nihayet pamuk pogaca yapabıldım

:KK9:tebrikler :13: azmin sonu:KK39:

güzel görünüyor bende yapsammiki bugün :89:

aa kırmızıdonlukız:KK52: bı ara sızın bırının konusuna karsılık elestırılerınzden dolayı ozel msjla tebrık etmek ıstemıstım ama sızı bulamamıstım .o olaydan sonra sanırım ceza aldınız :KK43: neyse kısmet benım pogacalarımaymıs burdan tebrık edıyorum sızı .sız anlamıssınızdır hangı konu oldugunu :KK9: içerıge gırmıyorum bayag olay olmusdu :KK9: pogacalarım ıcınse cok tesekkur ederım cnm ,evet cabaladım ugrastım sonunda yaptım .sende yap tatlım emınım kı senın yaptıklarında cok guzel olur .

eline sağlık,tonbiş tonbiş olmuşlar harika gözüküyorlar,bende tutturamıyorum,beklettiğim zaman enine doğru yayıldılar,birde elinizle mi şekil verdiniz yoksa merdaneyle mi?

şeker kaşığı ne oluyor acaba?
şimdi dikkatimi çekti de tatlı kaşığı ya da çay kaşığı mı?

ellerıne saglık canım cok guzel gozukuyor bende acma yapıorum artık kayınvalıdemde bana bırı gelınce aptıror aynı pastanedekı gıbı oluyor bı kılo süt ıle yarım paket nerdeyse tereyag eklıyorum

Yaptım bugün çok da güzel oldu :KK69:
Şeklini değişik yaptım bir de içindeki süt, şeker tuz oranıyla biraz oynadım.

$DSCF1443.jpg

Tarif için teşekkürler bende bunu deneyeceğim. Benimde sıklıkla karşılaştığım bir problemdi takır takır olması

süper görünüyo ay akşam akşam canım çekti yollasana nettenbide yanına çay hemen tarifi alıyorum ılık derken oda sıcaklığındamı

yollardım ama kalmadı kı :KK50: ama yıne yapar yollarım :21: .cayıda bır zahmet sen koy sekerım ben gelırım sana bırlıkte yer ıcerız :KK9:
saka bır yana .evet tatlım oda sıcaklıgında yanı elını yakmayacak sekılde elını sokabıldıgınce sıcak

yollardım ama kalmadı kı :KK50: ama yıne yapar yollarım :21: .cayıda bır zahmet sen koy sekerım ben gelırım sana bırlıkte yer ıcerız :KK9:
saka bır yana .evet tatlım oda sıcaklıgında yanı elını yakmayacak sekılde elını sokabıldıgınce sıcak

canım buyur gel istediğin çay olsun sen o poçaları getir bende yanına kısır yaparım oh bigüzel yenir

benimde değişmeyen klasik tariflerimdendir bu poğaça
ben ılık süt yerine 1 bardak gazoz veya 1 bardak maden suyu koyuyorum
o zaman bayatlamayı geciktiriyor

benimde değişmeyen klasik tariflerimdendir bu poğaça
ben ılık süt yerine 1 bardak gazoz veya 1 bardak maden suyu koyuyorum
o zaman bayatlamayı geciktiriyor

yararl bır bılgı olmus yazıcam bır yere .bır de maden suyunu genel de boreklerde cok kullanan duydum .bır kere bende kullanmstım ,ustunede teryag dokmustum .borek kabarık ve cıtır cıtır olmustu .ama bende cıtır cıtır boregı hıc sevmem yumusacık severım

X