Nigde///51

h.sonu tatil için ailemin yanına gidiyoruz arkadaşlar var mı bi isteginiz oralardan

gazoz mazozsırnaşık şeysırnaşık şey

nğdenin gazozu birde o güzel elmalarından getirirsen valla çok iyi olur...şimdiden iyi yolculuklar...

aaaaaaaaaaaaa bu saat olmuş bir niğdeli yok burada..neredesiniz hatunlar??? hala uyanamadıysanız kalkın bu güzel günü yatarak harcamayın...hepinize günaydın ve kocaman öpücükler......

selamlar hemşerilerim..
ah memleketimi öyle özledimki sormayın.. gazoz felan bahanede taşı toprağı tütüyor burnumda valla...
anacığımda özledim 1-2 aya kadar bende gidecektim ama hamiş hamiş çok zor olacak artık anacım gelecek buralara... şimdi pazarından taze taze domatesler yeşillikler meyveler gelse ne güzel olur ama sabırla anacığımı bekliyorum koli yapayım göndereyim dedi ama kıyamadım onada..
herkese çok selamlar...

ayy kızlaar geçmiş sayfaları okuyunca 5 ayım var demişim ama 4 ayım kaldı bile çok özlicem ben memleketimi çoooook senağlama anacığımı özlicem babacığımı minik kardeşimi deeeee senağlama senağlama niye aşrı aşrı memlekete kız verirler sanki senağlama

herkeslere merhaba
aaa songülüm sen niğdelimiydin
affet yeni dikkatimi çekti

:asigim:
:asigim:canım hemşerilerim benimm Şeniz

Benim de canım aşkım niğdeli. İnş hayırlısıyla Allah izin verirse seneye ben de niğdeli gelin olcam arkadaşlar

Benim de canım aşkım niğdeli. İnş hayırlısıyla Allah izin verirse seneye ben de niğdeli gelin olcam arkadaşlar

hoşgeldin aramıza canım :1hug:

kızlaaaaaaaaar sizlere bişey dicem

hiç dikkatinizi çektimi vodafone yeni reklamını gördünüz mü hani şu Nuri Alçolu olan. Kız gelipte gazozumu açarmısınız diyor ya. O gazoz halis Mulis Niğde gazozunun şişesi
sırnaşık şey

valla benimde dikkatimi çekti eşime dedim hatta fisfisfis:dance:

nerde bu devletKötü Kazen
nerde bu milletKötü Kazen
huuu hemşerilerim ayıp yahuuu :mymeka: :mymeka:
gelinde şöle bi kaynaşalım:1hug:
ayıp oluyo bu topik sahipsiz kalıyo hep:dilcikar: :tomato:

canlarım benim
merhabalar nasılsınız
sizlere güzel bir hafta diliyorum gününz haftanız bereketli ve güzelliklerle dolu olsun inşallah

merhaba kızlarr
nerelerdesiniz siz yaaa
senağlama

günaydınnn
ve
hayırlı cumalar herkese

sırnaşık şeysırnaşık şey benimde dikkatimi çekti yaa.. zaten duymuştum boğazdaki lüx barlara getirttiklerini niğde gazozunu..(reina vs...)

slm kızlar bende güzel ülkemin güzel bir şehri olan niğdeye 4 ay önce taşındım.eşimin tayini çıkınca çok korkmuştum ama burda yaşamaya başladığımda boşa korktuğumu anladım.insanlarının sıcaklığı çok hoşuma gitti hemen alıştım.ayrıca bu belediye parkı nerde kızlar herkes ondan bahsediyor merak ettim eeee artık bana niğdeyi iyice öğretirsiniz dikkat acemi niğdeli va aranızda:roflol:a.s.Şeniz

heyyyyyyyy merhabaaaaaaaa burda mı toplandınızz hemşolaaaaaarrrr

hoşgeldin canım,bende 3 yıldır niğdede yaşıyorum.belediyenin önündeki park ,belediye parkı hani şu türk büyüklerinin büstlerinin tam arkası,mutlaka görmüşsün dür.canlı müzik oluyo

hoşgeldin canım,bende 3 yıldır niğdede yaşıyorum.belediyenin önündeki park ,belediye parkı hani şu türk büyüklerinin büstlerinin tam arkası,mutlaka görmüşsün dür.canlı müzik oluyo

evet canım gördüm ama ismine dikkat etmemiştim eşimle uğrayıp biraz oturmuştuk.ben aslen kırıkkaleliyim siz nerelisiniz
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…