Nigde///51

fazla gezecek bi yer yok ama olsun şirin ben seviyorumm kalenin yeni restore edilmiş halini gördünüz müüüüüü

iyi akşamlar kızlarr
nerelerdesizniz
nasılsınız

merhaba kızlarrrrrr uzun zamndır yogunluktan giremedim yahu unuttum ben memleketi haha
şaka şaka yarın gidiyorum niğdeye oh beeee mersinden sonra havasını teneffüs etmek mükemmmel gelecek banaaaaaaaaa

slm hanımlar

busanisa hoşgeldin memleketimize. Merak etme çok çabuk zamanda öğrenirsin memleketimizi küçücük şirin bir yer nasılsa

ebrulum şu an buralardasın Mersinin sıcakğından serinliğe gelmişsin hoşgeldin Şeniz

sevgili hemşerilerim hepinizin kandili kutlu olsun

hemşolar iyi akşamlar
gelsenizde az sohbet etsek yahuuuu

kabak-cicegi-dolmasi.jpg

annem bana kabak çiçeği sarmıs ptesı yolluycak kızlar nıgdelıleım

amanınn herkese günaydın niye kimnsecikler ugramıyor ayol tatillere mi çıktınız ben bir 10 günlüğüne evime döndüm geri gidecegim niğdeye ayyyyyy harikaydı anlatamam hava harika su harika doga harika
işte böyleeee

hemen bekleriz Ebrulum şu an Niğde gayet iyi, esiyor sıcaklık Mersindeki kadar değil tabiki :)

benimde memleket niğde...anne baba tarafım niğdeli...öz be öz niğdeliyim...ama mersinde oturuyoruz...benim memleketimin havası,suyu,meyvesi sebzesi bir başkadır...insanların yüzü genelde al al sağlıklıdır...küçük bir şehirdir ama yinede insanlarıyla sıcak bir memlekettir...ben niğdeli olup soğuk bir insan daha görmedim...hep etraftan duyduğumda niğdeliler hep böle sıcak insanlar mı olur derler...BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM....

benimde memleket niğde...anne baba tarafım niğdeli...öz be öz niğdeliyim...ama mersinde oturuyoruz...benim memleketimin havası,suyu,meyvesi sebzesi bir başkadır...insanların yüzü genelde al al sağlıklıdır...küçük bir şehirdir ama yinede insanlarıyla sıcak bir memlekettir...ben niğdeli olup soğuk bir insan daha görmedim...hep etraftan duyduğumda niğdeliler hep böle sıcak insanlar mı olur derler...BİR BAŞKADIR BENİM MEMLEKETİM....

:1hug::asigim: hemşom benim hoşgeldin sefalar getirdin
Şeniz

kızlar ben yine niğdeye gidiyorum şekerler
haasını doya doya çekeyim bir içime bu arada
suışık hoşgeldin canım sen niğdenin neresindensin şeker
aynı kaderi paylaşıyoruz bak niğdeliyiz mersindeyiz sevgiler

kızlar ben yine niğdeye gidiyorum şekerler
haasını doya doya çekeyim bir içime bu arada
suışık hoşgeldin canım sen niğdenin neresindensin şeker
aynı kaderi paylaşıyoruz bak niğdeliyiz mersindeyiz sevgiler

:mymeka: seni seni seni gene gidiyosun demek hıhhhh:dilcikar:
hadi bakalım iyi tatiller bizim içinde gezyerimseniben

ben niğde merkez doğumluyum...niğde de oturduğumuzda yukarıkayabaşı mahallesinde oturuyorduk....teyzemler,kuzenler,amcamlar,halamlar herkes orda...mersinde ilk geldiğimizde yabancılık çekmiştik ama zamanla anlıştık...mersinide çok seviyorum...ama benim memleketim NİĞDE...havası suyu ne başkadır...özledim sanırım....mecburiyet caddesinde bir turlamak gerekiyor... :CüvCüv:

suışık cım mecburiyet caddesi haa senin yerine bir turlayayım ben bu arada ben hala gidemedim
şu an mersinin bir ilçesi muttayıım kaynımlarda neyse pazartesiye kaldı inşallah bu arada bende niğde fatih lisesi mezunuyum mersinde nerdesin şekerim özel olmazsa tabi sevgiler
smsmsh kız sen niye gitmiyon niğdeye

oooh bayanlar maşallah bir anda çoşmuş burası ne güzeeeel

Mersinde baya Niğdeli var sanırım. Mersin sıcak olmasa çok seviyorum orayı ama sıcak işte çekemiyorum ben :S

suışık cım mecburiyet caddesi haa senin yerine bir turlayayım ben bu arada ben hala gidemedim
şu an mersinin bir ilçesi muttayıım kaynımlarda neyse pazartesiye kaldı inşallah bu arada bende niğde fatih lisesi mezunuyum mersinde nerdesin şekerim özel olmazsa tabi sevgiler
smsmsh kız sen niye gitmiyon niğdeye

turla canım turla ahhh ahh canım memleketim.....ben pozcuda oturuyorum şekercim....a.s.

ben niğde de okudum, eğitim fakültesinde, ee 4 yılım orda geçti, küçük bir yer,ortam hep öğrenci olduğu için eğlenceliydi, niğdelileri pek bilmem de niğde dendiği zaman aklıma gelen en iğrenç şey, mecburiyet caddesinde sıralanan, sakallı, bıyıklı adamların sulanmaları, laf atmalarıydı, iğrençti gerçekten..gerçi böyle tipler heryerde var yaa, neyse... ama niğdenin bana armağan ettiği en güzel şey,hayatımın aşkını orada bulmam oldu, şimdi aşkımla evlendik, ve bebek bekliyoruzz..

X