• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hosgeldin canim sende demk gurbettesin ,hangimiz gurbette degilizki, evlenince ayriliyoruz malesef memleketten ,dogdugun degil doydugun yer oluyo

sende hosgeldin canim aramiza ,ne guzel kalabaliklasiyoruz
sanirim emekli ve iki bebgin var ,allah sana bgislasinbebeklerini darisida bana ins, bi sen varsin nevsehir icinden sevindim ,artik son durumlari senden aliriz

Hoşbulduk canım sağol evet ikizlerim var darısı sana olsun inş. hemde ikiz evet merkezdeyim merak edenlere bugün hava kapalı dilerim güzel bir yağmur yağar

dunde heralde yagmurluymus dun arkadasimla konustum nardan oda oyle demisti
tam olarak nevsehir neresinde oturuyosun ,
ve sadece iki tanemi cocugun var baska yokmu

dunde heralde yagmurluymus dun arkadasimla konustum nardan oda oyle demisti
tam olarak nevsehir neresinde oturuyosun ,
ve sadece iki tanemi cocugun var baska yokmu

Ben 2000 evlerde oturuyorum. ayrıca bende narlıyım evet 2 tane çocuğum var bir kız ve bir erkek başka yok Allah onları hayırlısı ile büyütmeyi nasip etsin

a oylemi sendemi narlisin ben cok gider gelirim en iyi arkadasim orda oturuyo
cocuklarin kac yasinda peki kucuklermi daha
bende tedavideyim ins olur bilmiyorum

a oylemi sendemi narlisin ben cok gider gelirim en iyi arkadasim orda oturuyo
cocuklarin kac yasinda peki kucuklermi daha
bende tedavideyim ins olur bilmiyorum

çocuklarım 7 yaşında birinci sınıfa gidiyorlar. Dilerim seninde herşey gönlünce olur. Hem tedavi ile ikiz sahibi olma ihtimali daha fazla ama tek ya da ikiz önemli olan sağlıklı olması . Hem ALLAH nasip ettimi bir şekilde olur. Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inş.

insallah canim ,bizim isler baya bi zor ,bakalim hayirlisi ,zaten bundan sonra dusunursem turkiyeyi dusunuyorum burayi istemiyorum
sizde ikiz baska varmi ,hani bazen genetik aileden gelen bisey oluyo
tup bbek olunca daha fazla ikiz olabiliyo
nasil ikizlere bakmak cok zordu ,ben onceleri ikizim olmasin diyoum ,ama simdi hic olmayinca insan ucuz bile olsun istiyo
seninki ne guzel bi kiz bi oglan
canim senin yas kac peki baska dusunuyomusun yoksa bu yetermi diyosun

insallah canim ,bizim isler baya bi zor ,bakalim hayirlisi ,zaten bundan sonra dusunursem turkiyeyi dusunuyorum burayi istemiyorum
sizde ikiz baska varmi ,hani bazen genetik aileden gelen bisey oluyo
tup bbek olunca daha fazla ikiz olabiliyo
nasil ikizlere bakmak cok zordu ,ben onceleri ikizim olmasin diyoum ,ama simdi hic olmayinca insan ucuz bile olsun istiyo
seninki ne guzel bi kiz bi oglan
canim senin yas kac peki baska dusunuyomusun yoksa bu yetermi diyosun

Benim ailede ikiz yok ama eşimin amcasının oğlunda var başka yok ama inan benim içinde ikizlerim tam bir süpriz oldu. Evlenmeden önce gittiğim dr. tedavi olmazsam ileride çocuk sahibi olamayabileceğimi ameliyat olmam gerektiğini söylemişti .ama ben pek önemsemedim. evlendim ve hemen hamile kaldım o yüzden hep derimki Rabbimin mağfireti bol sen yeterki inancını kaybetme. ben şu an 37 yaşındayım ve tekrar düşünmüyorum. Çalıştığım için o zaman onları çok zor büyüttüm. Allah bunlara hayırlı ömür versin.

hem calisip hem ikizleri buyutmek ne kadardar zordur az cok tahmin edebiliyorum ,ne is yapiyosun canim daha once
doktor neden oyle emiski ,ameliyat olcan fala diye,dmekki ameliyata falan gerek yokmus, bazi doktorlar okadar insani yaniltiyo moral bozuyoki
benim abimede ,senin ameliyat olman gerek ,eger birazdaha durursan bebegin olmaz demisti doktor, onunda esi ve kendisi calisiyo cocuk dusunmedikleri halde yaptilar ve bebkleri oldu ,doktorlarda cok is var ,ve suan gelinimiz ikinciye hamile
ama bizim durum daha buyuk cnim ,benim esimde sorun ,esim ameliyat olcak ,sperm 0 bakalim ameliytla sperm buluncakmi sperm bulunmazsa baska care yok ,cok zaman kafami takmamay calisiyorum insallah sonumuz hayirli olur
ve sende gec anne olmusun ,simdi cocuk buyutmek daha zoruna gider ,daha bizim yasimiz kucuk dur bakalim yolumuz uzun

hem calisip hem ikizleri buyutmek ne kadardar zordur az cok tahmin edebiliyorum ,ne is yapiyosun canim daha once
doktor neden oyle emiski ,ameliyat olcan fala diye,dmekki ameliyata falan gerek yokmus, bazi doktorlar okadar insani yaniltiyo moral bozuyoki
benim abimede ,senin ameliyat olman gerek ,eger birazdaha durursan bebegin olmaz demisti doktor, onunda esi ve kendisi calisiyo cocuk dusunmedikleri halde yaptilar ve bebkleri oldu ,doktorlarda cok is var ,ve suan gelinimiz ikinciye hamile
ama bizim durum daha buyuk cnim ,benim esimde sorun ,esim ameliyat olcak ,sperm 0 bakalim ameliytla sperm buluncakmi sperm bulunmazsa baska care yok ,cok zaman kafami takmamay calisiyorum insallah sonumuz hayirli olur
ve sende gec anne olmusun ,simdi cocuk buyutmek daha zoruna gider ,daha bizim yasimiz kucuk dur bakalim yolumuz uzun

yumurtalıklarda kist olduğunu o yüzden ameliyat olmam gerektiğini söylemişti üstelik bunu söyleyen prof.tu Ankara'da doğumdan sonra Aksaray£daki doktorum ikizleri alda o dr.a bir götür dedi. Ben Tarım bakanlığından emekli oldum. Bilg. İşl.opr. olarak çalışıyordum. Üstelik bende doğuştan kalça çıkığı var en yakınlarım bile hamileliğimde çok zorlanacağımı söylemişti ama rabbim öyle büyükki ben sağlıklı bir çok bayandan daha kolay bir hamilelik geçirdim. işte o yüzden diyorum asla umudunu kaybetme inan dualarım seninle TR.ye geldiğinde görüşelim.

aman canim ya ne bileyim ,iste guveniyoruz doktorlarimiza onlar bisey soyleyince umutsuzluga kapiliyoruz, tabi ki en buyuk allah allahim bilir, belkide ayirli zamanini bekliyo
bak san doktorlar ne demis hic biseyin olmadan ne guzel dogum yapmisin ,allahim herkese nasip etsin
valla cok zor oluyoya ,bide sorun esimde ve o cok umursamiyo ona sinir oluyorum ,daha bugun tartismasinni yaptim ,bakalim bigun baslicaz tedaviye hayirlisi
canim ya keske daha oncelerde uye olmus olsaydin 6-7 ay once ordaydim iki haftaligina geldim gezdim ozaman bulusurduk ,ama simdi izin dusunmuyoruz, ancak turkiyeye gelirsem tedavi icin gelirim oda belli degil ,bakalim insallah gelirsem bi gun bulusuruz bende sevinirim
prenses of rainarkadasmizda 2000 evlerde oturuyodu, oda suan ingilterede ,belkide tanidik cikarsiniz onlarla :)

belkide kim bilir evet masumum bende 2000 evlere yakindim 260 evlerde oturuyorum ama 1,5 yildir ingilteredeyim tam olarak neresindesin 2000 evlerin cuma pazarina yakinmisin?eeeee sizler nasilsiniz bakalim kizlar bende iyim bildiginiz gibi is yok ev yok bebek yok ugrasip gidiyoz iste sikintilarla neyse hepinizi optum sonra gorusmek uzere.

2000 evlere cuma pazarimi kuruluyo kiz ben hic bilmiyorum gerci o taraflar bize uzak oluyo ,gelip giderizde hic duymadim bi nevsehirin pazar ve pazartesi pazarini biliyorum baska bilmem

ya benim kafa karisti fisfisfiskiz cuma pazari dedigin bi dukkanmi yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen canim bizdede is yok ev yok cocuk yok ,moralde hic yok:çok üzgünüm:

Evet haklısın alışmak zor oluyor helede benim gibi 20 yıl kalırsan. Ben yalova'da İskele de çay içmeyi çok özledim. o salaş bir kahve vardı. Hep oraya takılırdım. Eğer yolun oralara düşerse benim için bir çay iç. Bir tarafta Balıkçı teknelerinin kokuları bir tarafta denizin kokusu çok hoşuma giderdi.

ah arkadaşım kusura bakma bayadır oturamadım bilgisayara kusura bakma cevap yazamadım .demek 20 yıl kaldın yalovada ne zor olmuştur senin için alışmak hele buralar gibi deniz yeşil ama allah sağlık versin .eğer sahile doğru gidersem senin yerinede buraların denizin kokusunu koklarım arkadaşım şimdi sen yazınca bende düşündüm bende buralardan gidersem baya zorlanıcam heralde:1hug:

yumurtalıklarda kist olduğunu o yüzden ameliyat olmam gerektiğini söylemişti üstelik bunu söyleyen prof.tu Ankara'da doğumdan sonra Aksaray£daki doktorum ikizleri alda o dr.a bir götür dedi. Ben Tarım bakanlığından emekli oldum. Bilg. İşl.opr. olarak çalışıyordum. Üstelik bende doğuştan kalça çıkığı var en yakınlarım bile hamileliğimde çok zorlanacağımı söylemişti ama rabbim öyle büyükki ben sağlıklı bir çok bayandan daha kolay bir hamilelik geçirdim. işte o yüzden diyorum asla umudunu kaybetme inan dualarım seninle TR.ye geldiğinde görüşelim.

çocuklarını güle güle büyüt canım allah bağışlasın

belkide kim bilir evet masumum bende 2000 evlere yakindim 260 evlerde oturuyorum ama 1,5 yildir ingilteredeyim tam olarak neresindesin 2000 evlerin cuma pazarina yakinmisin?eeeee sizler nasilsiniz bakalim kizlar bende iyim bildiginiz gibi is yok ev yok bebek yok ugrasip gidiyoz iste sikintilarla neyse hepinizi optum sonra gorusmek uzere.

allah herşeyi gönlüne göre versin canım inşallah tüm isteklerine kavuşursun kendini üzme her şeyin başı sağlık:1hug:

ya benim kafa karisti fisfisfiskiz cuma pazari dedigin bi dukkanmi yoksakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aynen canim bizdede is yok ev yok cocuk yok ,moralde hic yok:çok üzgünüm:

arkadaşım seninde tüm dileklerin gerçek olur inşallah canını sıkmaa.s.

ah canim benim ya ev ve cocuk baya bi zor insallah allahim yuzumuze bakar ,ev nasil olsa olur ,
allahim herseyi hayirli bi zamnda verir insallah
insallah seninde tum istedigin hersey gerceklesirr

Back