Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun , erken teshisse tedavi ediyorlar artik , acil sifa dilerimHalama meme kanseri teşhisi konuldu cok canim yanıyor bağıra bağıra aglamak ıstiyorum
Erken teşhis inşallah öyle olur ama bu süreç gerçekten korkutuyor... ve anne olmak off cok karışigim tesekur ederim iyi dileklerinizeGecmis olsun , erken teshisse tedavi ediyorlar artik , acil sifa dilerim
278 kiloyum,
beyim her gün dövüyor,
5 çocukla boşanamam,babalarına çoh bağlılar,
beyim beni beğenmiyor,
sevişmiyor ,
kaynanamgille(şu gil lafına gülüyorum hem de yarılırcasına) yaşıyorum
kaynanamgil de sürekli iş yaptırıyor
kaynımgil kayınbabamgilin yemeklerini ben yapıyom evi ben temizliyom
sizce napim
Yokuspokus @Dionee
KomandoYareni
Konu bdvlik değil kabul ama geyiğe bağlamanın sonucu 278 kilodan 48 kiloya kadar düşürecek etkili çözümümü biliyorsunuz, 6 harften oluşur c ile başlayıp z ile biter, soğuk karanlık ve nemli bir ortamda son bulur278 kiloyum,
beyim her gün dövüyor,
5 çocukla boşanamam,babalarına çoh bağlılar,
beyim beni beğenmiyor,
sevişmiyor ,
kaynanamgille(şu gil lafına gülüyorum hem de yarılırcasına) yaşıyorum
kaynanamgil de sürekli iş yaptırıyor
kaynımgil kayınbabamgilin yemeklerini ben yapıyom evi ben temizliyom
sizce napim
Yokuspokus @Dionee
KomandoYareni
Saygılar ablammmKonu bdvlik değil kabul ama geyiğe bağlamanın sonucu 278 kilodan 48 kiloya kadar düşürecek etkili çözümümü biliyorsunuz, 6 harften oluşur c ile başlayıp z ile biter, soğuk karanlık ve nemli bir ortamda son bulur![]()
Anında fit yapacak kesin çözüm, saygılar bizden efendimSaygılar ablammm
48 mi ah 57 ye düşeydim iyiydi
Ne o kelime ya bilemedim ben c....zAnında fit yapacak kesin çözüm, saygılar bizden efendim![]()
Cız bız yapacakNe o kelime ya bilemedim ben c....z![]()
Allah sabır versinBabamı çok özledim. Babamsız 11. Bayramım olacak bu...
Aynen öyle canım. Sanki bir kanadımız kopmuş da yalpalayarak uçuyormuşuz gibi. Hiç bir mutluluğu babanla/ annenle paylaşamadığın için tam yaşayamayıp tüm üzüntülerde acaba babam/annem hayatta olsa bu başıma gelir miydi diye düşünüp kendini daha çok üzmek, sahipsiz hissetmek gibi...Allah sabır versin
Bende annemi çok özledim onsuz 12 yıl geçti onsuz bişeyler biyerlerim hep eksik
Ne güzel tarif etmişsinizAynen öyle canım. Sanki bir kanadımız kopmuş da yalpalayarak uçuyormuşuz gibi. Hiç bir mutluluğu babanla/ annenle paylaşamadığın için tam yaşayamayıp tüm üzüntülerde acaba babam/annem hayatta olsa bu başıma gelir miydi diye düşünüp kendini daha çok üzmek, sahipsiz hissetmek gibi...