• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye moralin bozuldu ?

Halama meme kanseri teşhisi konuldu cok canim yanıyor bağıra bağıra aglamak ıstiyorum

278 kiloyum,
beyim her gün dövüyor,
5 çocukla boşanamam,babalarına çoh bağlılar,
beyim beni beğenmiyor,
sevişmiyor ,
kaynanamgille(şu gil lafına gülüyorum hem de yarılırcasına) yaşıyorum
kaynanamgil de sürekli iş yaptırıyor
kaynımgil kayınbabamgilin yemeklerini ben yapıyom evi ben temizliyom
sizce napim
Yokuspokus Yokuspokus @Dionee KomandoYareni KomandoYareni

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK53::KK53::KK53:

550 küloyumm ancak hala yiyorum, nişanlım askerde ancak yiye yiye obez oldum gelinliğe sığmayı bırak 100 gelin yutmuş gibiyim. Nişan bohçamı görümcemgil az ye de kendine uşak tut bunlar gardaşımın hakkı diye camdan attı. Nişanı atmalı mıyım???¿¿:KK73:

278 kiloyum,
beyim her gün dövüyor,
5 çocukla boşanamam,babalarına çoh bağlılar,
beyim beni beğenmiyor,
sevişmiyor ,
kaynanamgille(şu gil lafına gülüyorum hem de yarılırcasına) yaşıyorum
kaynanamgil de sürekli iş yaptırıyor
kaynımgil kayınbabamgilin yemeklerini ben yapıyom evi ben temizliyom
sizce napim
Yokuspokus Yokuspokus @Dionee KomandoYareni KomandoYareni
Konu bdvlik değil kabul ama geyiğe bağlamanın sonucu 278 kilodan 48 kiloya kadar düşürecek etkili çözümümü biliyorsunuz, 6 harften oluşur c ile başlayıp z ile biter, soğuk karanlık ve nemli bir ortamda son bulur:KK14:

Olmaz ya Mune Mune ablam yapmaz öyle şeyler
Yaparsa da Mune Mune nin vurduğu cımbız acıtmaz ,
Saygılar ablam,büyük ablam ,canım ablam.
:KK52:
:-) sen yok musun seeeeennn :KK70:

Konu sahibesi genel bir konu açmak istemiş, canı sıkılan keyfi kaçan morali bozulan döker içini ama tabii konular uygun bölümlere açılmalı, taşıdık sorun kalmadı.

Babamı çok özledim. Babamsız 11. Bayramım olacak bu...

Allah sabır versin
Bende annemi çok özledim onsuz 12 yıl geçti onsuz bişeyler biyerlerim hep eksik
Aynen öyle canım. Sanki bir kanadımız kopmuş da yalpalayarak uçuyormuşuz gibi. Hiç bir mutluluğu babanla/ annenle paylaşamadığın için tam yaşayamayıp tüm üzüntülerde acaba babam/annem hayatta olsa bu başıma gelir miydi diye düşünüp kendini daha çok üzmek, sahipsiz hissetmek gibi...

Aynen öyle canım. Sanki bir kanadımız kopmuş da yalpalayarak uçuyormuşuz gibi. Hiç bir mutluluğu babanla/ annenle paylaşamadığın için tam yaşayamayıp tüm üzüntülerde acaba babam/annem hayatta olsa bu başıma gelir miydi diye düşünüp kendini daha çok üzmek, sahipsiz hissetmek gibi...
Ne güzel tarif etmişsiniz

Back
X