• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sempatik geçmiş olsun.
cimcime evet işe döndüm. yoğun geçiyo. evde olmak daha iyiydi bence.

sonunda basladin demk ise, bu hafta gelmeistin belliydi zaten
eee nasil gidiyo is, baya bi uzun aradan sonra basladin
peki bebegi kime birakiyosun

günaydın kızlr h.g cres şimdi koşuşturmacayla zor geçiyordur günler kolay gelsin canım
sempetik şimdi nasılsın canım
fazo falan da gelmez oldu

simdi iyim canim saol,biraz gecti
sen ne yaptin anlat bira bi nasilsin diyip gidiyosun neler yapiyosun

tum annelerimizin anneler gununuz kutlu olsun

annelergunu004.jpg

iyyim canım sağol temizlikle uğraşıyorum bugün ama bitiremedim hala
anneler günü için sağol canım rabbim sanada naip etsin inşallah

gunaydin canlarim nasilsiniz anneler gununuzde kutlu olsun rabbim insallah bizede yasatir bu gunleri ben bayadir giremedim ya kusuruma bakmayin cok gelmek yazmak istiyorum ama of olmayinca olmuyor eeeeee herkes iyimi sempatik ne oldu kiz ehliyeti niye durdurdun bacim tam sinav zamani keske bir yerden bulup bulusturup gecseydin bacim sinavi neyse sizin bileceginiz is bu canim kendini uzme insallah hersey duzelir rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini versin.

canim ya kimden bulucamki okadar parayi
zaten esim hic bi zamn istemiyodu benim ehliyet almami umursamiyoda, bulsa o bulcak oda benim icin ugrasmaz
bu hafta moral 0di yedim yine aldim 1 kiloyu
hic istemedim tam sinava gircek zamn ama napalim sende biliyosun para olmayinca hic bisey olmuyo
insallah unutmam fazla heralde bikac ay suremm daha off ya cok moralim bozuk hep ust uste geliyo gelince,

anliyorum canim haklisin su paranin gozu kor olsun ya kayin babanlar versin biraz canim durumlari vardir heralde ne bilim? keske esin sana biraz destek olsa niye istemiyorki ehliyet almani valla benimki bana zorla aldiracak yani ama ben once su dili iyi bir ogreneyim daha sonra biraz calisip para biriktirip oyle alcam esime biraz destek olayim herseyi esimden beklemek istemiyorum ehliyeti aldiktan sonra ben suruculuk yapmak istiyorum buradaki turk bayanlarina insallah allahim hersey istedigimiz gibi olur amin

canim bizim oyle bi aile varki ,kimseyeler derdini paylasicak kadar degil hele bu olaylardan sonra herkes gunluk yaiyo kimse kimseyi ilgilendirmiyo, ne kaynanm ne kaynata daha bir kere bana ehliyetimi sormadilar, neymis kayinpeder turkiyedeyken ehliyete gitmisim ,nasil benden izin almadi diy, daha oylece sormaz, okadr tohaflarki, esim dersen oyle, ama ben hep kendi cabamla ugrasiyorum tabi para sor konusu olunca tak kaliyo, kimseden yardimda istemiyorum napim gec olsun guc olmasin,
annem dedi buraya gelinde 500 eurodan fazlasini ben veririm dedi bana oyle demesi bile yeter inain annesi kiyamaz, ama kaynana kaynata su bu her zaman sana el oluyolar
amannn bosver benim aile sorununa girince cikamam iste boyle dursun bakalaim

ne guzel iste annen teklif etmis annenden al be anam ne olcak annen sonucta eller gibi basinada kakmaz ne bilim yani sinav zamani birakman iyi olmamis ne diyeyim aman her ailde oluyor boyle sorunlar biz beraber olsak blki bizdede olur valla uzakta olmakmi iyi yoksa yakinda olmakmi hala anlamadim neyse sikma canini buda gelir gecer gulum

tabiki uzakta olmak iyi insan daha tatli oluyo kayinvalideler icin dedim :)
annem verse ne kadr verirki 2.500 euro oldu ,yine kendimiz oducez, surduren adamda dedi birakma diye ama iste elden bisey gelmiyo, bende almanyay gittigim zaman verir annem ne bilim canim hayirlisi hic istemedim birakmayi am iste mecburluk
ha canim senin su test sonuclari ne oldu bu arada

sempatikcim üzme canım kendini oluyo bazen böyle aile arasında. prenses bencede herkesten uzak olmak en iyiysi en azından özlem oluyo arada

cimcime aynen canim herkesde oluyo degsik seylerde
iste insanda moral bozuluyo
aynen dedigim gibi uzak olcaksin tadli olcaksin,yakinda ara kotu oluyo ,heme benim gibi birlikteysen tamam artik ,gerci yine ben uyumu sabirli biriyim 5 snedir kaynanmla oturuyorum ,bu sne oldu olay ama yinede hic istemiyorum kimseyede tavsiye etmme

cimcime canim senin kaynanalar nasil yakinlarmi size

selam kızlar
sempatik çok zor birlikte olmak tahmin edebiliyorum benim Allahtan uzaktalar malatyadalar

aman en iyisi valla ,uzak ol tatli ol yakininda olsa mutlaka sorun cikar gelin gelmiyo etmiyo soyle boyle
tabi benimkini hic yazmayiim
her dakka birlikteyiz anlayin yani :(

tabiki uzakta olmak iyi insan daha tatli oluyo kayinvalideler icin dedim :)
annem verse ne kadr verirki 2.500 euro oldu ,yine kendimiz oducez, surduren adamda dedi birakma diye ama iste elden bisey gelmiyo, bende almanyay gittigim zaman verir annem ne bilim canim hayirlisi hic istemedim birakmayi am iste mecburluk
ha canim senin su test sonuclari ne oldu bu arada

haklisin canim bazen uzakta olmak iyi tabi ama bazende cok kotu be gulum burada basimiza birsey gelse allah korusun elimizden tutacak kimsemiz yok en basidi bir hasta felan olsam kimsem yok onun icin bazen aile araniyor inanki tabiki ah sorunlar olmasa birde hersey gunluk gulistanlik olsa ama olmuyor bazen iste.testin sonuclari iyi cikti gulum cok sukur ikimizinkide ama rahim filmi yapilacak bana yumurtaliklarima tuplere felan bakcaklar ay cok korkuyorum 4-5 hafta sonra gidicem hastaneye iste zaten zayiflama bolumunede yazmistim.sizler nasilsiniz kizlar insallah hepiniz iyisidir rabbim hepize saglik afiyet versin hayirli cumalara.s.

aman en iyisi valla ,uzak ol tatli ol yakininda olsa mutlaka sorun cikar gelin gelmiyo etmiyo soyle boyle
tabi benimkini hic yazmayiim
her dakka birlikteyiz anlayin yani :(

haklısın canm Allah kolaylık versin sana
prenses senin dediğide doğru ama işte ne onlrla ne onlarsz :(

Son düzenleme:
merhaba kızlar naber nasılsınız Şeniz

hoşgeldin dilay ben iyiyim sen nasılsın

Back