Pardon ben Yalova'da değil Aksaray'da 20 yıl kaldım ama evlenmeden önce her yıl tatile gelirdik TİGEM tesislerine valla bırak yalovayı aksaraydan sonra Nevşehire alışmak bile çok zor oldu benim için alışverişe çıkma zevkim kalmadı Nevşehirde neden bilmiyorumsiz görev nedeni ile mi Yalovadasınız
iyi etmişsin canım.
napalım bildiğin gibi işte.
sen arada yazıyosun araba sürücem diye, ehliyet falanmı alıcan canım.
selam canlarım nasılsınız ben iyi sayılırım kusura bakmayın pek bakamıyorum hatta pc yi bile çok az açıyorum
kizlarrrr ben geldim ben iyim siz nasilsiniz bakalim
en sonunda kinamizi yaptik onun telasi bitti ,acyip yorulmusum ,ayagmin agrisindan uyuyamadim valla tepincez diyekaydirigubbakcemile3hihoyyythihoyyyt
gerci cokta oynamadimda dugun sahibinin yakini olarak oraya buray kostur et ,bide gelin yanindayim
veeeeeeee kinada parada kazandim:teytey:
kaynanayi cagirdim gel bakalim kina yogurulcak ,ama nasil olcak bu cok soyle bunu kolay yogurmak icin yardim gerekli su bu derken kadindan 45 euro para aldim ,fazlasi cikmadi kadindankötükedihüso
ve diktigim elbiseyde herkes cok begendi :hooray:
bakalim sira dugunde ,haftayada dugunumuz var insallah o elbiseyde guzel yaparim
sizlerde ne var ne anlatin azcik yawwwŞeniz
buraya yazmak için herkes birbirini bekliyo galiba.
herkes kimse yok diye yazmıyo.
aynı anda burda olmak mümkün olmuyor zaten ama sonradan gelince mutlaka okuyoruz.
Allah mesut etsin canım evlenen çiftleri hayırlı olsun paranıda güle güle harca, valla ben arada bir uğruyorum buraya bakıyorum kimse yok şükür bizler iyiyyiz dünya telaşı koşturuyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?