E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
evet film seyrederken iyi seyirler derler ya sinemalarda bu ingilizce nasil soyleniyor?
bir de mantar kelimesi enfeksiyon anlaminda ingilizcede nedir? yani deri mantari, tirnak mantari? topraktaki mantar degil.
sut disinin ingilizcesi nedir?
biliyorum garip sorular ama merak ediyorum belki sen ya da hocalarin biliyordur?
"hayatım ellerinde sevdiğim" nasıl söyleniyor acaba. şimdiden teşekkürler..a.s.
kızlar merhaba öncelikle... ingilizce öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim... sormak danışmak paylaşmak istediğiniz yada zorlandığınız her konuda(ingilizce) elimden geldiğince yardımcı olabilirim....
selam yine benn sitelerde dolaşırken Redhouse Tek Tuş Sözlük-Redhouse One-Touch Dictionary
diye bişey buldum bnede redhouse sözlüğü var ama pc olması daha kolay olur daha rahat bulurum düşüncesiyle indirmek istiyorum adresi:http://www.gencakademi.biz/redhouse-tek-tus-sozluk-redhouse-one-touch-dictionary.htm#more-7173 sende bir bakarmısın nasıl sence. boyutu biraz fazla. yada orada daha farklı programlarda var hangiini önerirsiniz
slm Türkçede kulladığımız bazı kelimeler var "bilmiyorum bilemiyorum yada bilmemek" bunlar sonuçta aynı kapıya çıkıyorlar ama bazıların kulağa geliş tarzı olsun daha farklı gibi yani bu tür kelimeleri veya cümleler olsun ingilizceye çeviriken "not know" mı kullanılır hep?
üniversiteye giderken en çok hangi konuda zorlanılır genel olarak? şimideden teşekkürler..
selam, ingilzce konuşmada önemli olan ne sizce? (kelime hazinenin geniş olması,gramer vs...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?