• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar ben burası kaldırıldı sanıyodum çok fazlada giremiyordum zaten buldum sonunda siteyide takip edemiyorum az kaldı eve bilg. almama o zaman daha iyi görüşürüz kızlar herkesi öpüyorum

gunaydin kizlar nasilsiniz yafrularim bande iyi kalktim evi barki topladim simdi kahvalti yapiom bide size yazim dedim daha sonrada aksamayemek yapcem ve okula gitcem hepinizi optum

eee kızlar nasılsınız bakem görüşmüyeli anlatın ben bayadır uğrayamadım buraya neler neler olmuş.sempatik kıyafetin çok güzel olmuş sende öyle sen telaşeni atlattın darısı bana ama bu kilolarla zor .masumcum benim ablam avanosta halı dokumada çalışıyor crescim ,cimcime siz nasılsınız kızlar ne var ne yok:lepi::lepi:
iyidir canım kızla uğraşıyorum sen nasılsın

selam kızlar ben burası kaldırıldı sanıyodum çok fazlada giremiyordum zaten buldum sonunda siteyide takip edemiyorum az kaldı eve bilg. almama o zaman daha iyi görüşürüz kızlar herkesi öpüyorum

yok gülüm neden kaldırılsın bazen biraz gerilerde kalıyor o kadar :roflol: billg alınca bol bol gelirsin artık

selam kızlarr nasılsınız
ben yaz temizliğini bitirdim
bugünde saçlarımı kestirmeye gidicem.

oooh ne güzel cres ben bi türlü yapamıyorum
sıhhatler olsun işe ne zaman başlayacaksın canım

tşk cimcime.
perşembe başlıycam canım.

selam kızlarr nasılsınız
ben yaz temizliğini bitirdim
bugünde saçlarımı kestirmeye gidicem.

Temizlikte darısı bana inşallah evim tadilata giriyor, hem bahar temizliği hem tadilat bakalım altından nasıl kalkıcam önümüzdeki 10 gün bayağı yorucu olacak şimdiden gerildim benim için dua edin kızlar

kolay gelsin masumum
ev içinde tadilatıda hiç sevmem. ama napıcan mecbur olunca yapılıyo.

kolay gelsin masumum
ev içinde tadilatıda hiç sevmem. ama napıcan mecbur olunca yapılıyo.

Evet canım bende hiç sevmiyorum biz aslında evimizi taşınmadan tamamen elden geçirtmiştik ama bizim ev sobalıydı nasip olursa doğalgaza geçiyoruz bunun içinde ısı yalıtımı falan yapılacak en çok üzüldüğüm ise evimin boyaları daha yepyeni ama yeniden yaptırmak zorundayız hem ikinci bir masraf hemde bize çok yorucu olacak ama hayırlısı bakalım. Sende işe başlıyorsun ha şimdi sana ve bebeğe zor olacak hayırlı olsun çalışmakta onlar için değil mi?

tşk cimcime.
perşembe başlıycam canım.

sana şimdi çok zor gelir elçinden ayrılmak canım yaa
Temizlikte darısı bana inşallah evim tadilata giriyor, hem bahar temizliği hem tadilat bakalım altından nasıl kalkıcam önümüzdeki 10 gün bayağı yorucu olacak şimdiden gerildim benim için dua edin kızlar
kolay gelsin canım çok zor ev içinde

bide ben yapabilsem toptan temizlik süper olacak ammmaaa kaydirigubbakcemile4

hadi canım sana allah kolaylık versin tadilat işi zordur ama sonunda rahat edersin inşallah

cimcime nasılsın bebiş nasıl nasıl geçiyor günlerin .sarı sarı seni daha sık aramızda görürüz inşallah burayı boş bırakma.cirescim sen temiz evinde güle güle otur ,saçlarınıda güle güle kullan canım.

hoşgeldin fazoo
iyiyiz canım uğraşıyoruz sende ne var ne yok

iylik nolsun canım aynı işte moralim çok bozuk çok kilo almışım dün tartıldımda nasıl vericem bu kiloları bide temmuzda düğün var

slm kızlar nerelerdesiniz yahuuu

e yuh diyorum
bıraktığım gibi duruyo burası.
bi tek cimcime yazmış

evet cres bi tek sen ve ben varız nerde bu devlet nerde bu milleettt :oklava:
sen ne yapıyosun cres nasıl işe alışabildinmi elçin nasıl huzursuzluk yapıyomu

slm kizlar nasilsiniz coktandir giremedim ,bi gorun kosusturmaca gidiyo valla
dun okadr is vardi onlari hallettim bugun misafirler vardi artik gece 2 ye kadr pasta borek su bu biseyler yaptim simdide yine onlarla ugrastim artik bir saate kadr gelir misafirler ,acayip yoruldum
bide moralim yok midem felaket eksiyo
neysem siz nasilsiniz gorusmeyeli ,ne var ne yok

ben iyiyim tatlım hayırdır moralin niye bozuk

aman canim ya midem cok agriyo, acayip sisilik var kendimi rahatsiz hissediyorum
bide yetmez heralde ehliyeti biraz durdurucam ,baya para birikti odeyemicez odedigim zaman baslicam tam sinav zamni yakinken boyle oldu anlicagin moralde yok
sen neler yapiyosun hep evdemisin

Back