• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neye moralin bozuldu ?

zynppchh

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
14
7
6
30
Ne derdin var anlat rahatla kendine eziyet etme boşver 3 günlük dünya .. bak herşey geçip gidiyor ...sıkma canınıı buda geçecek inan bana :))

Aslında daha çok genel ben kendimden çok burdaki arkadaşları merak ediyorum :))

Olan konu açıyor işte. Hepimizin genel sorunları, sorun gibi olmayan sorunları var tabi;
Ben benimkileri yazayım bari:

Şöyle en az bi 5-6 kilo versem hiç fena olmayacak, doğum sonrası aldığım kiloların yarısından fazlasını vermiş de olsam, hala etime dolgunum ve geçenlerde denediğim, o çok sevdiğim kotuma hala giremiyor olduğumu görünce yıkıldım.

Bebe büyüyor, emeklemeden yürümeye geçtiği dönemde, haliyle düşüp duruyor. Tutuyorum filan ama her anına yetişemiyorum, o kafasını vurdukça yerleri, koltukları dövmekten bi hal oluyoruz. Daha az düşsün, düşmesin ya hatta, içim eriyor.

Sigarayı tekrar bıraksam ne iyi olacak, berbat bir şey bu illet.

Tatile çıkacağız bir aksilik olmazsa, güneşlenen tangalı taş hatunları düşündükçe göbeğimi kesesim geliyor.

Bunlar şu an sorunlarım :KK33:

278 kiloyum,
beyim her gün dövüyor,
5 çocukla boşanamam,babalarına çoh bağlılar,
beyim beni beğenmiyor,
sevişmiyor ,
kaynanamgille(şu gil lafına gülüyorum hem de yarılırcasına) yaşıyorum
kaynanamgil de sürekli iş yaptırıyor
kaynımgil kayınbabamgilin yemeklerini ben yapıyom evi ben temizliyom
sizce napim
Yokuspokus Yokuspokus Dionee Dionee @alwayswish

Olan konu açıyor işte. Hepimizin genel sorunları, sorun gibi olmayan sorunları var tabi;
Ben benimkileri yazayım bari:

Şöyle en az bi 5-6 kilo versem hiç fena olmayacak, doğum sonrası aldığım kiloların yarısından fazlasını vermiş de olsam, hala etime dolgunum ve geçenlerde denediğim, o çok sevdiğim kotuma hala giremiyor olduğumu görünce yıkıldım.

Bebe büyüyor, emeklemeden yürümeye geçtiği dönemde, haliyle düşüp duruyor. Tutuyorum filan ama her anına yetişemiyorum, o kafasını vurdukça yerleri, koltukları dövmekten bi hal oluyoruz. Daha az düşsün, düşmesin ya hatta, içim eriyor.

Sigarayı tekrar bıraksam ne iyi olacak, berbat bir şey bu illet.

Tatile çıkacağız bir aksilik olmazsa, güneşlenen tangalı taş hatunları düşündükçe göbeğimi kesesim geliyor.

Bunlar şu an sorunlarım :KK33:
Aslında evet şu doğum kiloları vermek zor ama benim sadece 8 kilom kaldı ve ben 23 kilo almıştım umarım sende verirsin :))

278 kiloyum,
beyim her gün dövüyor,
5 çocukla boşanamam,babalarına çoh bağlılar,
beyim beni beğenmiyor,
sevişmiyor ,
kaynanamgille(şu gil lafına gülüyorum hem de yarılırcasına) yaşıyorum
kaynanamgil de sürekli iş yaptırıyor
kaynımgil kayınbabamgilin yemeklerini ben yapıyom evi ben temizliyom
sizce napim
Yokuspokus Yokuspokus Dionee Dionee @alwayswish

Ya yapma şunu :D :D

Back