Niçin ÇİN ? Gittin gideli ağlarım için için

bende gidip şu evi toplayım hacer 2 dk içine ediyo ay şu oyuncaklardan nefret ediyom ya odanın ortasına saçılmış oyuncaklar görünce canım çok sıkılıyo toplattrımıyoda oynamıyoda yemeği de yapayım hiçte erkenden yemek yapamam ama oturma var bugün oturmaya 3 3 bucukta gidiliyor olunca gelince yetiştiremiyom yapıp gideyim bugun.

Users Browsing this Thread
Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

leyla21 beyazzzambak+ ozlemehm+ destina4 muhjeo+ kimselerbilmez+
ay bunu yapmayıda özlemişimmm puhahha özlemcim hoşgeldin bu aradaa kerem nasılmış

Son düzenleme:
selam millet
bizim kurt bitti bugünlük bir uykum geldi derste öğleden sonra..
müslüman mutfağı var zte nin fakat bir koku var heryerde olduğu gibi kavun karpuz yiyebildim bide patates kızarttırdık aşçıya ..gelince de çikolata abur cubur yedim...burnumun direği kırıldı kokudan bide hava soğuk bize sıcak yazlık şeyler getirin demişlerdi iyiki hırka falan koymuşum..
siz uyurken biz dersteydik çok tuhaf gelio
mehtap da mı giremiyor kk ya?

kerem iyimiş kızlar bugün gözü için uludağ üniv.den profdan randevu almıştık 2saat sonra oraya götürecekler...erken uyyormuş kameradan görüşcez bu akşam bakalım ..

leylacım evet kkdayken siz ben okuyordum bol bol yada yazıyorsamda arada kaynıyordu yazdıklarım hızınıza yetişemiyordumki anacım :) özlem öpüyorum seni moşi moşi güzelim

ahanda bu leyla
ahanda bu mehtap nede olsa 1 ayı kaldı:)
ahanda bu ayfer ile kocacığı
anada bu bennnnn mu ha haaa

uleyn kurt mu çıktı yemekte dicektim ki meğğer yanlış yazılmış. 2 gün geçti bile bak.kerem de iyiymiş daha ne olsun. çinde yılın en soğuk ayı ocak diye okumuştum iyiki sen onlara uymamışsın canım

özlem bacım de gelmiş napıyoonn gıııı nasıl anlat hele

napım canm bugün gittik sabah akşam 45dk yol gidiyoruz otelle kurs yeri arası ..çok yüksek binalar var çok kalabalık bi şehir daha gezme imkanımız olmadı bi kafamız yerine gelsin gezdiğimiz yerlerin resimlerini çekip eklerim.. h.sonları gezi programları olacakmış...aklım evde keremde bi yanım boş

ee kalan gacılar nerelerde gelmiolar kk ya bak dönünce hesabının sorarım haaa

az önce evi aradım kerem benimle konuşmadı telefonu attı yere gidince burnumdan getirir artık beni bırakıp gittin diye

Değerli Türk Telekom Ailesi;

Şirketimizin, akşam 7’den sabah 7’ye bedava konuşma fırsatı sunduğu “7’den 7’ye Bedava” kampanyası, 1 Nisan 2011 saat 07:00’a kadar uzatılmıştır.

bilgilerinize..

kız hala tel kampanyalarınımı yazıyon..sakın kafana takma keremi olacak bunlar canumcum..bi çin çon ekim annesi pul kız gruba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…