Dionee Sev kendini ;) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 6.539 16.048 498 23 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppchh #61 GangstaWalk .!.: Bence tren taklidi yapın. Uzuuun uzun size bakacaktır Baka baka karardık üzüm misali ben isterdim ki şarap gibiyn değerim bilinsin Genişletmek için tıkla... alwayswish .!.: 550 küloyumm ancak hala yiyorum, nişanlım askerde ancak yiye yiye obez oldum gelinliğe sığmayı bırak 100 gelin yutmuş gibiyim. Nişan bohçamı görümcemgil az ye de kendine uşak tut bunlar gardaşımın hakkı diye camdan attı. Nişanı atmalı mıyım???¿¿ Genişletmek için tıkla... bennde tam bi pembik gelinim baska renk esya alamıyorum bu doğru mu her eşyamı pembe bulabilecek miyim :)
GangstaWalk .!.: Bence tren taklidi yapın. Uzuuun uzun size bakacaktır Baka baka karardık üzüm misali ben isterdim ki şarap gibiyn değerim bilinsin Genişletmek için tıkla... alwayswish .!.: 550 küloyumm ancak hala yiyorum, nişanlım askerde ancak yiye yiye obez oldum gelinliğe sığmayı bırak 100 gelin yutmuş gibiyim. Nişan bohçamı görümcemgil az ye de kendine uşak tut bunlar gardaşımın hakkı diye camdan attı. Nişanı atmalı mıyım???¿¿ Genişletmek için tıkla... bennde tam bi pembik gelinim baska renk esya alamıyorum bu doğru mu her eşyamı pembe bulabilecek miyim :)
Dionee Sev kendini ;) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 6.539 16.048 498 23 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppchh #62 PabucumunNicki .!.: Siveli okumama ne demeli uzata uzata :) Allah yardimcin olsun konu sahibi akil verir sana simdi ben kenarda imrenicem. Genişletmek için tıkla... hahah çok tatlısın Bizde dertler derya olmuş bağcım ama ben Gaynanamgile ses etmiyom benim adam , adam değil ki :)) Basımızda bey vağ mı vağ :))
PabucumunNicki .!.: Siveli okumama ne demeli uzata uzata :) Allah yardimcin olsun konu sahibi akil verir sana simdi ben kenarda imrenicem. Genişletmek için tıkla... hahah çok tatlısın Bizde dertler derya olmuş bağcım ama ben Gaynanamgile ses etmiyom benim adam , adam değil ki :)) Basımızda bey vağ mı vağ :))
PabucumunNicki NickiminPabucu Kayıtlı Üye 20 Ekim 2014 7.460 15.544 198 23 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppchh #63 Dionee .!.: hahah çok tatlısın Bizde dertler derya olmuş bağcım ama ben Gaynanamgile ses etmiyom benim adam , adam değil ki :)) Basımızda bey vağ mı vağ :)) Genişletmek için tıkla... Olsun bacim bunada sukur edicen nefes alan bir beyin var basinda sukur sukur :)
Dionee .!.: hahah çok tatlısın Bizde dertler derya olmuş bağcım ama ben Gaynanamgile ses etmiyom benim adam , adam değil ki :)) Basımızda bey vağ mı vağ :)) Genişletmek için tıkla... Olsun bacim bunada sukur edicen nefes alan bir beyin var basinda sukur sukur :)
WOLFROG Ekşiden aynı tadı alamıyorum Pro Üye 24 Haziran 2011 23.365 48.579 798 23 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppchh #64 zynppchh .!.: Alışagelmemis birşey neden olmasın :) Genişletmek için tıkla... Alisilagelmemis mi? Nasil sikici bir hayatin var oyle...
zynppchh .!.: Alışagelmemis birşey neden olmasın :) Genişletmek için tıkla... Alisilagelmemis mi? Nasil sikici bir hayatin var oyle...
Dionee Sev kendini ;) Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Şubat 2015 6.539 16.048 498 24 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi zynppchh #65 WOLFROG .!.: Alisilagelmemis mi? Nasil sikici bir hayatin var oyle... Genişletmek için tıkla... Ekşınsız evlilik mi olur :))
WOLFROG .!.: Alisilagelmemis mi? Nasil sikici bir hayatin var oyle... Genişletmek için tıkla... Ekşınsız evlilik mi olur :))