• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pardon ben Yalova'da değil Aksaray'da 20 yıl kaldım ama evlenmeden önce her yıl tatile gelirdik TİGEM tesislerine valla bırak yalovayı aksaraydan sonra Nevşehire alışmak bile çok zor oldu benim için alışverişe çıkma zevkim kalmadı Nevşehirde neden bilmiyorumsiz görev nedeni ile mi Yalovadasınız

evet arkadaşım eşimin işleri dolasıyla 5 senedir burdayız daha önce yozgattaydık ben evlenip nevşehirden ayrılalı 18 sene oldu işte senede bir gitmeye çalışıyorum .yozgatta 13 senem geçti orda evlendim tabi buraya gelince baya zorlandık ailecek. ama şimdi gitmek istemiyorum geldiğimiz yere :sm_cool:

teşekkür ederim crescim evt kısmetse nevşehirdeyiz bu yaz ben 2 senedir gidemedim memlekete gözümde tütyo valla sen nasılsın görüşmeyeli crescim iyimisin bebişin nasıl :lepi::lepi:

tşk ederim canım
iyiyim bende, bebişte iyi. uyuttumda bakıyorum öyle.
senin adına sevindim. 2 yıldır gitmiyormuşsun.
uzak olunca bi bahane gerekiyo gitmek için işte kardeşinin düğünüde sizin bahaneniz olur, bu sayede gider gezersin bi memleketi.

cres canim ben iyim iste bi kosusturmaca gunler geciyo birazdan 2 saat araba surcem ordan sonra ise gitcem ,anlicagin baya yogunluk ,bi bakim norup napiyolar diye

iyi etmişsin canım.
napalım bildiğin gibi işte.
sen arada yazıyosun araba sürücem diye, ehliyet falanmı alıcan canım.

selam canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım kusura bakmayın pek bakamıyorum hatta pc yi bile çok az açıyorum

iyi etmişsin canım.
napalım bildiğin gibi işte.
sen arada yazıyosun araba sürücem diye, ehliyet falanmı alıcan canım.

evet canim ya ehliyete gidiyorum ,valla cok zor burasi
turkiyede olsaydim simdiye 10 kez ehliyet almistim ,dort dortluk araba surcen hic bi hata kabul edilmiyo ,bi aynaya bakma hemen kaybettin ,daha ben sinva girmedim ama hatalarim var ,iste onlarla ugrasiyorum ,tam 45 saat araba surdum ,daha 50 den fazla surerim bide cok pahali alahim ya kafam karmakarisik insallah sonunda alabilirim ama birinci snavda zannetmiyorum gececegimi baklaim hayirlisi canim
senin ehliyet varmi ,gerci turkiyede ehliyete gerek olmuyo

selam canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım kusura bakmayın pek bakamıyorum hatta pc yi bile çok az açıyorum

liselimkaydirigubbakcemile3 hayirdir canim insallah bisey yoktur yogunluktanmi acamiyosun ,ve devamli evdemisin ,yoksa islerin falanmi oluyi
olsun yine arada geliyosunyaŞeniz

sempatik kolay gelsin canım, umarım alırsın ehliyeti.
kıs keşke türkiyedede ordaki gibi zor olsa ehliyet almak. millet nüfus cüzdanı çıkarır gibi ehliyet çıkarıyo yaf.
benim ehliyetim var canım.
cimcime sağlık olsun canım. sanırım bebişten vakit kalmıyo.

iyiakşamlar kızlarrr
nasılsınız bakiimmm
evet yaa kızlar bebekten pek vakit bulamıyorum kalan zamanda temizlik ve yemek derkeennn işte böylee

selam kızlar
evet cres zaman nasıl geçiyo bende anlamıyorum canım

selam kızlar ben geldim gece kuşu nasılsınız hemşolarım görüşmeyeli beni özledinizmi ,ben sizi çok özledim canlarım:1hug:

kizlarrrr ben geldim ben iyim siz nasilsiniz bakalim
en sonunda kinamizi yaptik onun telasi bitti ,acyip yorulmusum ,ayagmin agrisindan uyuyamadim valla tepincez diyekaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt
gerci cokta oynamadimda dugun sahibinin yakini olarak oraya buray kostur et ,bide gelin yanindayim
veeeeeeee kinada parada kazandim:teytey:
kaynanayi cagirdim gel bakalim kina yogurulcak ,ama nasil olcak bu cok soyle bunu kolay yogurmak icin yardim gerekli su bu derken kadindan 45 euro para aldim ,fazlasi cikmadi kadindankötükedihüso
ve diktigim elbiseyde herkes cok begendi :hooray:
bakalim sira dugunde ,haftayada dugunumuz var insallah o elbiseyde guzel yaparim

sizlerde ne var ne anlatin azcik yawwwŞeniz

kizlarrrr ben geldim ben iyim siz nasilsiniz bakalim
en sonunda kinamizi yaptik onun telasi bitti ,acyip yorulmusum ,ayagmin agrisindan uyuyamadim valla tepincez diyekaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt
gerci cokta oynamadimda dugun sahibinin yakini olarak oraya buray kostur et ,bide gelin yanindayim
veeeeeeee kinada parada kazandim:teytey:
kaynanayi cagirdim gel bakalim kina yogurulcak ,ama nasil olcak bu cok soyle bunu kolay yogurmak icin yardim gerekli su bu derken kadindan 45 euro para aldim ,fazlasi cikmadi kadindankötükedihüso
ve diktigim elbiseyde herkes cok begendi :hooray:
bakalim sira dugunde ,haftayada dugunumuz var insallah o elbiseyde guzel yaparim

sizlerde ne var ne anlatin azcik yawwwŞeniz

Allah mesut etsin canım evlenen çiftleri hayırlı olsun paranıda güle güle harca, valla ben arada bir uğruyorum buraya bakıyorum kimse yok şükür bizler iyiyyiz dünya telaşı koşturuyoruz işte.

buraya yazmak için herkes birbirini bekliyo galiba.
herkes kimse yok diye yazmıyo.
aynı anda burda olmak mümkün olmuyor zaten ama sonradan gelince mutlaka okuyoruz.

buraya yazmak için herkes birbirini bekliyo galiba.
herkes kimse yok diye yazmıyo.
aynı anda burda olmak mümkün olmuyor zaten ama sonradan gelince mutlaka okuyoruz.

evet canim galiba biraz oyle oluyo ,ben girip yazmaya calisiyorum
neysem nasilsin gorusmeyeli coluk cocuk nasil
baska ne sorum anam hep evdesin cocukla ugrasinca bunlari sorayim bari :)

Allah mesut etsin canım evlenen çiftleri hayırlı olsun paranıda güle güle harca, valla ben arada bir uğruyorum buraya bakıyorum kimse yok şükür bizler iyiyyiz dünya telaşı koşturuyoruz işte.

amin canim insallah
arada bakiyosan yinede yaz sen bos birakmayalim burayi ceee diyip kacmayalim ok optum
eee sen nasilsin nasil geciyo bakim gunler

Back