nihayet aşılamam oldu

aaaaaaaa af dedikleri yumurtamıymış bana fostimon verdi 20 kutu 10 kutusunu kullandım dr çok memnun kaldı çabuk geliştiği için inş hayırlısı olsun bakalım sen nerde yaptırdın canım

Bende puregon kullaniyorum
aşilamam bahceci kliniginde olucak sen nerde yaptiriyorsun

esracım ben süleymaniye tüp bebek ünitesinde yaptırdım eski adı (süleymaniye doğum evi) eski hali iyi değilmiş galibada ben buraya 2008 yılında başladım bana göre çok iyiydi senin hast çok iyi canım hayırlısı olur inş

canım tşk edrım bilgilerın için demek 10 gun suruyo sabıt herkesinkide 10 gunmu acaba burda bırısı hastanede calışıo dedıkı 1 ay kadarda olabılıyo dr a gore değişio dedı iğnelerı hemen aldık 1 temmuzda, günüm gelince ilaçlarla bırlıkte gıdecez agustosta, biz ıgdırda oturuoz erzurum arastırmaya gıdıoz ssk mız var tedavıye baslayınca hergunmu gıtmemız lazım 10 gun boyunca acaba orda kımsemızde yok zor oluyo gıdıp gelmede baya masraf olacak gunlerı solermısın nasıl oluyo bıde senın ılk aşılamanmı nekadar kaldı senın sizde sorun varmıydı bizde hiç bi sorun yok 2 yıldır olmuyo cvbını beklıyorum inş:teselli:

lalecim merhaba aşılama yumurtanın büyüme süresine göre değişiyor benim ilk aşılamamda 13. günü yapılmıştı ama 2.de 16. günü yapıldı bide gün aşırı kontrole çağırıyorlar yumurta büyüklüğünüölçüyorlar 17-20 cm arası olunca çatlatma iğnesi vurduruyorsun ondan 36-48-saat sonrada aşılaman yapılıyor soracağn birşey varsa sor selamlar bol şanslar

lale_81 canım kızım olursa adını lale koyucam gerçek adın mı acaba, ayrıca bende Karslıyım, 10 gün sabit değil ilk hasta olduğun günden başlayarak anlatayaım, 2. yada 3. gün ilk kontol ve iğnelere başlıyorsun, bundan 5 gün sonra kontrol, iğnelere devam, bundan 2 veya 3 gün sonra kontrol, iğnelere devam 1 veya 2 gün sonra kontrol, büyük ihtimalle artık tamamdır, yada 1 kontrol daha, tamamsa çatlatıcı iğne ve yaklaşık 36 saat sonra aşılama.şimdi ben yarın ilk kontrol ve iğneye başlayacağım bu
3. aşılamam olacak, hayırlısı olsun üzme kendini

slm kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun yeni başlıcaklara bol şans benim gibi test günü bekleyenlere hayırlı sonuç hamişlerede sağlıkla bebişlerine kavuşmayı nasip etsin rabbim amiiiiiiiiiiiiiin

slm lale bizde hiç bir sorun yoktu ve ilk aşılamamı oldum korkma canım ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor her şey bol şans sana canım sormak istediğin varsa bende cevaplayabilirim bildiklerimi

kızlar merhaba sıze bısey sorucam banada asılama olucak ıgnelerımı yaapıyorum yalnız 2 3 gunden berı acayıp akıntım var afedersınız sumuk gıbı yapıskan bır akıntı sizdede oluyormuydu ıgnelerı yaparken..

slm lale bizde hiç bir sorun yoktu ve ilk aşılamamı oldum korkma canım ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor her şey bol şans sana canım sormak istediğin varsa bende cevaplayabilirim bildiklerimi
slm melekoglum tşk ederım ilgi gösterdıgın için bendede sorun yoktu ve aşılama oldum demişsin peki ilk aşılamada gebe kaldınmı suan çocugun varmı yoksa, sayenızde artık tedavıden korkum yokta olmamasından korkuyorum işte herkese o bekledıgı müjdeyı vermek istıyorum bıran once cvbını beklıyorum:teselli:

canım benim şu an çocuğum yok yeni aşılama oldum kısmetse 11 temmuzda sonuç alcam bakalım hayırlısı lale cim her şey nasip kısmet olmamasından korkarsak olması için nasıl mücadele edicez dimi

hayırlısı olsun canım kaçıncı günün ne zaman başladın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…