Slm arkadaslar yeni üyeyim
canım pek anlamıyom bu işlerden ben ama son kontrolde sol 16.5 sağ 15.5mm olmuştu solda 2 sağda 2-3 af dedi ne demekse gayet iyi demişti bakalım kısmetSelam melekoglum kac yumurtan olustu senin aşilamada
aşılamaya başladığına göre işeri yarılamışsın demektir( tahliller, hsg vs...) iğnelerini aldın mı? iğneler 600 ytl falan mış,diğer masrafında yaklaşık 200 ytl diyorlar, ben SSKlı olarak ve zeynep kamilde tedavi gördüğümden herbir aşılama da masrafım 100 ytl yi geçmiyor, 2 günde bir kontrole çağırı doktor, adetin başından ortalama 10 gün sonra aşılama yapılır, 5 dk sürer, kimi hiç acı çekmiyor ama benim zor oluyo biraz, 1-2 gün dinleniyorum ben sonra hayata kaldığı yerden devam...
canım seninde kandilin mubarek olsun bende 25 haziranda yaptırdım 2. aşılamamı 10 tembuzda alacam inşallah hayırlı haberler.Hepimize YÜCE RABBİM nasip etsin[/QUOTE
günaydın ilayda sana aşılama hakkında soru sormak istıyorum sende sorun varmıydı aşılama oluyosun 1. aşılaman nıye tutmadı acaba yorum yaparmısın ben ilk aşılama olucam ve ümitlenip olmamasından korkuyorum rabbim hepimize tabiki önce hayırlısını versin cvbını beklıyorum:teselli:
kızlar merhaba sıze bısey sorucam banada asılama olucak ıgnelerımı yaapıyorum yalnız 2 3 gunden berı acayıp akıntım var afedersınız sumuk gıbı yapıskan bır akıntı sizdede oluyormuydu ıgnelerı yaparken..[/Q
yani çok dikkat çekici bi akıntı olmuyo normalde bildiğim kadarıyla:sm_confused:
slm melekoglum tşk ederım ilgi gösterdıgın için bendede sorun yoktu ve aşılama oldum demişsin peki ilk aşılamada gebe kaldınmı suan çocugun varmı yoksa, sayenızde artık tedavıden korkum yokta olmamasından korkuyorum işte herkese o bekledıgı müjdeyı vermek istıyorum bıran once cvbını beklıyorum:teselli:slm lale bizde hiç bir sorun yoktu ve ilk aşılamamı oldum korkma canım ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor her şey bol şans sana canım sormak istediğin varsa bende cevaplayabilirim bildiklerimi
hayırlısı olsun canım kaçıncı günün ne zaman başladınkızlar merhaba sıze bısey sorucam banada asılama olucak ıgnelerımı yaapıyorum yalnız 2 3 gunden berı acayıp akıntım var afedersınız sumuk gıbı yapıskan bır akıntı sizdede oluyormuydu ıgnelerı yaparken..