• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne haftasonu kız, tekrar haftasonu geldi delikafadulden
dün tatil olunca haftasonumu sandın yoksa.
dün banada hep haftasonu gibi geliyoduda :roflol:

selam kızlar nasılsınız
cres banada dün hep haftasonu gibi geldi hatta dizimi izlemek için açtım sonra jetonum düştü kaydirigubbakcemile3
sempatik çok güzel olmuş elbisen ben giyim mezunuyum hiç sevmem dikiş işini alkisalkisalkis

cimcime bende perşembeyi cumartesi zannedince çarşambayıda cuma sanıyodum. atv yi açtım bekliyorum adanalı başlayacak diye. baktım avrupa yakası başladı. kızıma sordum adanalı yokmuydu diye. oda anne bugün çarşamba ne adanalısı dedi :roflol: az kalsın yaprak dökümünü kaçırıyodum. hemen kanal d yi açtım bende :roflol:

Sağol canım fazocuğum beni andığın için ben gitmeyeli yıllar oldu belkide kapanmıştır. İskeledeydi çünkü gençliğimin en çılgın günleri aklıma geldi şimdi artık yaşlanıyorum galiba

Tatilde bayağı burası şenlenmiş ama ben yoktum. Bende Avanostaydım. Aranızda Avanoslu olan var mı bilmiyorum.

slm hemsolarim nasilsiniz ,en sonunda dugunumuzu atlattik bitti ,simdi akldi arkasini toplamak :)
bi arda diktigim elbiseyi koyarim yine
eeeeeee sizler ne yaptiniz ettiniz

günaydııın
gözünüz aydın sempatik bitmiş Allaah kolaylık versin toparlama işine

gunaydin sekerler nasilsiniz insallah hepinizde cok iyisinizdir allaha sukurler olsun benn iyim sonunda sempatik bitirdi dugunu cok sukur masumum ben avonoslu deilim ama bir tanidigim vardi bir zamanlar avonoztan cok iyi bir insanlardi kadir ve nezihe sarioz bilmem tanirmisin tas koprunun oralarda felanmi oturuyorlardi galiba kendileri istanbulda oturuyorlar gunun birinde doncez diyorlardi avonosa ama bilmem dondulermi?

günaydın kızlar
sempatik bekliyoruz kıyafeti ;)
princess tşk tatlım. bende yorgunum ama iyiyim çok şükür.
bu hafta işe dönücemde, bahar temizliği yapıyorum dünden beri. şimdide devam edicem.
hadi bana kolay gelsin ;)

ellerine sağlık canım.
çok güzel olmuş cidden.
gerçi senin güzellik elbiseyi solda sıfır bırakmış ;)

saol bitanemya begenmene sevindim yok be okadar guzelligim kinada daha iyiydi dugunde begenmledim kendimi
neyse canim sen nasilsin gorusmeyeli neler yapiyosun

hala temizlikle uğraşıyorum
şimdi çay molası ;)
hadi görüşürüz işim bitince.

saol bitanemya begenmene sevindim yok be okadar guzelligim kinada daha iyiydi dugunde begenmledim kendimi
neyse canim sen nasilsin gorusmeyeli neler yapiyosun

Ellerine sağlık canım elbisen harika olmuş ama gerçekten sende çok güzelsin çok yakışmış yeni evlileride Allah mesut etsin inş.

gunaydin sekerler nasilsiniz insallah hepinizde cok iyisinizdir allaha sukurler olsun benn iyim sonunda sempatik bitirdi dugunu cok sukur masumum ben avonoslu deilim ama bir tanidigim vardi bir zamanlar avonoztan cok iyi bir insanlardi kadir ve nezihe sarioz bilmem tanirmisin tas koprunun oralarda felanmi oturuyorlardi galiba kendileri istanbulda oturuyorlar gunun birinde doncez diyorlardi avonosa ama bilmem dondulermi?

Sağol ben iyiyyim canım sen nasılsın. Benim yengem Avanoslu belki o tanır bahsettiğin kişileri

eee kızlar nasılsınız bakem görüşmüyeli anlatın ben bayadır uğrayamadım buraya neler neler olmuş.sempatik kıyafetin çok güzel olmuş sende öyle sen telaşeni atlattın darısı bana ama bu kilolarla zor .masumcum benim ablam avanosta halı dokumada çalışıyor crescim ,cimcime siz nasılsınız kızlar ne var ne yok:lepi::lepi:

Back