hayırlısı olsun sanada canım ben yardımcı olamıcam çünkü ilk aşılamamdı ve böyle şeyler olmadı inş kötü bir şey değildir a.s.merhaba arkadaslar bende dun aşılama oldum.benim bıraz canım acıdı ve kanamam oldu.bugunde kahverengı akıntım var hala .bu sızde de oldu mu bana yardım edermısınız bu konuda
sağolasın canım inş iyi olur sonucudaCanım benim senin adına çok sevindim inşallah sonucuda yüzünü güldürür dualarım herzaman seninle kendine ve bebişe iyi bak sevgiler...........
merhabalar:mymeka: eşimin yüzünden sizlere bir türlü haber veremedim neyse bu gün iş başı yaptı artık rahatım. CADIARZUilk fostimon diye iğneyle başladım göbekten yanında coraspin 10 gün devam ettim cuma aşılamam oldu (cuma doğum günümdü) ayarlasam böyle denk gelmez heralde neyse 11 temmuzda sonuç belli olcakmış ay ben çok heycanlıyım kafamçokkarıştı çok güzel başladım tedavi sürecide çok güzel geçti hele aşılama olca gün çok güldüm yanımdakileride güldürdüm inşallah tutunmuştur meleğimde 9 ay boyunca gülerim:roflol::roflol: kızlar dualarınızı bekliyorum a.s.
merhaba arkadaslar bende dun aşılama oldum.benim bıraz canım acıdı ve kanamam oldu.bugunde kahverengı akıntım var hala .bu sızde de oldu mu bana yardım edermısınız bu konuda
merhaba ben aşılama hakkında acemıyım ve korkularım var artı nasıl ve nekadar surede yapılıo bana yardımcı olurmusunuz dr bana bı dahakı adetının 2. günü gel dedı asılama tedavısıne baslıcaz dedı
merhabalar:mymeka: eşimin yüzünden sizlere bir türlü haber veremedim neyse bu gün iş başı yaptı artık rahatım. CADIARZUilk fostimon diye iğneyle başladım göbekten yanında coraspin 10 gün devam ettim cuma aşılamam oldu (cuma doğum günümdü) ayarlasam böyle denk gelmez heralde neyse 11 temmuzda sonuç belli olcakmış ay ben çok heycanlıyım kafamçokkarıştı çok güzel başladım tedavi sürecide çok güzel geçti hele aşılama olca gün çok güldüm yanımdakileride güldürdüm inşallah tutunmuştur meleğimde 9 ay boyunca gülerim:roflol::roflol: kızlar dualarınızı bekliyorum a.s.
ay sağol dark cım nihayet rapordu kistti derken aşılama oldu 11 temmuzda sonucumu alcam bakem çok heycanlıyım senin kıza maşallah annesi büyümüş rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin canım
inş canım hakkımızda hayırlısıŞenizbende ayın 30 unda aşılama oldum.bekliyorum.heycanla.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
inş canım seninde hayırlı uğurlu olsun ay hadi inş tutmuştur çok bekleme canım yap bence zamanı gelmiş ben bekleyemem açıkcası güzel haberlerini bekliyoruz canım bizleride haberdar et:teytey:halay başımız olursun bu topicte a.s.hayırlı uğurlu olsun..inş ilk ve son olur..benimde 2.aşılama oldu bugün 15.gün hala adet olmadım ama test yaptırmak istemiyorum hiç..hayırlısı olsun hepimiz hakkında...
amin canım ben adetliyken aşılamaya başlamakiçin gitmiştim 3 tane kist var dediler ginera verdiler yani 1 ay geç oldu geç olsun güç olmasın ne diyelimSağol canım.İnşallah darısı sana da olacak.
Geç olsun temiz olsun hiç önemli değil.Bu arada oluşan kistlerden önce ilaç kullanmadan önce her zaman bi gebelik testi yaptır kanda.
Benimde kist var diye ilaç kullansaydım bebeğim olmayacaktı şimdi.Haberin olsun.Sakın kisti gebelik testi yapmadan yok etme bi daha olursa.
slm canım h.g :enbuyukkk: a.s.Slm arkadaslar yeni üyeyim