- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.424
- 598
Görümcemgille eltimgil de sıraynan dövüyorlar,bir gün birisi öbür gün diğerisiYa yapma şunu![]()
![]()
Beni aralarına sohbetlerine almıyorlar
Onlar beni sohbetlerine alsın diye napim sizce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görümcemgille eltimgil de sıraynan dövüyorlar,bir gün birisi öbür gün diğerisiYa yapma şunu![]()
![]()
Görümcemgille eltimgil de sıraynan dövüyorlar,bir gün birisi öbür gün diğerisi
Onlar beni sohbetlerine alsın diye napim sizce![]()
Ah pardon hemen düzelteyim .sizi bağlamaz .sanırım sizin derdiniz dertsizlik .Var derdim mesela tanimadan senli benli konusanlar derdim cozumu var mi.
Super bu derdim son buldu.Ah pardon hemen düzelteyim .sizi bağlamaz .sanırım sizin derdiniz dertsizlik .
Tamam .. haklısın ama burası dert bölümüNe derdin var anlat rahatla kendine eziyet etme boşver 3 günlük dünya .. bak herşey geçip gidiyor ...sıkma canınıı buda geçecek inan bana :))
Benim eltim beni dovmuyor cok uzulup ozeniyorum sizin gibilere nasil dovdurebilirim kendimi yardim pilissss.Görümcemgille eltimgil de sıraynan dövüyorlar,bir gün birisi öbür gün diğerisi
Onlar beni sohbetlerine alsın diye napim sizce![]()
Alışagelmemis birşey neden olmasın :)Tamam .. haklısın ama burası dert bölümü
Yani üye derdini acıyor
Dertlere sen teselli olmaya çalıştın :)
Otur kaderine razı ol bacım278 kiloyum,
beyim her gün dövüyor,
5 çocukla boşanamam,babalarına çoh bağlılar,
beyim beni beğenmiyor,
sevişmiyor ,
kaynanamgille(şu gil lafına gülüyorum hem de yarılırcasına) yaşıyorum
kaynanamgil de sürekli iş yaptırıyor
kaynımgil kayınbabamgilin yemeklerini ben yapıyom evi ben temizliyom
sizce napim
Yokuspokus
Dionee @alwayswish
Olmadi uzdun.Maalesef o derdine bende derman yok
Neyi ?Alışagelmemis birşey neden olmasın :)
Hahaha onlar bi yanağına vurdu mu sen berikini uzatOnları yorma tatlım, kendini döv, hatta yımrıhın üzerine doğru var gücünle koş. O zaman takdir edeceklerdir emeklerini
Banlanmasak bari![]()
Otur kaderine razı ol bacım
Çocukların icin mecbursun :)
Beyini say sev o dovsede sen Can'ım kocam de öperek cevap ver :)) çocukların ıcın yapacaksın bunu
Kaynanangile güzellikle yanaş
Eltingili yaptığın yemeklerle göm en ince böreği sen açtıkça kudursunlar :)
Benim gocam da ter kokuyor yaz geldi bi suya neyin gir pijaması atletiynen höyleeee divanda otursun anca :) bön bön tv ye baksın bi kere bilmem ki gözlerime baksın iki güzel laf söylesinBenim eltim beni dovmuyor cok uzulup ozeniyorum sizin gibilere nasil dovdurebilirim kendimi yardim pilissss.
Sorma yufkayı havada dondururken eltimgilin gözlerini belertmesini görüyorum ama yufkamı açıp susuyorum :)Ben eltimden on yüzbin kat daha ince açıyorum yufkayı, eltim gözüne tuttuğunda yufkanın içinden karşıyı görebiliyor, ben tutuyorum yufkayı görmüyorum mesela. Hatta madalyamı da taktı kv geçen gün.
Nedendir bilmem, ben bu kendine tesellili konuyu sevdim yav :)
Benim gocam da ter kokuyor yaz geldi bi suya neyin gir pijaması atletiynen höyleeee divanda otursun anca :) bön bön tv ye baksın bi kere bilmem ki gözlerime baksın iki güzel laf söylesin
Anca ağşama ne yimeee yicez (zukkummm yi zukkum ) ama denmiyor işte çocuklarım ıcın :)
Gayınnamgil torununa bi çaput almış değil zaten ama eltimi el üstünde tutarkendinehas
Yokuspokus
Siveli okumama ne demeli uzata uzata :)Benim gocam da ter kokuyor yaz geldi bi suya neyin gir pijaması atletiynen höyleeee divanda otursun anca :) bön bön tv ye baksın bi kere bilmem ki gözlerime baksın iki güzel laf söylesin
Anca ağşama ne yimeee yicez (zukkummm yi zukkum ) ama denmiyor işte çocuklarım ıcın :)
Gayınnamgil torununa bi çaput almış değil zaten ama eltimi el üstünde tutarkendinehas
Yokuspokus