- Konu Sahibi EU1
oooo maşallah yavriler coşmuşsunuzzz
tabi ya yeterki ben olum costururum oldugum yeride onemli olan benim olmam
hem bi sen eksinktin sen geldin tam oldu bakkaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo maşallah yavriler coşmuşsunuzzz
belkide kim bilir evet masumum bende 2000 evlere yakindim 260 evlerde oturuyorum ama 1,5 yildir ingilteredeyim tam olarak neresindesin 2000 evlerin cuma pazarina yakinmisin?eeeee sizler nasilsiniz bakalim kizlar bende iyim bildiginiz gibi is yok ev yok bebek yok ugrasip gidiyoz iste sikintilarla neyse hepinizi optum sonra gorusmek uzere.
amin canlarim hepinizin dualariyla insallah benimde sempatininde olur bebisi ve butun bebek isteyenlerin canlarim allah razi olsun dualariniz icin.kiz sempatik pazar dediysem okadar buyuk deil pazartesi pazar pazarlari gibi o bolgeye getiyor o pazar yani dukkan deil sekerim bildigin pazar guzel olurdu kiz valla pazarda gezmesinide osledim he onceden nefret ederdim simdik cok osluyom:çok üzgünüm:
naber kızlar iymisiniz görüşmeyeli ne var ne yok hepinizde hepinizin gününün ve günlerinin iyi geçmesini diliyorum görüşürüz inşallahkaydirigubbakcemile2
Ben Rauf Nail İÖO nun yanındaki büyük evler denilen evlerde oturuyorum ama gün arkadaşlarım hep 260 evlerde oturuyor evet pazar çok yakın şimdide pazara çıkıyorum siparişleriniz varmı hayırlı cumalar görüşmek üzere
ah arkadaşım kusura bakma bayadır oturamadım bilgisayara kusura bakma cevap yazamadım .demek 20 yıl kaldın yalovada ne zor olmuştur senin için alışmak hele buralar gibi deniz yeşil ama allah sağlık versin .eğer sahile doğru gidersem senin yerinede buraların denizin kokusunu koklarım arkadaşım şimdi sen yazınca bende düşündüm bende buralardan gidersem baya zorlanıcam heralde:1hug:
Ben Rauf Nail İÖO nun yanındaki büyük evler denilen evlerde oturuyorum ama gün arkadaşlarım hep 260 evlerde oturuyor evet pazar çok yakın şimdide pazara çıkıyorum siparişleriniz varmı hayırlı cumalar görüşmek üzere
dun ben vardim kimse yoktu demekki sende benim olmadigim zamanda gelmisin ,olsun sonucta bos birakmiyoruzya degilmiGünaydın kızlar nasılsınız
Kimse gözükmüyo herhalde herkese selam
günaydınlar
gerçi öğle yaklaştı ama neyse.
ben iyi sayılırım. ev işlerini saymazsak tabi
sizler nasılsınız bakalım??
saol bitanem ya insallah seninde gunun gunlerin guzel gecer
ben isteyim calisiyorum arada bakiniyorum iste buraya
seni sormali sen nasilsin
seninle cok konusma firsatimiz olmadi fazla girmiyosun degilmi
gerci bende cok fazla girmiyodum bu aralar takiliyorum ve bundan sonrada birakmam memleketim bolumunukaydirigubbakcemile5