Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EvetKendinize teselli konusu mu açtınız?
İyi fikir valla.
Geçer kız geçer, amaaan koyver gitsin![]()
Evet arada çok işe yarıyor . Bazen insan öyle rahatlıyorkiKendinize teselli konusu mu açtınız?
İyi fikir valla.
Geçer kız geçer, amaaan koyver gitsin![]()
Evet
Evet arada çok işe yarıyor . Bazen insan öyle rahatlıyorki![]()
Aslında daha çok genel ben kendimden çok burdaki arkadaşları merak ediyorum :))Tabi mevzuyu bilsek de yorum yapsak filan, o da olurdu hani![]()
Neler geciyoki bunlar geçmesin yarın bi uyancaksın belkide herşey bambaşka ...inan varya hiçbir şey takmaya değmez yaşave Allah güven bittiGeçcekmi gerçekten?![]()
Bdv suan tam 4459 sayfa o kadar sayfadan dert begenmedinizde size ozel anlatilmasini mi bekliyorsunuz.Aslında daha çok genel ben kendimden çok burdaki arkadaşları merak ediyorum :))
Seni bağlamaz burada maksat dertleşmek .sanırım seni derdinde dertsizlik .Bdv suan tam 4459 sayfa o kadar sayfadan dert begenmedinizde size ozel anlatilmasini mi bekliyorsunuz.
Aslında daha çok genel ben kendimden çok burdaki arkadaşları merak ediyorum :))
Senin derdin neBir derdiniz mi var? Anlasilan yok... Amac ne?.
Aslında evet şu doğum kiloları vermek zor ama benim sadece 8 kilom kaldı ve ben 23 kilo almıştım umarım sende verirsin :))Olan konu açıyor işte. Hepimizin genel sorunları, sorun gibi olmayan sorunları var tabi;
Ben benimkileri yazayım bari:
Şöyle en az bi 5-6 kilo versem hiç fena olmayacak, doğum sonrası aldığım kiloların yarısından fazlasını vermiş de olsam, hala etime dolgunum ve geçenlerde denediğim, o çok sevdiğim kotuma hala giremiyor olduğumu görünce yıkıldım.
Bebe büyüyor, emeklemeden yürümeye geçtiği dönemde, haliyle düşüp duruyor. Tutuyorum filan ama her anına yetişemiyorum, o kafasını vurdukça yerleri, koltukları dövmekten bi hal oluyoruz. Daha az düşsün, düşmesin ya hatta, içim eriyor.
Sigarayı tekrar bıraksam ne iyi olacak, berbat bir şey bu illet.
Tatile çıkacağız bir aksilik olmazsa, güneşlenen tangalı taş hatunları düşündükçe göbeğimi kesesim geliyor.
Bunlar şu an sorunlarım![]()
278 kiloyum,
beyim her gün dövüyor,
5 çocukla boşanamam,babalarına çoh bağlılar,
beyim beni beğenmiyor,
sevişmiyor ,
kaynanamgille(şu gil lafına gülüyorum hem de yarılırcasına) yaşıyorum
kaynanamgil de sürekli iş yaptırıyor
kaynımgil kayınbabamgilin yemeklerini ben yapıyom evi ben temizliyom
sizce napim
Yokuspokus
Dionee @alwayswish
Var derdim mesela tanimadan senli benli konusanlar derdim cozumu var mi.Seni bağlamaz burada maksat dertleşmek .sanırım seni derdinde dertsizlik .