Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ins saol canım alısıyo insan zamanla
sen bahsedermisin kendinden biras
dilay canim hosgeldin aramiza, sende gurbettesin demk
bu arada gizun aydin olsun ,hamile ve erkek begein olcakmis insallah,allahim biran once kucagina almayi nasip etsin
burdakilerin cogunlugu gurbetci ,bizde birbirimizi avutuyoruz burda
Allah bagıslasın ismi ne kızının ayy ne kadar meraklıyım yaa sırnaşık şeybende evlenince konyaya geldim canım 27 yaşındayım bir kızım var 9.5 aylık
geldim geldimmm
dişiniz hayırlı olsun cimcime. bizimde 2. hemen çıkmıştı ama 3. hala yok. aman yavaş yavaş çıkarsınlar napim. daha sağlam olurmuş.:)) öyle derler ya
princess avatarına bayıldım kıs kaydirigubbakcemile3
oncelikle dilaycim hosgeldin aramiza canim bizde burada memleket ozlemimizi gideriyoruz iste sende bizim gibi gurbettesin ama yakinda bir bebegin olcakmis rabbim yardimcin olsun hayirlisiyla alirsin insallah bebegini kucagina ,crescim sagol canim iyi dileklerin icin tesekkur ederim canim rabbim tumisteyenlere versin.avatarima gelince bende seviyorum kilolara savas actim ama bakalim ne kadar verebilcem.cimcime meleginin disleri hayirli olsun canim saglikla curutmeden baksin dislerine allah devamini getirsin dis bugdayi yaptinmi kiz?