- 13 Şubat 2018
- 713
- 572
Pardon cnm cvb yazıpta izlerim diyodum unutmuşum izle demeyi :)) neyse izledim şimdi :)baktımda alınmamış görünüyor.fotoğraflarınızı göremedim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pardon cnm cvb yazıpta izlerim diyodum unutmuşum izle demeyi :)) neyse izledim şimdi :)baktımda alınmamış görünüyor.fotoğraflarınızı göremedim:)
Teşekkür ederim cnm, evet Dr öyle dedi ama bence sıkıntı yaşamazsak değişmesine gerek yoktur diye düşünüyorum inşallahta olmaz, ,,,Merhaba beni de izler misiniz cok merak ediyorum bu arada cok gecmis olsun inşallah bende biran önce hayirlisiyla taktiririm birde 10 yilda bir degistigini ilk defa duydum
19.cu gündeyim cnm, hiç problem yaşamıyorum, herişimi görüyorum, yan yatabiliyorum ..cumartesi pazar iftara davetliydik normal penye sütyen giydim gittim çokta güzeldi rahattı hiç sıkı değildiya ne mutluydum 2gün ,ama tabi ameliyat sütyenime geri döndüm ne yazıkki daha 4haftam var kurtulmak için ama çok şükürki artık sıkmıyo okadar ve daha rahatım göbeğimdeki ödem gidince rahatladım tabi. Eski sağlığıma geri döndüm diyebilirim .Hala sol göğsüm şiş ,masaj yapıyorum ama nedense dahada büyüyolar gibi geliyor ve çok sertleşiyolar .Hoşuma gidiyo aslında sert olmaları :)kahvem merhaba epey oldu üzerinden kaç gün geçti şimdi nasıl durum rapor istiyorum
Canım bana doktor 1 ay asla yan yatma dedi, o yüzden ben hala düz yatıyorum. Seni uyarmadı mı o konuda? Yada yatabilirsin mi dedi?19.cu gündeyim cnm, hiç problem yaşamıyorum, herişimi görüyorum, yan yatabiliyorum ..cumartesi pazar iftara davetliydik normal penye sütyen giydim gittim çokta güzeldi rahattı hiç sıkı değildiya ne mutluydum 2gün ,ama tabi ameliyat sütyenime geri döndüm ne yazıkki daha 4haftam var kurtulmak için ama çok şükürki artık sıkmıyo okadar ve daha rahatım göbeğimdeki ödem gidince rahatladım tabi. Eski sağlığıma geri döndüm diyebilirim .Hala sol göğsüm şiş ,masaj yapıyorum ama nedense dahada büyüyolar gibi geliyor ve çok sertleşiyolar .Hoşuma gidiyo aslında sert olmaları :)
Yatma demedi hiç, zaten vücudun sana Söyler nezaman hazırsan yat dedi,6.cı günde sabah yan yatarken uyanmış buldum kendimi, bir iki gün denedim yan çokta rahat değildi ama sanırım 10cu günden itibaren eskisi gibi rahat bi şekilde yan yatabildim ,heleki son zamanlarda hiç hissetmiyorum bile yan yatarken silikonlu olduğumu ,sanki kendi göğsüm gibi rahatım. :))Canım bana doktor 1 ay asla yan yatma dedi, o yüzden ben hala düz yatıyorum. Seni uyarmadı mı o konuda? Yada yatabilirsin mi dedi?
merhaba size dm den fotoğraf attım benide izleyebilirmisiniz :)Yatma demedi hiç, zaten vücudun sana Söyler nezaman hazırsan yat dedi,6.cı günde sabah yan yatarken uyanmış buldum kendimi, bir iki gün denedim yan çokta rahat değildi ama sanırım 10cu günden itibaren eskisi gibi rahat bi şekilde yan yatabildim ,heleki son zamanlarda hiç hissetmiyorum bile yan yatarken silikonlu olduğumu ,sanki kendi göğsüm gibi rahatım. :))
Gördüm cnm cvb yazdım ve izledimmerhaba size dm den fotoğraf attım benide izleyebilirmisiniz :)
Gördüm cnm cvb yazdım ve izledim
Canım benim teşekkür ederim, ameliyat öncesi okadar çok süreç okudumki ,benim içinde sürecimi anlatmak büyük mutluluktu,ameliyat olucak olanları aydınlatmak adına böyle anlatmak güzel oluyor .Biraz moral olabildiysem ne mutlu bana..Merhabaaaaaa. İnanırmısın seni okuyunca içi ok rahatladı. Bizimle ameliyat süreçlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim. Herşey dilediğinin gibi olması için ne kadar mutluyum ! Aslında nereden bakarsan bak, ben ameliyattan daha çok sonra çekeceğim acıdan korkuyorum. Yaşadıklarını anlatarak içimi aydınlattın, çok teşekkür ederim.
Fotom yok ama 2009 dan beri de üyeyim tonlaca da konum var yine mi olmaz Şöyle bi göz atsan olmaz mı yani kesin erkek olmadığımı anlarsınLütfen fotosu olmayanlar izlemeye almasın malesef çünkü fotosu olmayanları izlemeye alamıyoruz
16.sında ameliyat oldum ve cok memnun olmadım ama mukayese edeceğim kimse yok,lütfenLütfen fotosu olmayanlar izlemeye almasın malesef çünkü fotosu olmayanları izlemeye alamıyoruz
Valla şuan gayet iyiler sorun yok ,benim ilk günlerde ödemdenmiydi bilmiyorum ama sağ göğüs ucum bağımsızlığını ilan etmiş gibi baya sağa kayıktı o tarafa bakıyordu ama kısa sürede ortaya geldi. Ortasıda ayrıktı ilk günler ona çok korkmuştum ama ödemdenmiş yine ortası gayet kapandı ve hatta şuan sütyensşz bile normal meme gibi oldu o ayrıklık kalmadı ...Benim biri 325 diğeri 350 yuvarlam high profil ama dokum olmasına rağmen memnun etmedi .350-375 eminim muhteşem duracaktı.Birde eşitleyememiş sanırım bunun üzüntüsünü yaşıyorum.
Ama en cok merak ettiğim meme uclarınız nasıl ??Benimkiler kollarıma doğru bakıyor biraz :/En başta böyle olup sonra düzelir mi acaba
Bu arada ben de eşimle aynı seyleri yaşamıştım güldüm yazdıklarınıza :)
Hayırlı olsun eminim çok degişimler olmustur.Valla şuan gayet iyiler sorun yok ,benim ilk günlerde ödemdenmiydi bilmiyorum ama sağ göğüs ucum bağımsızlığını ilan etmiş gibi baya sağa kayıktı o tarafa bakıyordu ama kısa sürede ortaya geldi. Ortasıda ayrıktı ilk günler ona çok korkmuştum ama ödemdenmiş yine ortası gayet kapandı ve hatta şuan sütyensşz bile normal meme gibi oldu o ayrıklık kalmadı ...
Bu arada izlemeye aldım, evet insiyatif bu seçenek vardı ,fotosu olmayan yeni üyeler diyede eklemeliydim çünkü evet eski ügelerde fake olma durumu pek rastlanmıyor.
Merhaba , ben hem diklestirme hem de büyütme oldum fakat inanılmaz şişler ve şekilsiz ler , 275 moderate plus mentor round konuldu , ve memeler ağzıma girecek kadar neredeyse yukarıda, bugün 7. Günüm zamanla iner mi lütfen cevap , bi de fotolar ı göremiyorum nasıl görebilirimBeklenen an geldi, öncesi sonrası kolajımı yaptım . Bu şekilde farkı görmek ne güzelmiş Rabbim yaa :)))
(12.ci günüm)