• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ngilizce trke tercme ve yardm yapabilirim...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Last week, we asked for your suggestions to name Livemocha community members. geçen hafta Livemocha üyeliğinin ismi için tavsiyelerini sorduk. After sorting through all of your fantastic suggestions, we have selected the top 3 for a vote: Mochateers, Mochamaniacs or Mochafans. Senin fantastik tavsiyelerini gözden geçirdikten sonra, Mochateers, Mochamaniacs ya da Mochafans'ı ilk üç olarak seçtik.
To vote, login to your Livemocha homepage. oy vermek için Livemocha'nın anasayfayasından giriş yapmalısın Look for the voting box next to your submissions! giriş yerinin yanındaki oy verme kutusuna bak You must have 200 Mochapoints to vote! oy vermek in 200 Mochapuanın olması gerekiyor.Check out next week’s Progress Report for the results.Sonuçlar için bir dahaki haftaki gelişim raposunu kontrol etmelisin While you are waiting, make sure to complete your next Livemocha lesson!
Mochapointsbeklerken, bir dahaki Livemocha dersinin tamamlandığından emin ol.
Your Mochapoints: 836 senin Mochapuanın:836
Impress your friends with your ability to earn Mochapoints! Mochapuanı kazanma becerinle arkadaşlarını etkileyebilirsin Complete lessons and help others in the community to earn Mochapoints this week. dersleri tamamlayarak ve diğer üyelere yardım ederek bu hafta Mochapuanı kazanabilirsin.
More Livemocha News daha fazla Livemocha haberleri
Keep your English speaking skills sharp! İngilizce konuşma yeteneğini istekli tut For just $1.49 USD you can try Live English Conversational Tutoring. American teachers will tailor sessions to fit your skill level and learning interests. sadece 1.49 dolara Canlı ingilizce konuşma çalışmasını deneyebilirsin. Amerikalı öğretmenler senin ingilizce seviyene ve öğrenme ilgine uyacak şekilde dersler yapacaklar
Reminder: Check your Livemocha messages for friend requests and requests to review speaking and writing exercises! Hatırlatma: Livemocha mesajlarını arkadaşlarından gelen istekler ve konuşma yazma alıştırmalarını görmek için kontrol etmelisin

'i love a life handmade' cümlesinde kişinin kastettiği elişi dünyasını seviyorum'dur.

bence 'ı love a life handmade' cümlesi el yapımı hayatı sewiyorum demektir.yani elle yapılan dogal seyleri.el işi dünyasını sewiyorum söyle olmaz mı?'I love handmade life'

bende lise 3 yabancı dil öğrencisiym arada bi yardıma ihtiycm oluo dershaneden çok ödew veriolr danışırım sna çok saol canım opuyorumnanaktan

Back