- 18 Haziran 2015
- 3.683
- 36.680
Foruma gelince de pembiş pembiş oldun :)) eveett lütfen hislerinizi alalım
içimdeki deli volkanlarla profil fotom gayet uyumlu ama hayaller hayatlar gerçeği girince için içine bende bir sessizlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma gelince de pembiş pembiş oldun :)) eveett lütfen hislerinizi alalım
Bence ben hiç marjinal değilim desende sen acayip marjinalsin içinde yeşil mavi saçlı bir kız var dışarı çıkmak için yırtınaniçimdeki deli volkanlarla profil fotom gayet uyumlu ama hayaller hayatlar gerçeği girince için içine bende bir sessizlik
Bence ben hiç marjinal değilim desende sen acayip marjinalsin içinde yeşil mavi saçlı bir kız var dışarı çıkmak için yırtınan
Bak geçici boyalar var bir düşün istersen bir deneonun yırtınmasını duydukca ölü taklidi yapıyorum
Ahahahha çok tatlı oluyosn o zaman senhaha ben şimdi pörtlek gözlü pembe ve yuvarlak mı oluyorum
Bende teşekkür ederim çikulata hanımcığım :)Teşekkür ederiz melek hanımcığım ♡ :)
Sanırım sitede nicki ile profil resmi en uyumlu olan üyelerden biriyim bir de tereyagli pilav vardı
Çaycısın demek sende :)Sanırım sitede nicki ile profil resmi en uyumlu olan üyelerden biriyim bir de tereyagli pilav vardı
Hem nasıl :)) beraber içelim :))Çaycısın demek sende :)
Peki neden çay bardağı değil de çay tabağı :))Hem nasıl :)) beraber içelim :))
Getiririm tabii nım nım nımmBen çay yapayım sen çikolata getir yanında iyi gider
Çay bardağı aklıma gelmemişti olabilirmiş aslında o da o da komikmisPeki neden çay bardağı değil de çay tabağı :))
Abla ben bu keleşi silah olarak değilde keleşi başa takılan bir şapka olarak düşünüyordumAvatardaki nenem benim gibi asi,ama bir o kadarda koruyucu sevgi dolu..
Alayına isyan eden tarafım..
Nickimde silaha karşı olan beni yansıtmıyor aslında,sadece espirili tarafı hoşuma gidiyor.
Abla ben bu keleşi silah olarak değilde keleşi başa takılan bir şapka olarak düşünüyordum