- Konu Sahibi EU1
-
sor canım sor, zaten evdeki son haftam benneyaptımki haftaya ücretsiz iznim bitiyor maalesef ve işe dönüyorum senağlama eskiden çalışmayı çok istiyordum ama bebek olduğundan beri gitmek istemiyorum. neyse hayırlısı bakalım. çoluk çocuk iyiler şükür diyelim. aslında ailecek öksürüyoruz ama salla gitsin :roflol:evet canim galiba biraz oyle oluyo ,ben girip yazmaya calisiyorum
neysem nasilsin gorusmeyeli coluk cocuk nasil
baska ne sorum anam hep evdesin cocukla ugrasinca bunlari sorayim bari :)
canım sınavda sana başarılar diliyorum. umarım iyi geçer. senide öpüyorum Şenizmerhaba kizlar nasilsiniz uzun zamandir pek giremiyordum neler yapiyorsunuz hepiniz insallah iyisinizdir elbisen bir harika olmus canim yazmama gerek yoktu ama dayanamadim bende iyi okulum acildi bugun sinavim var ayrica insallah gecerim dua edin kizlar hepinizi cok optum.
sor canım sor, zaten evdeki son haftam benneyaptımki haftaya ücretsiz iznim bitiyor maalesef ve işe dönüyorum senağlama eskiden çalışmayı çok istiyordum ama bebek olduğundan beri gitmek istemiyorum. neyse hayırlısı bakalım. çoluk çocuk iyiler şükür diyelim. aslında ailecek öksürüyoruz ama salla gitsin :roflol:
bu arada elbisen çok güzel olmuş. ellerine sağlık. ve yine ayrıca sanırım sen önceki gördüğüm resimlerine oranla kilo vermişsin kıs. çok hoş olmuşsun. öptüm seni Şeniz
canım sınavda sana başarılar diliyorum. umarım iyi geçer. senide öpüyorum Şeniz
tekrardan teskur canim ,baya bi guzel dileklerin oldu ,bende simarmayim simdimerhaba kizlar nasilsiniz uzun zamandir pek giremiyordum neler yapiyorsunuz hepiniz insallah iyisinizdir elbisen bir harika olmus canim yazmama gerek yoktu ama dayanamadim bende iyi okulum acildi bugun sinavim var ayrica insallah gecerim dua edin kizlar hepinizi cok optum.
tesekkur ederim crestcim valla bugun 2 sinavim vardi bir kac yanlisim var onu biliyorum ama insallah hersey iyi gitmistir eeeee sizler ne yapiyonuz buralar pek issiz olmus yine
merhaba kizlar nasilsiniz uzun zamandir pek giremiyordum neler yapiyorsunuz hepiniz insallah iyisinizdir elbisen bir harika olmus canim yazmama gerek yoktu ama dayanamadim bende iyi okulum acildi bugun sinavim var ayrica insallah gecerim dua edin kizlar hepinizi cok optum.
kizlarrrrrrrrr hep diyodumya kinaya elbise dikiyorum diye onu ekledim kendimi ve uzerimde elbiseyi bakmak isteseniz diye link veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...iydin-cek-gorelim-2960-a-886.html#post6430085
bakin bakalim nasil olmus siz begencekmisiniz
bi kaç yanlışta olur canım. iyi geçmesine sevindim. tebrik ederim.tesekkur ederim crestcim valla bugun 2 sinavim vardi bir kac yanlisim var onu biliyorum ama insallah hersey iyi gitmistir eeeee sizler ne yapiyonuz buralar pek issiz olmus yine
evet canım ben bankada çalışıyorum.temmuzun başında doğum öncesi izne ayrıldım. 31 temmuzda bebiş oldu. sonra 3 ay doğum sonrası iznim vardı. o bitince 6 ay ücretsiz izin aldım. ve şimdi oda bitiyor. anlayacağın 10 aydır izindeydim. şimdi çok zor geliyor.en daha once calisiyomuydun bak bilmiyodum neis yapiyodun
peki ne zamn baslicaksin calismaya ,senin icin daha zor olcak bebekle ,ama calisinca insan daha duzenli oluyo ,tabi ebbek olunc bi okadr zor
hepicinize gecmis olsun canim ara hastaligi herkeste var, allahim buyuk hastaliklar vermesin
elbise iin merci canim bakalim ikincisi yolda onuda eklicem bu daha zor olcak ,resimdeki cok basitti
kiloya gelince eeeeee biz okadrda demiyomuyuz recimdeyim recimdeyim diye, faydasini az bucuk gorduk anam insallah vermeyede devam etcem pes etmek yok ,bak demkki resimlerden bile farkettin ,
crescim sanada geçmiş olsun allah şifalar versin arkadaşım kendine dikkat et sen bize lazımsın
sempatik elbisen çok hoş olmuş sende öyle kilo verirken kolaylıklar diliyorum darısı benim başıma çünkü yaza düğün var
bi kaç yanlışta olur canım. iyi geçmesine sevindim. tebrik ederim.
evet canım ben bankada çalışıyorum.temmuzun başında doğum öncesi izne ayrıldım. 31 temmuzda bebiş oldu. sonra 3 ay doğum sonrası iznim vardı. o bitince 6 ay ücretsiz izin aldım. ve şimdi oda bitiyor. anlayacağın 10 aydır izindeydim. şimdi çok zor geliyor.
tşk ederim fazo sen nasılsın?
kizlarrrrrrrrr hep diyodumya kinaya elbise dikiyorum diye onu ekledim kendimi ve uzerimde elbiseyi bakmak isteseniz diye link veriyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-vi...iydin-cek-gorelim-2960-a-886.html#post6430085
bakin bakalim nasil olmus siz begencekmisiniz
ah zaten o dugun beni hirsmlandiriyoya
surda dugune bugunu saymazsak 3 gun kaldi hala elbiseyi yapmaya calisiyorum of valla of
senin ne kadr fazlaligin var ,gel anam senide zayiflatalim ,
bu arada begenmene sevindim canim
fazocum crestcim tisikur ederim iyi gecti sinav ama bakalim sonuc ne olcek kafamçokkarıştı
crest demek caliscan he sana simdi zor be canim olsun bebisinde buyumus birazcik calismak iyi gelir belki bende dili ogrensemde bende calissam be valla hem evde durmaktan kurtulurum hemde para kazanirim gerci simdide yogunum okul ev felan neyse allah hakkimizda hayirlisini versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?