nihayet aşılamam oldu

aşılama yaptırıp test gününü bekleyen arkadaşlar nerdesiniz neler yapıyorsunuz belirtiler varmı hadin paylaşalım ben cuma gidicem test için sanki zaman durdu geçmiyor çok heycanlanıyorum sizler ne alemdesiniz

CANIM ARKADAŞIM İNŞŞALAH OLURDA HEPİMİZİ SEVİNDİRİRSİN HAYIRLI HABERİNİ BEKLİYOZ BENİM AŞILAMAMADA ÖNÜMÜZDEKİ AYA KALDI CUMARTESİ GÜNÜ YUMURTA ÇATLATMA İĞNEM YAPILDI ÇOK AFEDERSİNİZ BİŞEY SORUCAM ÇOK ÇOK ÖZÜR DİLERİM ÇATLATMA İĞNESİNİ YAPTIKTAN SONRAKİ GÜN KARI KOCA OLUYOSUNUZ YA SİZLERDE DE KALTIĞINIZDA TEKRAR AKINTI OLDUMU BENDE HİÇ AKINTI OLMADIDA ÇOK MERAK EDİYORUM AYDINLATIRSANIZ SEVİNİRİM:bbo:

slm canım neden ertelendi aşılaman bizimde çarşamba ilişki dedi cuma aşılamam yapıldı bende akıntı olmadı gelmesimi iyi gelmemesimi bilmiyorum umutla bekliyorum bakalım

slm melekoğlum cuma sonuç alıcam demiştin noldu arkadaşım.inşallah hamşsindir olmadıysada üzülme.bende ilk aşılamamı yaptırdımda merak ediyorum.benim kanamam akıntım hiç bir şey yok arar ara sancı normalmi sence.

merhaba ben siteye bugün katıldım canım inşallah aşılaman tutar bende 2 ay önce aşılama yaptırdım ve şu an 2 aylık hamileyim çok şükür. inşallah seninde tutar

slm arkadaşım bende aranıza yeni aktıldım sayılır.arkadaşım ilk aşılaman tutmuş nekadar güzel allahım kucağına almak nasip etsin.bende ilk aşılamamı 3 gün önce oldum.sana bişeyler sorabilirmiyim.akıntın kanaman yada nebileyim başka bişey oldumu.benim akıntım kanamam falan yok sadece ara ara hafif sancılar.test kaç gün sonra yaptın kandamı çıktı.kusura bakama meşgul ettim seni.

Melekoglum canim sonucu bildirmedin dundu sanirim sonuc tarihin heyecanla seni bekliyoruz ihsallah tutmustur

malesef olmadı çok ümitliydim fakat olmadı hemen haber veremedim hem çok geç geldim hemde çok üzgündüm kusura bakmayın ve ben hala adet olmadım bu gecikme normalmi yada ne kadar gecikmesi normaldir acaba

yok be canım değer 1 kesin negatif ama benim erken gelen ve hiç gecikmeyen adetim bu gün 3. gün geçmiş oluyor ne kadar gecikmesi normal acaba sen biliyormusun canım şimdide bunu stres yaptım kendime

seni olumsuz etkilemek istemem fakat olmuştu halada ağrıyor belki seninki farklıdır bekle ve güzel haberle gel inş canım

Benim ilk gun kanamam oldu 2.ve 3.gun çok agrim oldu yataktan kalkamiyordum gulerken bile çok agriyordu kasiklarim bicak saplanir gibi oluyordu dun ve bugun azaldi biraz ama geceleri yatakda donerken çok agri yapiyor şişlik çok var

esra aşılaman hayırı olsun.benımde bugun 11 de oldu hayırlısı bakalım.benımde arı var ama çok degıl.bışey basınç apıyoı gıbı hıssedıyorum.

X