nihayet pamuk pogaca yapabıldım

Daha yeni bu tarife göre yaptim. Ve nefis oldular.
Cok tesekkür ederim :KK16:
Tavsiye ederim arkidesleeer :82:

paylaşımın için teşekkürler poğaçalarımı bende bu tariften yaparım gerçekten de pamuk gibi oluyor.denemeyenlere tavsiye ederm..

canım malzemeler hemen hemen aynı ama sanırım yapılışında hata yapıyoruz bekletme konusunda ve fırının kapağını çok açmamakta lazım sanırım...

diğer yazınıda okudum şimdi çünkü bende yumuşacık pofuduk poğaçalar yapamıyorum :KK43::KK43:

taş gibi oluyor kabarmıyor...şimdi senin tarifini deneyeceğim inşllah güzel olur bu kez sonucu yazarım...:KK56::KK56: bu arada poğaçaların çok güzel görünüyor:KK34::KK34:

EVET FIRINDAN ÇIKTI POĞAÇALARIM İLK KEZ POFUDUK POFUDUK TAM İSTEDİĞİM GİBİ OLDUUU ÇOK SAOL ARKADAŞIMM..gerçekten de inanamıyorumm...

işin sırrı dediğin gibi...hamuru yoğurduktan sonra çok beklemeden şekil verip tepsiye dizip bekletmek en az 40-45 dk..aynen öyle yaptım pofidik olduu :):):)

bir suru tarif denedim hic biri yumusak olmadi, bu denenmis en azindan insallah benimkiler de yumusacik olurlar.

yaptigim, yedigim en muhtesem pogcalar oldu :KK16:
cooooooook saol, bi tarif anca bu kadar güzel olabilir.
harika oldular,
lezzetli, pofidik, yumsaciklar...
klasik pogca tarifimi cöpe atip bundan sonra bu kolay tarifi kullanmaya karar verdim:KK16:

Son düzenleme:
benim çok sık yaptığım pohaça tarifidir ama ben içine 1 tatlı kaşığı mahlep koyuyorum enfes bir kokusu oluyor ve tadıda harika tazeyken artanını kaldırıp buzluğa atın çıkardığınızda ya mikro dalgada yada teflon tavada ısıtın sıcak sıcak yeni fırından çıkmış gibi oluyor mahlep kokusu ayrı bir yayılıyor eve tabi muhakkak soğur soğumaz hemen buzluğa atmanız şart geç atarsanız taze tadının alamazsınız

Bunlarda benim pogciklerim:KK16:
Tekrar tesekkürler tarif icin...

2012-09-24194753_zps5ae171e7.jpg

arkadaşlar c.tesi günü eşimin d. günüydü komşularım geldi bende bu tarıfı yaptım bayıldılar bir yiyen bir daha istedi pofuduk pofuduk oldu ben de hiç böyle yumşak poğaça yapamazdım. bu poğaça ayrıca diyetimi baltaladı öyle güzeldi ki 10 tane yedim 1 günde

X