Nigde///51

günaydın bitterrr hani nerdesiniz yahu lente adıvar smsmh adını sayamadıgım bir kişi hariç herkes

yahu öğlen oldu hala kimsecikler yok hu smsmsh gezmeye gitmiş onu anladım diğerleri nerde
ay ben özledim köyümü ya havada baya sıcak mersinde oh mis gibi havasını çekseydim bir aslında 19 mayıs degerlendirmek için iyi bir tatil ama olmuyo ya neyse

merhaba ebrulum nasılsın a.s.
bütün niğdeye a.s.

teşekkür ederim bittercim iyiyim sen nasılsın hemşom

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
bu arada şoray uzun yolda hangi gün ve hangi saatte ?

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız
bu arada şoray uzun yolda hangi gün ve hangi saatte ?

bugünü canım niğde Alay'a gitmiş ama çok az gösterdi yaaaa
o kadar güzellikler vardı aslında ama hiç çekim yapılmamış galiba

gözümden kaçmış geciken cevap için özür dilerim :1closedeyes:

darbogazı bilirim arada abimle ya da eşimle atlıyoruz arabaya hadi gezelim deyipgelmiştim oraya da az çok anımsıyorum.sanırım amcamın eşi de oralıydıfisfisfis

memnun oldum fundacıma.s.

GÜNAYDINNNNNNNNNN

ay ne güzel resimler canım benim içim açıldı sabah sabah günaydınnnn smssmsh günaydın hemşolarrr
smsmhs isminide hatırımda tutmak çok zor yahu yanlış yazıyor olabilirim özür dilerim bu arada

boş kalmasın ama burası arkadaşlar....

günaydııınnnn
kızlar askım şuanda niğdede biraz önce telefonda konuşurken niğdede çok arkadaşım var ona göre dikkatli adım at yaramazlık yapma haberin bana gelir dedim jeyyar
öpüyorum hepinizi a.s.

canım hemşerilerim nasılsınız bugün

merhaba kızlar nasılsınız smsmh iyiyiz canım sen nasılsın ay havalar ısındıkça niğde özlemi içimde daha çok perçinleşti
benim köye gidesim var yahu okullar kapansaydı hayırlısıyla bende köy yolunu tuttursaydım bir

sanada günaydın ezgü, nigdede hangi okulda çalışıyorsun,bende öğretmenim seninle tanışmak isterim:1hug:a.s.

günaydın niğde günaydın hemşolarrr.....................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…