller var üstüne kol flan diktiriyolar ozamn yama gibi oluo bazıları inşşalh içime sinen bişey çıkar damatlık zaten beş dk lık iş
diğer konudaki elbisenizde güzeldi..burda güzel..şapkanıza hangisi uyarsa artık :)))mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?