• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye moralin bozuldu ?

Görümcemgille eltimgil de sıraynan dövüyorlar,bir gün birisi öbür gün diğerisi
Beni aralarına sohbetlerine almıyorlar
Onlar beni sohbetlerine alsın diye napim sizce :KK53:

Onları yorma tatlım, kendini döv, hatta yımrıhın üzerine doğru var gücünle koş. O zaman takdir edeceklerdir emeklerini :confused:

Banlanmasak bari :KK17:

Görümcemgille eltimgil de sıraynan dövüyorlar,bir gün birisi öbür gün diğerisi
Beni aralarına sohbetlerine almıyorlar
Onlar beni sohbetlerine alsın diye napim sizce :KK53:
Benim eltim beni dovmuyor cok uzulup ozeniyorum sizin gibilere nasil dovdurebilirim kendimi yardim pilissss.

278 kiloyum,
beyim her gün dövüyor,
5 çocukla boşanamam,babalarına çoh bağlılar,
beyim beni beğenmiyor,
sevişmiyor ,
kaynanamgille(şu gil lafına gülüyorum hem de yarılırcasına) yaşıyorum
kaynanamgil de sürekli iş yaptırıyor
kaynımgil kayınbabamgilin yemeklerini ben yapıyom evi ben temizliyom
sizce napim
Yokuspokus Yokuspokus Dionee Dionee @alwayswish
Otur kaderine razı ol bacım
Çocukların icin mecbursun :)
Beyini say sev o dovsede sen Can'ım kocam de öperek cevap ver :)) çocukların ıcın yapacaksın bunu
Kaynanangile güzellikle yanaş
Eltingili yaptığın yemeklerle göm en ince böreği sen açtıkça kudursunlar :)

Bu dünyada insan sağlıklı olsun gerisi yalan. Asla şaçma sebeplerden hayatınızı kendinize zindan etmeyin. İnanın bu günler bir daha gelmez ;)

Otur kaderine razı ol bacım
Çocukların icin mecbursun :)
Beyini say sev o dovsede sen Can'ım kocam de öperek cevap ver :)) çocukların ıcın yapacaksın bunu
Kaynanangile güzellikle yanaş
Eltingili yaptığın yemeklerle göm en ince böreği sen açtıkça kudursunlar :)

Ben eltimden on yüzbin kat daha ince açıyorum yufkayı, eltim gözüne tuttuğunda yufkanın içinden karşıyı görebiliyor, ben tutuyorum yufkayı görmüyorum mesela. Hatta madalyamı da taktı kv geçen gün. :confused:

Nedendir bilmem, ben bu kendine tesellili konuyu sevdim yav :)

Moralim bozuktu bu yazi teselli oldu sağol
benim ki tükenmislik sendromu+anksiyete. tam tükeneceğim yavrum, annee oynayalim mi diyor çaktirmiyorum :-)

Benim eltim beni dovmuyor cok uzulup ozeniyorum sizin gibilere nasil dovdurebilirim kendimi yardim pilissss.
Benim gocam da ter kokuyor yaz geldi bi suya neyin gir pijaması atletiynen höyleeee divanda otursun anca :) bön bön tv ye baksın bi kere bilmem ki gözlerime baksın iki güzel laf söylesin

Anca ağşama ne yimeee yicez (zukkummm yi zukkum ) ama denmiyor işte çocuklarım ıcın :)
Gayınnamgil torununa bi çaput almış değil zaten ama eltimi el üstünde tutar kendinehas kendinehas Yokuspokus Yokuspokus

Ben eltimden on yüzbin kat daha ince açıyorum yufkayı, eltim gözüne tuttuğunda yufkanın içinden karşıyı görebiliyor, ben tutuyorum yufkayı görmüyorum mesela. Hatta madalyamı da taktı kv geçen gün. :confused:

Nedendir bilmem, ben bu kendine tesellili konuyu sevdim yav :)
Sorma yufkayı havada dondururken eltimgilin gözlerini belertmesini görüyorum ama yufkamı açıp susuyorum :)

Benim gocam da ter kokuyor yaz geldi bi suya neyin gir pijaması atletiynen höyleeee divanda otursun anca :) bön bön tv ye baksın bi kere bilmem ki gözlerime baksın iki güzel laf söylesin

Anca ağşama ne yimeee yicez (zukkummm yi zukkum ) ama denmiyor işte çocuklarım ıcın :)
Gayınnamgil torununa bi çaput almış değil zaten ama eltimi el üstünde tutar kendinehas kendinehas Yokuspokus Yokuspokus

Bence tren taklidi yapın. Uzuuun uzun size bakacaktır. :KK53:

Siveli okumama ne demeli uzata uzata :)
Allah yardimcin olsun konu sahibi akil verir sana simdi ben kenarda imrenicem.

Back
X