• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kizlar nasilsiniz uzun zamandir pek giremiyordum neler yapiyorsunuz hepiniz insallah iyisinizdir elbisen bir harika olmus canim yazmama gerek yoktu ama dayanamadim bende iyi okulum acildi bugun sinavim var ayrica insallah gecerim dua edin kizlar hepinizi cok optum.

evet canim galiba biraz oyle oluyo ,ben girip yazmaya calisiyorum
neysem nasilsin gorusmeyeli coluk cocuk nasil
baska ne sorum anam hep evdesin cocukla ugrasinca bunlari sorayim bari :)
sor canım sor, zaten evdeki son haftam benneyaptımki haftaya ücretsiz iznim bitiyor maalesef ve işe dönüyorum senağlama eskiden çalışmayı çok istiyordum ama bebek olduğundan beri gitmek istemiyorum. neyse hayırlısı bakalım. çoluk çocuk iyiler şükür diyelim. aslında ailecek öksürüyoruz ama salla gitsin :roflol:
bu arada elbisen çok güzel olmuş. ellerine sağlık. ve yine ayrıca sanırım sen önceki gördüğüm resimlerine oranla kilo vermişsin kıs. çok hoş olmuşsun. öptüm seni Şeniz
merhaba kizlar nasilsiniz uzun zamandir pek giremiyordum neler yapiyorsunuz hepiniz insallah iyisinizdir elbisen bir harika olmus canim yazmama gerek yoktu ama dayanamadim bende iyi okulum acildi bugun sinavim var ayrica insallah gecerim dua edin kizlar hepinizi cok optum.
canım sınavda sana başarılar diliyorum. umarım iyi geçer. senide öpüyorum Şeniz

tesekkur ederim crestcim valla bugun 2 sinavim vardi bir kac yanlisim var onu biliyorum ama insallah hersey iyi gitmistir eeeee sizler ne yapiyonuz buralar pek issiz olmus yine

sor canım sor, zaten evdeki son haftam benneyaptımki haftaya ücretsiz iznim bitiyor maalesef ve işe dönüyorum senağlama eskiden çalışmayı çok istiyordum ama bebek olduğundan beri gitmek istemiyorum. neyse hayırlısı bakalım. çoluk çocuk iyiler şükür diyelim. aslında ailecek öksürüyoruz ama salla gitsin :roflol:
bu arada elbisen çok güzel olmuş. ellerine sağlık. ve yine ayrıca sanırım sen önceki gördüğüm resimlerine oranla kilo vermişsin kıs. çok hoş olmuşsun. öptüm seni Şeniz

canım sınavda sana başarılar diliyorum. umarım iyi geçer. senide öpüyorum Şeniz

en daha once calisiyomuydun bak bilmiyodum neis yapiyodun
peki ne zamn baslicaksin calismaya ,senin icin daha zor olcak bebekle ,ama calisinca insan daha duzenli oluyo ,tabi ebbek olunc bi okadr zor
hepicinize gecmis olsun canim ara hastaligi herkeste var, allahim buyuk hastaliklar vermesin
elbise iin merci canim bakalim ikincisi yolda onuda eklicem bu daha zor olcak ,resimdeki cok basitti
kiloya gelince eeeeee biz okadrda demiyomuyuz recimdeyim recimdeyim diye, faydasini az bucuk gorduk anam insallah vermeyede devam etcem pes etmek yok ,bak demkki resimlerden bile farkettin
,

tekrardan teskur canim ,baya bi guzel dileklerin oldu ,bende simarmayim simdi

tesekkur ederim crestcim valla bugun 2 sinavim vardi bir kac yanlisim var onu biliyorum ama insallah hersey iyi gitmistir eeeee sizler ne yapiyonuz buralar pek issiz olmus yine

bikac yanlis olduguna gore dmekki guzel gecmis, sen basarirsin valla
ne guzel kursa gidiyosun ,bizimki gitmeden tatil oluyo ,bikac haftadir hoca yoktu simdide2 hafta tatil zaten haftada 4 saat ogrendigini unutuyosun
sen baya ilerlemisindir desne
bizler iyiz iste bu hafta yine diger elbiseyle ugrastigim icin ,bide musterinin isleri birini birak birini yap ,yorgun geciyo gunler
e canim biz yazmassak tabiki issiz kalir dimi
ben artik girdikce yaziyorum buraya ,zaten memleketten uzaktayiz bari burayi bos birakmayalim dimi

sınavda allah yardımcın olsun canım inşallah geçersin

crescim sanada geçmiş olsun allah şifalar versin arkadaşım kendine dikkat et sen bize lazımsın

bi kaç yanlışta olur canım. iyi geçmesine sevindim. tebrik ederim.
en daha once calisiyomuydun bak bilmiyodum neis yapiyodun
peki ne zamn baslicaksin calismaya ,senin icin daha zor olcak bebekle ,ama calisinca insan daha duzenli oluyo ,tabi ebbek olunc bi okadr zor
hepicinize gecmis olsun canim ara hastaligi herkeste var, allahim buyuk hastaliklar vermesin
elbise iin merci canim bakalim ikincisi yolda onuda eklicem bu daha zor olcak ,resimdeki cok basitti
kiloya gelince eeeeee biz okadrda demiyomuyuz recimdeyim recimdeyim diye, faydasini az bucuk gorduk anam insallah vermeyede devam etcem pes etmek yok ,bak demkki resimlerden bile farkettin
,
evet canım ben bankada çalışıyorum.temmuzun başında doğum öncesi izne ayrıldım. 31 temmuzda bebiş oldu. sonra 3 ay doğum sonrası iznim vardı. o bitince 6 ay ücretsiz izin aldım. ve şimdi oda bitiyor. anlayacağın 10 aydır izindeydim. şimdi çok zor geliyor.
crescim sanada geçmiş olsun allah şifalar versin arkadaşım kendine dikkat et sen bize lazımsın

tşk ederim fazo sen nasılsın?

fazocum crestcim tisikur ederim iyi gecti sinav ama bakalim sonuc ne olcek kafamçokkarıştı

crest demek caliscan he sana simdi zor be canim olsun bebisinde buyumus birazcik calismak iyi gelir belki bende dili ogrensemde bende calissam be valla hem evde durmaktan kurtulurum hemde para kazanirim gerci simdide yogunum okul ev felan neyse allah hakkimizda hayirlisini versin

sempatik elbisen çok hoş olmuş sende öyle kilo verirken kolaylıklar diliyorum darısı benim başıma çünkü yaza düğün var

ah zaten o dugun beni hirsmlandiriyoya
surda dugune bugunu saymazsak 3 gun kaldi hala elbiseyi yapmaya calisiyorum of valla of
senin ne kadr fazlaligin var ,gel anam senide zayiflatalim ,
bu arada begenmene sevindim canim

bi kaç yanlışta olur canım. iyi geçmesine sevindim. tebrik ederim.

evet canım ben bankada çalışıyorum.temmuzun başında doğum öncesi izne ayrıldım. 31 temmuzda bebiş oldu. sonra 3 ay doğum sonrası iznim vardı. o bitince 6 ay ücretsiz izin aldım. ve şimdi oda bitiyor. anlayacağın 10 aydır izindeydim. şimdi çok zor geliyor.

tşk ederim fazo sen nasılsın?

e tabiki zor gelir bu kadar aradan sonra bide bebek ,peki bebge kim bkacak ,krese falanmi verceksin ,iste calisinca boyle cocuklarda yaninda fazla durmuyo
neyse cnim napalim calismadanda olmuyo
bankaci hanim ne guzel isin var ,hadi hayirli olur insallah

kizlarrrrrrrrr hep diyodumya kinaya elbise dikiyorum diye onu ekledim kendimi ve uzerimde elbiseyi bakmak isteseniz diye link veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...iydin-cek-gorelim-2960-a-886.html#post6430085
bakin bakalim nasil olmus siz begencekmisiniz

Ben baktım canım ve çok beğendim hazır gibi olmuş eminim düğünde giyeceğin de çok güzeldir maşallah marifetlisin dilerim en kısa zamanda hamileliğini de dikersin Allah gönlüne göre versin

selam kızlar
dün gelemedim şimdi kutlayım dedim
23 nisan bayramınız kutlu olsun :ecrin_bebek: hihoyyyt kaydirigubbakcemile3

ah zaten o dugun beni hirsmlandiriyoya
surda dugune bugunu saymazsak 3 gun kaldi hala elbiseyi yapmaya calisiyorum of valla of
senin ne kadr fazlaligin var ,gel anam senide zayiflatalim ,
bu arada begenmene sevindim canim

eminim düğün için olan elbiseyide çok güzel dikersin sen, allah yardımcın olsun canım .ya hiç sorma benim fazlalıkları boyum 1.70 kilom 70 bayağa bir fazlalığım var memlekete gitmediğim bu 2 sene içinde aldım bu kiloları önceden 62 en fazla 64 kiloyken birde herkes beni böyle görmeye alıştı şimdi 70kilo oldum.bide napıcam bilmiyorum birde bende tiroit var çok uğraşsamda kilo veremiyorum ya bizim sulardanmıdır nedir nevşehirde bayağı tiroit hastası var benim akrabalarımın çoğunda var arkadaşlarımda var inşallah sende yoktur hemşom tahlillerini yaptır mutlakakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

fazocum crestcim tisikur ederim iyi gecti sinav ama bakalim sonuc ne olcek kafamçokkarıştı

crest demek caliscan he sana simdi zor be canim olsun bebisinde buyumus birazcik calismak iyi gelir belki bende dili ogrensemde bende calissam be valla hem evde durmaktan kurtulurum hemde para kazanirim gerci simdide yogunum okul ev felan neyse allah hakkimizda hayirlisini versin

allah gönlüne göre versin arkadaşım inşallah istediğin her şey olur inşallah

masumcuğum gecen hafta hava çok güzeldi burda benim kızlarla sahile doğru gittikde deprem anıtına kadar gittik ama senin o dediğin çay bahcesine şöyle bi baktım ama göremedim hatta benim kızlarada söyledim seni kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

bazen bu saate oturuyorum nihayet birinizi yakaladım şöyle canlı canlı oh be dünya varmış hep sonradan okuyup bişeyler yazıyordum :teytey::teytey:

kusura bakma canım heyecanlandım tam okumamışım sen nasılsın hafta sonun nasıl geçti:sm_cool:

Back