sağol canım süleymaniye tüp bebek ünitesinde yaptırdım çok memnun kaldımHayirlisi Olsun Canim Nerde Yaptirdin Aşilamani
sağol inş tutunmuştur hiç acımadaı desem yeridir galiba ben acıya dayanıklıyım bi ben gülerek çıktım bakalım hayırlısıcanım hayırlı olsun..a.s.ınsallah bebısın sana tutunmustur..
bırsey sormak ıstıyorum asılama yapılırken canın acıdı mı hıc?yanı sırıngayla enjekte edılırken acıyormu?:sm_confused:
canım hayırlı olsun..a.s.ınsallah bebısın sana tutunmustur..
bırsey sormak ıstıyorum asılama yapılırken canın acıdı mı hıc?yanı sırıngayla enjekte edılırken acıyormu?:sm_confused:
:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:mymeka:
evet canım benim ilk hemde doğum günümdü bakalım kısmet hayırlısı olur hepimiz için inşallah amiiiiiiiiiiiiinMelekoğlum Merhaba Bende Seninle Ayni Gün Aşilama Yaptirdim Benin Ikinci Senilk Defami Yaptirdin
sağol canım bide tutuğunu öğrensem günler geçmiyor her belirtiyi acaba diyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah amiiiiiiiiiiiinHayırlısı olsun arkadaşım
9ay sonunda sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah Şeniz
tüm isteyenlerinde olur umarım :çok üzgünüm:
inşallah canım gamyoncuiremsuhadi hayırlısı ben de 7 temmuzu bekliyorum pozitif sonuçlarda görüşmek üzere..........
inşallah canım her gelişmeyi paylaşıcam eşim yok nasılsa o olunca kızıyo yat diyo e bende sıkıldım yatmaktan napımsırnaşık şeyCanım hayırlı olsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsınız. İlk aşılamanda başarıyı yakalamanı dilerim. Buradan gelişmelerini bizimle paylaşırsın canım. yerimseniben
inş hayırlı olur canım gerçekten acı çekmedim hatta bitti bu kadarmıydı bende çok korkmuştum dedim dr güldüler rahim darlığından olabilir canım senin duyduğun acı allah yardımcın olsun Şenizhayırlı uğurlu olsun aşılaman, güzel güzel sonuşlar alırsın inşallah yerimseniben, hiç acı çekmedim diyosun, nerdeyse bütün arkadaşlar böyle diyor, ben 2 kez aşılama oldum, olurken bayağı acı çekiyorum, tansiyonum düşüyo, kan ter içinde kalıyorum, doktorlarda öyle! rahim çok dar diyolar.yani ben bildiğim bütün duaları okuyorum:çok üzgünüm:
ayyayrıca sana tavsiyem devamlı onu düşünme pozitif düşün ama herşeyede hazırlıklı ol ve bol bol dinlen özellikle ilk 3-4 gün birde yüksek yerlere uzanma buda çok önemli.en önemlisi bolbol dua et