• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amin canlarim hepinizin dualariyla insallah benimde sempatininde olur bebisi ve butun bebek isteyenlerin canlarim allah razi olsun dualariniz icin.kiz sempatik pazar dediysem okadar buyuk deil pazartesi pazar pazarlari gibi o bolgeye getiyor o pazar yani dukkan deil sekerim bildigin pazar guzel olurdu kiz valla pazarda gezmesinide osledim he onceden nefret ederdim simdik cok osluyom:çok üzgünüm:

günaydın kızlar nasılsınız bakalım??
cimcime nasıl oldun canım.
Kübra nasıl oldu iyileştinizmi??

naber kızlar iymisiniz görüşmeyeli ne var ne yok hepinizde hepinizin gününün ve günlerinin iyi geçmesini diliyorum görüşürüz inşallahkaydirigubbakcemile2

belkide kim bilir evet masumum bende 2000 evlere yakindim 260 evlerde oturuyorum ama 1,5 yildir ingilteredeyim tam olarak neresindesin 2000 evlerin cuma pazarina yakinmisin?eeeee sizler nasilsiniz bakalim kizlar bende iyim bildiginiz gibi is yok ev yok bebek yok ugrasip gidiyoz iste sikintilarla neyse hepinizi optum sonra gorusmek uzere.

Ben Rauf Nail İÖO nun yanındaki büyük evler denilen evlerde oturuyorum ama gün arkadaşlarım hep 260 evlerde oturuyor evet pazar çok yakın şimdide pazara çıkıyorum siparişleriniz varmı hayırlı cumalar görüşmek üzere

ben geldim kizlarrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyyt
nasilsiniz canim
beni soranlar iyim sizi sormalikaydirigubbakcemile3
bende dugun icin elbiselere basladim bakalim iyi guzel dikebilcekmiyim onla ugrasiyorum:1rolleyes:

amin canlarim hepinizin dualariyla insallah benimde sempatininde olur bebisi ve butun bebek isteyenlerin canlarim allah razi olsun dualariniz icin.kiz sempatik pazar dediysem okadar buyuk deil pazartesi pazar pazarlari gibi o bolgeye getiyor o pazar yani dukkan deil sekerim bildigin pazar guzel olurdu kiz valla pazarda gezmesinide osledim he onceden nefret ederdim simdik cok osluyom:çok üzgünüm:

ha simsi anladim ,e canim biraz cahilligime ver kaydirigubbakcemile3
valla canim sorma ,bende turkiyedeyken pazara gitmeyi sevmezdim ,ama buraya gelince ,magazalardan biktim okadar cok ozluyorum turkiyenin pazarini
ozellikle gezerim alisveris yaparim hatta bu gittigimde okadr yiyecek aldim allahim hepsi piril piril ozellikle yesillikleri dayanamadim aldim ,tabi evde uzak ellerimle tasimdaoldum ,ama yinede degdi bida nerde bulcam oyle gezmeyi:çok üzgünüm:
bide tanidiklar cok oluyo ,onlari gormus oluyorum :çok üzgünüm:

naber kızlar iymisiniz görüşmeyeli ne var ne yok hepinizde hepinizin gününün ve günlerinin iyi geçmesini diliyorum görüşürüz inşallahkaydirigubbakcemile2

saol bitanem ya insallah seninde gunun gunlerin guzel gecer
ben isteyim calisiyorum arada bakiniyorum iste buraya
seni sormali sen nasilsin
seninle cok konusma firsatimiz olmadi fazla girmiyosun degilmi
gerci bende cok fazla girmiyodum bu aralar takiliyorum ve bundan sonrada birakmam memleketim bolumunukaydirigubbakcemile5

Ben Rauf Nail İÖO nun yanındaki büyük evler denilen evlerde oturuyorum ama gün arkadaşlarım hep 260 evlerde oturuyor evet pazar çok yakın şimdide pazara çıkıyorum siparişleriniz varmı hayırlı cumalar görüşmek üzere

valla canim benim siparisimi sorma simdi siparis versem uzerinden kalkamazsin ,ozellikle meyva sebze bolumunde
ah ah turkiyenin herseyini ozledim ,al bol bol ye canim bizim adimizada insallah bizde gelince yeriz:çok üzgünüm:

ah arkadaşım kusura bakma bayadır oturamadım bilgisayara kusura bakma cevap yazamadım .demek 20 yıl kaldın yalovada ne zor olmuştur senin için alışmak hele buralar gibi deniz yeşil ama allah sağlık versin .eğer sahile doğru gidersem senin yerinede buraların denizin kokusunu koklarım arkadaşım şimdi sen yazınca bende düşündüm bende buralardan gidersem baya zorlanıcam heralde:1hug:

Pardon ben Yalova'da değil Aksaray'da 20 yıl kaldım ama evlenmeden önce her yıl tatile gelirdik TİGEM tesislerine valla bırak yalovayı aksaraydan sonra Nevşehire alışmak bile çok zor oldu benim için alışverişe çıkma zevkim kalmadı Nevşehirde neden bilmiyorumsiz görev nedeni ile mi Yalovadasınız

gunaydin kizlarrrrr hihoyyythihoyyyt
cres ,cimcime, fazo, masumum ,prensesim ,nasilsiniz
bak baya isimlerinizi ogrenmisim fdaha dogrusu nick lerinizikaydirigubbakcemile3
bu arada kizlar isimleriniz neydi yawfisfisfis

iyi pazarlarrrrrrrrrrrrrrrhihoyyythihoyyythihoyyyt
nerelerdesiniz yawww ben varim diyemi gelmiyosunuz:dilcikar::dilcikar:
gerci bugun pazarya hepiniz gezmedemisiniz ,bende utu yapiyorum malesef:çok üzgünüm:

Günaydın kızlar nasılsınız
Kimse gözükmüyo herhalde herkese selam

günaydınlar
gerçi öğle yaklaştı ama neyse.
ben iyi sayılırım. ev işlerini saymazsak tabi ;)
sizler nasılsınız bakalım??

oylemi canim biliyorum o okulu ve evleri ne guzel gundemi yapiyorsunuz bir zamanlar bizde yapardik apartmanca ama artik pek yapilmiyor yok canim siparisim felan kendine iyi bak optum
sana iyi gezmelerkaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar nasılsınız
Kimse gözükmüyo herhalde herkese selam
dun ben vardim kimse yoktu demekki sende benim olmadigim zamanda gelmisin ,olsun sonucta bos birakmiyoruzya degilmi
günaydınlar
gerçi öğle yaklaştı ama neyse.
ben iyi sayılırım. ev işlerini saymazsak tabi ;)
sizler nasılsınız bakalım??

ah canim ev islerini sayarsak ,o artik hayatimizin bi parcasi
bugun bende calismiyorum gerci tup avrupa calismiyo tatil bugun
evdeyim ,iki gundur SIKILIYO valla calismayinca
senin ne guzel ugrascak cocuklar var bende oda olmayinca insan is bulamiyo yapacak

evet canım sanırım avrupada paskalya bayramı dimi.
kıs çocuk olmasa bile ev işi falan bitmiyoki. sabahtan beri yapıyorum. yarına bak gör ev yine aynı olur :(

evet sorma ,biz evde koca adamlariz yine batiriyoruz :)
gunluk ev temizleme kesin oluyo
ben evde oldugum surece yapiyorum olmayinca kaynanam yapiyo ,

saol bitanem ya insallah seninde gunun gunlerin guzel gecer
ben isteyim calisiyorum arada bakiniyorum iste buraya
seni sormali sen nasilsin
seninle cok konusma firsatimiz olmadi fazla girmiyosun degilmi
gerci bende cok fazla girmiyodum bu aralar takiliyorum ve bundan sonrada birakmam memleketim bolumunukaydirigubbakcemile5

bende iyiyim arkadaşım nolsun işte hafta sonu telaşesi bir türlü oturamıyorum bilgisayara .uğradıkca yazıyorum işte benim işler biraz yoğun o yüzden bu yaz kardeşimin düğünü var çeyiz yapıyorum heralde sizinde düğün varmış bizim düğün temmuzda nevşehirde olacak inşallah bundan sonra hep yazışırız seninle kendine iyi bak sempatik a.s.

kolay gelsin fazo.
kardeşine şimdiden mutluluklar
desene Temmuzda Nevşehirdesin ;)

Back