• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nevsehir///50

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
masumum aksarayda ne yapıyordunuz?
çalışıyormusunuz, çocuk varmı? anlatın azcık.
bu arada cimcime yok, nerelerdeki aceba?

Evet Aksaray'da bir resmi kurumda Bilgi İşl. opr. olarak çalışıyordum. 7 yaşında ikizlerim var onlar için emekli olmak zorunda kaldım.

Sağolun Arkadaşlar hoşbulduk Nevşehir'de havalar 2 gündür çok güzeldi ancak bugün kapalı herhalde yağmur yağacak, ben Nevşehir Nar'lıyım ama 2000 evlerde oturuyorum 2 yıl oldu buraya taşınalı, itiraf edeyimki başta biraz zorlandım alışmakta ama şimdi çok memnunum umarım sizleri tandıkça daha mutlu olacağım. Ayrıca Fazocuğum Yalovayı da biliyorum eskiden kampa gelirdik TİGEM tesislerine.

seni tanıdığıma çok memnun oldum nasıl güzel dimi yalova ama aynen senin gibi bende çok zorlandım ilk geldiğimde ille memleketim diye ama şimdi alıştım ne demişler doğduğun yer deyil doyduğun yer kendine iyi bak canım :içelim::içelim:

kızlar nasılsınız bakem görüşmeyeli ben gene aynen gece kuşu gibi yazıp kaçıyorum napem benide böyle kabül edin anacığım hepinize iyi hafta sonları kızlar kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

masumum Allah bağışlasın ikizlerini.
zordur heralde ikiz büyütmek. emekli oldum derken işten istifamı ettin? kusura bakma çok soru sordum.
fazo biz seni böyle kabul ettik zaten kıs. farketmez gecede olsa gel yaz bişeyler. hiç yazmamaktan iyidir dimi ;)

evet canım ikiz büyütmek çok zor hele de çalışırken ama çok zevkli, ben istifa etmedim. SSK lı olduğum için 20 yıldan emekli oldum. aslında yaştan 7 yılım vardı ama ben malulen emekli oldum. % 40 vergi indirimim vardı o yüzden. Allah hayırlı ömür versin ama şu anda 37 yaşında genç bir emekliyim. Hayatta herşey para değil diye çocuklar için emekli oldum.

seni tanıdığıma çok memnun oldum nasıl güzel dimi yalova ama aynen senin gibi bende çok zorlandım ilk geldiğimde ille memleketim diye ama şimdi alıştım ne demişler doğduğun yer deyil doyduğun yer kendine iyi bak canım :içelim::içelim:

Evet haklısın alışmak zor oluyor helede benim gibi 20 yıl kalırsan. Ben yalova'da İskele de çay içmeyi çok özledim. o salaş bir kahve vardı. Hep oraya takılırdım. Eğer yolun oralara düşerse benim için bir çay iç. Bir tarafta Balıkçı teknelerinin kokuları bir tarafta denizin kokusu çok hoşuma giderdi.

masumum anladım canım.
en iyisini yapmışsınız valla.
cimcime nerelerdesin kıs ???

selam millet
yaf kimse gelmez olmuş yine :1no2:
princess ta gelmiyo bayağıdır.
küstüm işte bende gelmiicem artık :dilcikar:

geldim canim ya nasilsiniz bayadir yoktum esim issiz kaldi anacim bir aydir cok kotuyum o internette ise bakiyor hergun o yuzden giremiyorum bugunde bir gorusmeye gitti ondan firsat olduda girebildim hepinizi cok ozledim insallah su sikintilarimiz giderde yine sizlerle olabilirim canim optum hepinizi allaha emanet olun gorusucez yine

selam kızlar ben geldim.bayadır uğramadım bi gariplik var bende.bikaç gündürde hastayım üşüttüm galiba bendende bebişe geçti galiba o da bugün çok huysuzdu

Ben yeni üye oldum ve topiğede ilk kez yazıyorum. Daha önce hep misafir olarak uğruyordum. Sizlerle tanışmak istedim. Ben Nevşehir merkezde oturuyorum. Nevşehirliyim ama 2 yıl oldu taşınalı daha önce Aksaray da idim. Umarım bundan sonra sık sık uğrarım buraya iyi geceler.kaydirigubbakcemile:sm_cool:
hoşgeldin canım bende aksaray besyo muzunuyum 4 yıl kaldım orda severim aksarayı

masumum anladım canım.
en iyisini yapmışsınız valla.
cimcime nerelerdesin kıs ???

geldimm tatlııımmm

geldim canim ya nasilsiniz bayadir yoktum esim issiz kaldi anacim bir aydir cok kotuyum o internette ise bakiyor hergun o yuzden giremiyorum bugunde bir gorusmeye gitti ondan firsat olduda girebildim hepinizi cok ozledim insallah su sikintilarimiz giderde yine sizlerle olabilirim canim optum hepinizi allaha emanet olun gorusucez yine

amin canım inş işsizlik zor

h.g cimcime
geçmiş olsun canım
keşke bebişe bari geçmeseymiş yaa. ama eve gelince geçiyo ister istemez
tekrar geçmiş olsun.

gunaydın kızlar uzun zaman oldu dimi ugramayalı :utangac:
neyse ankarada yasıyorum amaaa nevsehirliyim evlendiktan sonra buraya geldim yani gurbetci sayılıyorum senağlama

selam kızlar ben geldim.bayadır uğramadım bi gariplik var bende.bikaç gündürde hastayım üşüttüm galiba bendende bebişe geçti galiba o da bugün çok huysuzdu

hoşgeldin canım bende aksaray besyo muzunuyum 4 yıl kaldım orda severim aksarayı

geldimm tatlııımmm

amin canım inş işsizlik zor

hoşbulduk canım bende Aksaray'ı çok seviyorum insan birde 20 yıl kalınca orası benim ikinci memleketim oldu.

neyse ankarada yasıyorum amaaa nevsehirliyim evlendiktan sonra buraya geldim yani gurbetci sayılıyorum senağlama

uzunda lafmı??
ceee dedin gittin resmen :roflol:
ayrıca gurbetçi sayılmıyosun, gurbetçisin kaydirigubbakcemile3
ama Ankara güzel yer
masumum bende 1 yıl kaldım Aksarayda.

hosgeldin canim sende demk gurbettesin ,hangimiz gurbette degilizki, evlenince ayriliyoruz malesef memleketten ,dogdugun degil doydugun yer oluyo
hoşbulduk canım bende Aksaray'ı çok seviyorum insan birde 20 yıl kalınca orası benim ikinci memleketim oldu.

sende hosgeldin canim aramiza ,ne guzel kalabaliklasiyoruz
sanirim emekli ve iki bebgin var ,allah sana bgislasinbebeklerini darisida bana ins, bi sen varsin nevsehir icinden sevindim ,artik son durumlari senden aliriz

crescentmoon ve cimcimem nasilsiniz kizlar bi kac gundur gorusemedik , bende az once araba surdum geldim ,bi yagmur vardi bi yere ugrayim dedim ,allahim sudan cikmis balik gibi islandimdelikafadulden semsiyede yoktu yanimmda, bu avrupanin havasinadaguven olmuyo:1no2:
ise gitcektim islandim eve geldim ,amannnn kendime bugun izinverdim evdeyim kaydirigubbakcemile5
bide halinizi hatrinizi sorum dedim
nasil iyi etmismiyimyerimseniben

uzunda lafmı??
ceee dedin gittin resmen :roflol:
ayrıca gurbetçi sayılmıyosun, gurbetçisin kaydirigubbakcemile3
ama Ankara güzel yer
masumum bende 1 yıl kaldım Aksarayda.

alısınca guzel oluyo ama oda zaman alıyo ee ozamann içinde insanın deli olmaması biraz zor oluyo tabe delikafadulden

crescentmoon ve cimcimem nasilsiniz kizlar bi kac gundur gorusemedik , bende az once araba surdum geldim ,bi yagmur vardi bi yere ugrayim dedim ,allahim sudan cikmis balik gibi islandimdelikafadulden semsiyede yoktu yanimmda, bu avrupanin havasinadaguven olmuyo:1no2:
ise gitcektim islandim eve geldim ,amannnn kendime bugun izinverdim evdeyim kaydirigubbakcemile5
bide halinizi hatrinizi sorum dedim
nasil iyi etmismiyimyerimseniben
züpper yapmışsın valla. dikkat et hasta olma canım.
alısınca guzel oluyo ama oda zaman alıyo ee ozamann içinde insanın deli olmaması biraz zor oluyo tabe delikafadulden

:roflol: :roflol:

Back